Gość: Maxs IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.04.06, 01:31 Fajna ta kibicka na foto :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maks Re: Sport w kapciach: Tekst pisany Jasiną IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 03.04.06, 08:21 I za takie bzdury niejaki łyżwa dostaje kasę , przecież w tym tekście nie ma niczego co byłoby w jakikolwiek sposób strawne. Pojechać sobie po jednym czy drugim komentatorze to domena tych pseudofelietonikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Sport w kapciach: Tekst pisany Jasiną IP: 81.210.116.* 03.04.06, 10:15 I tak każdy sprawozdawca jest lepszy od niezniszczalnego Pana Szpakowskiego, na którego komentarz jedyna metodą jest wyłączenie fonii w telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamearena Jońca i Banasikowski IP: *.mtp.com.pl 03.04.06, 15:55 Oni biją wszystkich. Panie Korzeniowski - proszę o wydanie obu Panom kategorycznego zakazu komentowania spotkań Barcelony. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Szpaku 03.04.06, 17:25 Szpakowski przynajmniej się odrobinę emocjonuje. Inna sprawa, że często plecie bzdury a jego komentarz nei pokrywa suę z tym, co sięd zieje na boisku. Ale ten komentarz z Rijadu to jest totalna porażka. Aż we mnie kipiało, jak słuchałem tego ignoranta. Darowałem sobie drugą połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac BTW Patyra dziennikarzem sportowym? 03.04.06, 17:27 Lepiej niech on już robi te prasówki w "Pytaniu na śniadanie". I jeszcze kilku innych komentatorów(?) sportowych tam bym wysłał. Przecież oni się znają na wszystkim tylko nie na sporcie. Do tego programu w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeżKochamWłodkaSza Re: Sport w kapciach: Tekst pisany Jasiną IP: *.sg / 195.116.23.* 03.04.06, 18:12 a przeczytajcie ten tekścior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeżKochamWłodkaSza Szaranowicz i tak najlepszy - link podaję IP: *.sg / 195.116.23.* 03.04.06, 18:14 zapomniałem linka wrzucić(; www.fabrica.civ.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=27254 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl łota fak? IP: *.acn.waw.pl 04.04.06, 11:37 jak masz taki badziew nastepnym razemy podsylac,to lepiej daj sobie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożenka Re: Sport w kapciach: Tekst pisany Jasiną IP: *.devs.futuro.pl 03.04.06, 18:23 Ja osobiście(choć od niedawna) znam Łyżwę i chciałabym powiedzieć wszystkim, że na codzień jest jeszcze bardziej dowcipny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Da-niet Re: Sport w kapciach: Tekst pisany Jasiną IP: *.nat.dsuj.pl 05.04.06, 08:31 Racja, Ta "kibicka" na zdjęcju, rzeczywiście fajna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Sport w kapciach: Tekst pisany Jasiną IP: 212.182.116.* 05.04.06, 11:37 Nie zgadzam sie z autorem felietonu. Od dłuższego czasu przysłuchuję się komentarzom sportowym red. Jasiny i uważam, że jest jednym z lepszych komentatorów. Przynajmniej ma przeszłość piłkarską i doskonale wie co mówi. Dosyć mam komwntarzy Pana Szpakowskiego, który jak się zapali w mowie (przeszłość radiowa) to nie wie o czym mówi. Mecz dzieje się np. w Argentynie, ja przed telewizorem, red. Szpakowski na stadionie, ja widzę faul, red. Szpakowski out. Wszystko w porządku, wie co mówi. Tylko dlaczego ten out wykopują nogą trzy metry od linii bocznej boiska? Dosyć o red. Szpokowskim (bardzo go lubię, tylko niech tak się nie myli). Ostatnio najbardziej ubawił mnie red. Szaranowicz. Komentował skoki narciarskie razem z Panem Tajnerem. -Szaranowicz-piękny, długi skok, chyba 185 m -Tajner-lewa narta troczę falowała, telemark taki sobie, długość jakieś 179 m. Wynik: odległość 179,5 a noty mierne. Nie takie cuda oglądałem w telewizji. Dokładnie pamiętam mecz gdy grał Bayern Monachium (chyba?) z Dynamem Kijów, kiedy komentator przez pół godziny komentował odwrotnie. Jak przy piłce byli Ukraińcy i rozlegały sie gwizdy to mówił, że kibicom Bayernu nie podoba się gra ich zespołu. Ala śmieszne jest to, że nikt mu nie powiedział jaki błąd robi. Dajmy się nauczyć red. Jasinie. To jest dobry komentator. Wierzcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Sport w kapciach: Tekst pisany Jasiną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 16:37 pan łyżwa to oczywiście jest komentator idealny.. poczucie humoru tragiczne, żeby to chociaż śmieszne bylo?:/// Uważam, ze Jasina jest obecnie jednym z lepszych komentatorów, no ale przecież pan idiota łyżwa wie lepiej co nie... zastanów sie pan panie łyżwa co pan piszesz Odpowiedz Link Zgłoś