Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Punkty Chałbińskiego i Zieńczuka

27.03.06, 13:13
    Z relacji gazety:
    Bramki:
    Iwański (29. po podaniu Chałbińskiego), Iwański (39. z rzutu wolnego po faulu
    na Piszczku), Chałbiński (45. po podaniu Łobodzińskiego), Plizga (89. po
    podaniu Chałbińskiego)

Czyli Chałbiński: bramka (4) + 2 asysty (4) + zwycięstwo (3) = 11pkt

Ja mam za niego 9 pkt
    ---------------
    Zieńczuk ma 3 pkt, a dostał przecież żółtą, powinno być 2
    Moim skromnym zdaniem punktacja do poprawki :-)
    Obserwuj wątek
      • marwi75 Re: Punkty Chałbińskiego i Zieńczuka 27.03.06, 13:15
        4 bramka zagłębia to indywidualna akcja Plizgi (wcześniej dostał podanie od
        Chałbińskiego) ale cała zasługa tej bramki to zasługa strzelca

Zieńczuk - nie dostał kartki - dostał ją kapitan Stolarczyk (chodziło o kłótnie
        po strzeleniu bramki dla Pogoni)
        • duniol Re: Punkty Chałbińskiego i Zieńczuka 27.03.06, 13:19
          Dzięki, bazowałem tylko i wyłącznie na opisie z gazety.

O ile jestem w stanie zrozumieć zmianę decyzji o asyście, to kartki powinny być
          jednak od razu dobrze podawane.

Pzdr
      • austria Re: Punkty Chałbińskiego i Zieńczuka 27.03.06, 13:23
        Przy bramkach Plizgi i Piechniaka nie ma asystentów. Gole padły po
        indywidualnych akcjach.
        A Zieńczuk kartki nie otrzymał
        • wezysko75 Re: Punkty Chałbińskiego i Zieńczuka 27.03.06, 13:31
          Bramki:
          Iwański (29. po podaniu Chałbińskiego), Iwański (39. z rzutu wolnego po faulu
          na Piszczku), Chałbiński (45. po podaniu Łobodzińskiego), Plizga (89. po
          podaniu Chałbińskiego) to jest ze
          strony :sport.gazeta.pl/sport/2,65930,,,,60717512,P_SPORT_WYDARZENIA.ht
          ml. Jak mozna okradać Prezesów z punktów.???Jakie do jasnej ciasnej jest w
          takim razie wiarygodne źródło???Juz nie z gazety pl?Przestańcie sie w końcu
          wygłupiać...
          • lolas444 Re: Punkty Chałbińskiego i Zieńczuka 27.03.06, 13:38
            Nikt sie tutaj nie wyglupia.I pisze od razu ze mam Chalbinskigo w skladzie i to
            jako kapitana to powinien miec tylko 1 asyste. WKurzaja juz posty typu ten to a
            tamten tamto.Co z tego ze podali w gazecie jak na powtorkach widac ze bramka
            Plizgi to tylko i wylacznie jego zasluga! wiec przestancie zabrudzac forum!
      • wezysko75 Przeciez Zieńczuk dostał kartke!!!!!!!! 27.03.06, 13:43
        Bramki:
        Sobolewski (30. po podaniu Błaszczykowskiego), Baszczyński (70. z rzutu karnego)
        Kartki:
        Żółte: Baszczyński (59.), Penksa (79.), Kryszałowicz (87.), Zieńczuk (91.)
        sport.gazeta.pl/sport/2,65930,,,,60717510,P_SPORT_WYDARZENIA.html.Drogi
        wielce szanowny Austrio , punktacja do poprawki!!!!!
        • wezysko75 Re: Przeciez Zieńczuk dostał kartke!!!!!!!! 27.03.06, 14:14
          sport.wp.pl/kat,1741,wid,8241824,wiadomosc.html?rfbawp=1143234754.853,
          tu tez piszą ze kartke dostał Zieńczuk!!!!!,Dostał ją, czy moze Austria tak
          lubi Zienia, ze mu ja oficjalnie anulował????
          • marwi75 Re: Przeciez Zieńczuk dostał kartke!!!!!!!! 27.03.06, 14:22
            może rzeczywiście Zieńczuk również dostał kartkę !!! myślę że redkacja powinna
            to sprawdzić dokładnie !!! Kilka portali ma ją wpisaną, kilka nie.

Stolarczyk nie miał wpisanej kartki i cały czas wydawało mi się że to jest
            sprawa pomylenia tych dwóch zawodników. Podana jest 91 minuta to może kartka
            była juz po zakończeniu i stąd to zamieszanie...
            • wezysko75 Re: Przeciez Zieńczuk dostał kartke!!!!!!!! 27.03.06, 14:26
              a widzisz marwi jednak cos nie tak....
          • bachus69 Re: Przeciez Zieńczuk dostał kartke!!!!!!!! 27.03.06, 14:26
            Ale już na przykład na stronie Wisły, nic o kartce dla Zieńczuka nie ma.
            • wezysko75 Re: Przeciez Zieńczuk dostał kartke!!!!!!!! 27.03.06, 14:31
              właśnie, jest czy nie ma tej kartki? Bachus a spójrz na to..Bramki: 1:0 -
              Andrzej Szczypkowski zagrał na pole karne do Michała Chałbińskiego, ten
              błyskawicznie odegrał do Macieja Iwańskiego, który strzałem z jedenastu metrów
              pokonał Jarosława Krupskiego. 2:0 - Rzut wolny dla Zagłębia po faulu na Łukaszu
              Piszczku. Na lekki, techniczny strzał z 25 metrów zdecydował się Iwański i
              trafił w górny róg bramki. 3:0 - Indywidualna akcja Michała Chałbińskiego,
              który wymienił się podaniami z Wojciechem Łobodzińskim, a później strzałem z 12
              metrów nie dał szans Krupskiemu. "4:0 - Dawid Plizga, po podaniu
              Chałbińskiego, pięknym strzałem z szesnastu metrów pokonał bezradnego bramkarza
              Arki."!!!!www.pzpn.pl/?inf=8271 co Ty na to?
              • bachus69 Re: Przeciez Zieńczuk dostał kartke!!!!!!!! 27.03.06, 14:35
                Przy asyście sprawa jest inna... Zawsze było tak że relacja na żywo, była
                konfrontowana, że tak powiem, z rzeczywistością. Osoba, która relacjonuje ze
                stadionu, nie zawsze jest w stanie dobrze ocenić dana sytuację.
            • marwi75 Re: Przeciez Zieńczuk dostał kartke!!!!!!!! 27.03.06, 14:33
              strona Pogoni - jest
              90minut - jest
              onet - nie ma
              pzpn - nie ma
              interia - jest (nie ma stolarczyka)

myślę że muszą zapytać u źródła czyli spółki Orange Ekstraklasa. za kilka
              kolejek Zieńczuk będzie lub nie musiał pauzować za 7 kartkę...
              • utniak2 Re: Przeciez Zieńczuk dostał kartke!!!!!!!! 27.03.06, 14:48
                zapałka na czworo ?
      • wezysko2 Re: Punkty Chałbińskiego i Zieńczuka 27.03.06, 15:58
        I cóż szanowna Redakcja na to??????Bo nie widzę żadnej reakcji......Zabieramy
        pkt Zieńczukowi i dodajemy Chałbińskiemu?
        • mlody_1_9_8_3 Re: Punkty Chałbińskiego i Zieńczuka 27.03.06, 17:13
          Na telegazecie TVP 1 jest Zieńczuk
        • palkapawel Re: Punkty Chałbińskiego i Zieńczuka 27.03.06, 19:02
          ajajajajaj jak ty walczyłeś pięknie o punkty dla chałbińskiego,ale ja myślę że
          austria mam pod innym nickiem drużynę bez chałbińskiego,a z zieńczukiem na
          kapitanie i nic z tym nie zrobi,bo mu tak wygodniej!!!
      • boball Re: Punkty Chałbińskiego i Zieńczuka 27.03.06, 19:31
        Słuchajcie to sa tez ludzie i moga sie mylic wybaczcie im ,takie zycie.
      • wezysko75 do austrii!!! Czy w końcu dowiemy sie 28.03.06, 08:57
        czy Zieńczuk dostał kartkę???wg. wielu portali otrzymał ja w 91 min.Nie mozna
        tego ukrywać i udawać, że nic się nie stało, wiadomo, ze w tym momencie trzeba
        będzie przeliczyć jeszzcze raz wszystkie drużyny, ale cóż, lepsze to niż
        udawanie, ze nie było tematu.I porusze sprawe asysty Chałbińskiego- fakt -
        meczu nie oglądałem, lecz na stronie www.pzpn.pl w opisuie meczu Chałbińskiemu
        przyznano tą asystę, także powinien mieć 2 pkt więcej.Nie powinnisie takich
        problemów zbywać milczeniem, tylko jasno i szybko reagować. Ludzką rzecza jest
        sie pomylić, tylko trzeba sie do tego jeszcze oficjalnie przyznać.Z poważaniem
        Kamil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka