campo 16.10.01, 08:40 Po nieudanej przeprowadzce do Wolfsburga,nasz bramkarz jest już jedna nogą w Energie Cottbus.Podobno władze klubu są niezadowolone z postawy swojego mlodego bramkarza Piplicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zibi Re: Matysek w Energie Cottbus ?! IP: *.ltl.pl 16.10.01, 09:30 campo skąd takie informcje. Na marginesie powiem, że to nie ma znaczenia gdzie bedzie grał, aby tylko zaczął rozgrywać całe mecze. Konkurenja w reprezentacji jest cały czas potrzebna, a tylko sytuacja w której wszyscy bramkarze grają może to gwarantować. Dudek, Matysek, Majdan, Wierzchowski do raportu i grajcie jak najlepiej w swoich drużynach. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: Matysek w Energie Cottbus ?! 16.10.01, 09:37 Z dzisiejszego wydania "SPORTU". Matysek wczoraj dostał oferte z Cottbus i ją zaakceptował w 100%. Mam nadzieję ze to juz koniec perypetii naszego reprezentacyjnego bramkarza. Ciekawie może teraz wyglądać skład Cottbus(oczywiście teoretycznie):) Matysek,Kałuzny,Kobylański,Wawrzyczek,Brasilia - prawie połowa składu z przeszłością w lidze polskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S04 Re: Matysek w Energie Cottbus ?! IP: *.proxy.aol.com 16.10.01, 13:52 campo napisał(a): > Po nieudanej przeprowadzce do Wolfsburga,nasz bramkarz jest już jedna nogą w > Energie Cottbus.Podobno władze klubu są niezadowolone z postawy swojego mlodego > > bramkarza Piplicy. Piplica nie jest taki mlody, ma 32 lata pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
campo DO SO4 16.10.01, 14:39 Masz racje SO4,cos mi się pokićkało z tym Piplicą.Zasugerowałem się informacją o Piplicy w "SPORCIE",oczywiscie błędnej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Matysek nie do Energie.... IP: *.*.*.* 16.10.01, 17:11 Nie tylko ta wiadomość SPORTU była błędna, dziś ok. 15 w "Trójce" w jakimś programie był wywiad z Matyskiem z okazji jego kłopotów ze znalezieniem klubu. Pytali o wiadomość z "Przeglądu.." o grę w Goclinie Matysek zaprzeczył i stwierdził że prowadzi rozmowy ale nie chce zdradzać nazwy klubu (jak zwykle). Dziennikarz zapytał go czy jes to może Energie na co Matysek odpowiedział że ten klub nie przowadził z nim rozmów. Oczywiście nie można wykluczyć że Matysek tam w końcu trafi bo mylenie prasy nasi zawodnicy mają opanowane (czesto nie z ich winy) bardzo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Ale sie znacie w temacie... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 18:49 Tomislav Pliplica, jest w wielkiej Formie, oglądam jego poczynania, i jeżeli nasz Matys miałby pójść do ekipy Geyera, to dlatego że jakiś inny klub by kupił Bośniaka, a to niewchodzi w gre. Mówiąc to gadacie wielkie brednie, bo to tak, jakby Bayern wyrzucił Kahna. Ja osobiście uważam że Pliplica jest obok Kahna, Recka i Golza najlepszym Bramkarzem w Bundeslidze Odpowiedz Link Zgłoś