Gość: marcin biedny Dino Baggio IP: 217.153.6.* 13.12.02, 12:57 oj biedny ten Dino Baggio! znów kibole Wisły potraktują go odpowiednio (pewnie siekierą - vide obrazki z Niemczech) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stashek Re: biedny Dino Baggio IP: 80.241.130.* 13.12.02, 13:07 E... nie będzie tak źle. Misiek, który spędził cały poprzedni rok na treningach w ustronnym miejscu, już znajduje się pod opieką Jana Żeleznego ćwicząc rozkurcz przedramienia. Podobno widziano go dzisiaj w OBI w Krakowie w dziale ogrodniczym. Czyżby kupował sękator ? Odpowiedz Link Zgłoś
heniek Re: biedny Dino Baggio 14.12.02, 13:08 Gość portalu: Stashek napisał(a): > E... nie będzie tak źle. Misiek, który spędził cały poprzedni > rok na treningach w ustronnym miejscu, już znajduje się pod > opieką Jana Żeleznego ćwicząc rozkurcz przedramienia. Podobno > widziano go dzisiaj w OBI w Krakowie w dziale ogrodniczym. > Czyżby kupował sękator ? Jaja sobie będzie obcinał, albo ptaszka skracał? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrus SPROSTOWANIE!!!! IP: *.medianet.pl 13.12.02, 12:59 Gość portalu: andrus napisał(a): > A po Lazio albo Auxerre albo Liverpool ;-) SORKA za cale zamieszanie... ogladalem losowanie na zywo w uefa.com i cos widocznie u mnie sie wysypalo, bo na zakonczenie losowania mialem: winner matach 4 - winner match 8 Natomiast faktem jest ze nastepni do golenia (po Lazio) to albo Slavia albo Besiktas.... Powodzenia od kibica Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia Mistrz Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 13:08 No to teraz Wisła popłynie napewno.HA HA HA HA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA mistrz! WISLA jak lazio sie wyprzeda, czemu nie? IP: *.acn.pl / 10.72.3.* 13.12.02, 13:13 a potem praga lub tucja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc - fan Legii Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: proxy / 213.77.7.* 13.12.02, 13:15 No cóż losowanie niezbyt szczęśliwe, ale... Trzymam kciuki za Wisłę i apeluję o pojednanie kibiców polskich zespołów. Fani Legii pomyślcie: im dalej Wisła zajdzie w pucharach tym większa szansa, że w ciągu kilku lat dwa polskie zespoły będą w LM. Choćby z tego powodu warto trzymać kciuki za krakowiaków... Ja sam gorąco liczę że im się uda i w ćwierćfinale rozjadą Besiktas albo Slavię, a potem - to już z górki.... P.S. czy tylko ja mam takie wrażenie czy rzeczywiście ktoś w UEFA nie polskiej piłka. Czyżby Michaś L. za mało lobbował w ostatnim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.qc.sympatico.ca 13.12.02, 14:02 Toronto -zaraz po obudzeniu-wierzy w Wisle.Na poczatku bedzie trudniej ale potem rewanz w Krakowie i cwiercfinal ze Slavia. A wtedy juz przylatuje do Pragi i bedzie nas wiecej niz miejscowych! W polfinale odwiedzimy Dudka w Liverpool a potem Sewilla.Troche daleko ten final od Krakowa ale...blizej od Toronto!!! i bedzie nas z tad kilku. Kibice Wisly (i Polski) z calego Swiata laczcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lopez do Wisły;)))))))) IP: proxy / 212.244.106.* 13.12.02, 13:29 było by pięknie;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.vline.pl / 172.16.2.* / *.vline.pl 13.12.02, 13:31 Do szczęśliwych losoawania zaliczyć nie można.Drużuny na tym etapie są silne ale i bardzo silne .jest jednak conajmniej kilka z którymi Wisła miałaby większe szanse (Sttudgart.Herta.Brudge, i jeszce kilka) lazio to jakby nie patrzeć bardzo silna drużyna, mimo kłopotów finansowych nie wierzę w jej słabość w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escobar Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 13:52 lazio jest silne ale bez przesady. nie mogą cały sezon być w gazie. początek ligi zresztą na to wskazywał. przegrali łatwo z chievo. troche remisów. a poza tym umówmy się ze fernando couto to nie jest gwiazda żadna tylko 5 kolumna. kipski jest też simeone (nadrabia chamstwem i brutalnością) i brat pippo inzaghiego to też średniak. jedyny którego należy sie bać to claudio el piojo lopez. o ile jest w formie. reasumując. lazio jest do przejscia pod kilkoma warunkami. 1.nikogo nie sprzedajemy 2.wzmacniamy środek pola 3.dobrze przepracowujemy bardzo krótki okres przedsezonowy 4.mamy troche szczescia jak z schalke i parmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozi Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.ids.bielsko.pl 13.12.02, 14:07 myślę że jeżeli Wisła utrzyma takąforme przez okres zimowy to nie będzie żle! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Nie ma tego zlego... 13.12.02, 14:07 albowiem: 1. Eurosport pokaze mecz (co Lacio to Lacio), 2. Chlopaki zwiedza Rzym, 3. W Wisle pomysla - jak sprzedamy K. i Z. to nie ma po co wychodzic na boisko, a tak to chociaz "na dnie z honorem lec" 4. Ja zdazy sie cud, to zaden Sand juz wiecej nie powie, ze to wstzyd przegrac z Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maceotl Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: 213.77.31.* 13.12.02, 14:16 stam odchodzi, lopez odchodzi... Lazio bankrutuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.radom.pl 13.12.02, 15:01 A korekta Gazety to wyjechała do Kopenhagi? takie byki puszczać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaub Szanse IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.12.02, 15:20 Jeśli zdaży sie cud nad Wisłą i Lazio zostanie wyeliminowane Wisła ma spore szanse zdobyć Puchar. Nie będzie już silniejszych drużyn. Powodzenia chłopcy! Grajcie swoje do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj.jacq Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 15:29 nie może być źle. chłopaki zatopili shalke 04, to dadzą sobie radę z lazio. żeby tylko nie zmienili składu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 15:30 proponuje konsultacje u naszego najwybitniejszego specjalisty w dziedzinie futbolu italli i nie tylko.a moze stefan majewski,nowy selekcjoner,cos by doradzil kasperczakowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Burakow nie brakuje niestety...zal mi ich IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 13.12.02, 16:38 ja jestem fanatyczka Legii ,i choc z zalem (ze to nie Legia) ale jednak bede Wisle kibicowac, ..nawet na mysl by mi nie przeszlo by kibicowac jakim makaroniarzom... a jak slysze takich burakow (obojetnie ktory klub reprezentuja) ktorzy kibicuja przeciwnikom polskich druzyn, to ;po prostu mi ich zal Powodzenia Wislo! Odpowiedz Link Zgłoś
acm53 Re: Burakow nie brakuje niestety...zal mi ich 13.12.02, 17:02 Nazio! Hm... gorzej nie mozna było, ale kto wie, co będzie w lutym. Poza tym wylosowanie akurat ich to mocny argument przeciwko jakiemukolwiek osłabianiu Wisły. No bo jak Wisla wygra z biancolesti to kto ją powstrzyma ;-))) ? Swoją drogę - ciekawe, czy naziole przyjadą do Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadam Re: Burakow nie brakuje niestety...zal mi ich IP: 212.244.177.* 13.12.02, 17:41 Powstrzymają ich aktualne możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 16:58 Prezesie Basałaj, prosze, wszyscy kibice w Polsce prosimy, nie sprzedawaj Żurawskiego i Kosowskiego, ci wymiatacze rozniosą Lazio! Panowie, nie odchodźcie z Wisełki, a zobaczycie daleko zajdziecie w pucharze UEFA, a potem zdobedziecie dla nas Lige Mistrzów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 16:58 Prezesie Basałaj, prosze, wszyscy kibice w Polsce prosimy, nie sprzedawaj Żurawskiego i Kosowskiego, ci wymiatacze rozniosą Lazio! Panowie, nie odchodźcie z Wisełki, a zobaczycie daleko zajdziecie w pucharze UEFA, a potem zdobedziecie dla nas Lige Mistrzów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bayo nie podniecajcie sie :-)) LAZIO nie da szans! IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 17:38 Cragnotti zapłaci i Lazio odprawi z kwitkiem Białą Gwiazdę. A jeśli nawet zagra drugi skład to i tak jest za mocny na Wisłę:-)) Forza Lazio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki DOBRZE ZE JEST TERAZ PRZERWA, BO PO PARMIE, SZALKE... IP: *.proxy.aol.com 13.12.02, 18:47 ..TRUDNO BY BYLO POKONAC LAZIO, A W NOWYM ROKU BEDZIE DOBRZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.acn.waw.pl 13.12.02, 19:17 Widziałem wczoraj mecz Lazio ze Sturm Graz. Nie wysilając się to Wisła jest faworytem w spotkaniu z Lazio. Reszte będzie można powiedzieć dopiero w lutym przyszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.acn.pl / 10.71.8.* 13.12.02, 19:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antywisla Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.02, 19:37 Nazio ma spore problemy finansowe i wcale nie jest powiedziane, ze wiosna bedzie reprezentowalo tak wysoka forme jak obecnie. Mecz z Grazem nie jest zadna wykladnia ich formy. Wystawili rezerwy po pierwszym meczu w Austrii. ratunkiem dla zomoli moze byc wykupienie Cragnottiego przez Ciupala i likwidacja klubu z Fiumicino jako nieprzynoszacego dochodow. W razie czego Ciupal wysle chlopcow z IMPELU by zrobili porzadek, ale tym razem nie spotka sie z modlacymi sie kobietami i tak latwo mu nie pojdzie ;)) Przyjda jeszcze takie czasy, spadnie Wisla wejda PASY :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Lazio do domu IP: *.sgh.waw.pl 13.12.02, 20:19 chlopaki juz pokazali ze umieja wygrywac, teraz czas na lazio a pozniej to juz z gorki i cieszymy sie z pucharu UEFA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.proxy.aol.com 13.12.02, 21:21 Kazdej druzynie trafia sie czasem slabszy mecz.Mam nadzieje , ze Wisla ma to za soba (vide Wisla Schalke04 1:1) i teraz nic jej nie zatrzyma w drodze do finalu.A tam zagra z Liverpoolem , a Dudek pusci 2 szmaty!!!O ile zagra w bramce... Trzymam kciuki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Lazio - wg. Ace'a IP: *.acn.pl / 10.64.7.* 13.12.02, 21:45 Lazio to specyficzna druzyna. Pomimo odejscia Nesty maja swietna obrone i traca stosunkowo malo bramek. Bez zadnej przesady mozna przyznac, ze Lazio gra najladniejsza pilke we Wloszech. Co do skrzydel Wisly to przeciwko Kosowskiemu i Uche(Paterowi) zagraja Diego Simeone i Stefano Fiore. Szczegolnie ten drugi ma swietny sezon. Prawdziwa gwiazda jest jednak Claudio Lopez (byc moze odejdzie do Manchesteru United, chodz ostatnio deklarowal, ze zostaje w Rzymie do konca sezonu). Argentynczyk w Serie A strzela bramke za bramka i ma najlepszy sezon od czasu przejscia do Lazio z Valencii. Swietnie gra rowniez Enrico Chiesa (strzelil bramke w debiucie dla Lazio w Serie A). Jezeli chodzi o atak w obwodzie jest rowniez Simone Inzaghi. Gdyby nie pechowy remis z Interem (Lazio do przerwy prowadzilo 3:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic II Re: Lazio - wg. Ace'a IP: *.qc.sympatico.ca 14.12.02, 01:20 Jako normalny kibic Ślaska Wrocław mieszkający od 12 lat w Kanadzie uważam że ; dla takich debili (nie można ich nazwać inaczej) którzy latają z siekierami, nożami i czymś tam ostrym jeszcze i ich kibicowanie polega na zrobieniu zadymy , waleniu się pałami bejsbolowymi po tych pustych zakutych łbach ,należało by im po prostu wybudować takie małe miasteczko (coś koło 25 tyś. mieszkańców) i tam ich wszystkich razem wpuścić niech idioci sami się wytłuka. Niech to beda i ci niby kibice i z Wrocławia i z Warszawy i z Krakowa i Szczecina i Poznania itd.Po prostu tych wszystkich pseudokibiców zostawić samym sobie, sami się wyrzna i będzie mniej policja miała roboty i ochroniarze a my normalni kibice bedziemy mogli chodzić na mecze całymi rodzinami bez obawy o zdrowie i życie. Może to i nie realne ale takie jest moje marzenie. POWODZENIA WISEŁKA W DALSZYCH MECZACH I DZIĘKI ZA DOTYCHCZASOWE EMOCJE JAKICH DOSTARCZYLIŚCIE NORMALNYM FANOM PIŁKI NOŻNEJ W POLSCE. NORMALNY KIBIC ŚLĄSKA WROCŁAW I WSZYSTKICH CO WALCZĄ O CHONOR I DOBRE IMIĘ POLSKI NA CAŁYM ŚWIECIE NIE TYLKO W SPORCIE , ALE WE WSZYSTKICH DZIEDZINACH NASZEGO ŻYCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek121 Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA 14.12.02, 07:52 WISŁA W FINALE LAZIO - WISŁA 1 : 2 WISŁA - LAZIO 4 : 1 WISŁA ROZGROMI BESIKTAS Odpowiedz Link Zgłoś
luki99 Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA 14.12.02, 10:10 jacek napisał(a): > WISŁA ROZGROMI BESIKTAS Hey Jaki wynik obstawiacie? Wisła 4:1 Besiktas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek_ok Re: Wisła - Lazio w Pucharze UEFA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 11:25 Nie umniejszajac zwyciestwom Wisly - Parma i Lazio to byly srednie druzyny w dodatku pograzone w kryzysie. Lazio to juz zupelnie inna polka - to druzyna poukladana, swietna technicznie, zgrana i z mnostwem swietnych pilkarzy. Z takimi druzynami polskie szaraczki grac nie potrafia bo po prostu sa za slabe. Z calym szacunkiem dla Wisly za wspaniale ostatnie wyczyny i wiele emocji jakich mi dostarczyla, to jednak mysle ze skonczy sie laniem. Choc mam nadzieje ze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś