Gość: Werb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:53 www.panorama.media.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=4442 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chris Re: Zmiana wyniku meczu, ale jaja!!!! IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 09.04.06, 23:04 Współczuje leszczynianom jeszcze liga nie ruszyła pełną parą a już jakas afera...teraz przez cały sezon zawistni kibice będą wylewać pomyje na Dworakowskiego i Grodzkiego tak jak wczesniej na Pana Karwana i Pana Kaczmarka...Co do incydentu Gollobowie mieli zawsze skłonnosci do kombinowania przy sprzecie odkad jeździli na crossie w młodości...To akurat zasługa Papy który do uczciwych też nie nalezał...może i motocykle były regulaminowe ale niestety spakowane do busów:) Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Zmiana wyniku meczu, ale jaja!!!! 09.04.06, 23:22 Dobrze,że Ślak już nie prezesuje bo by go SZLAK trafił. Tak poza tym to chyba Chris masz rację, Papa już wcześniej był podejżewany o podkręcanie Jacy silniczków! Zawsze jednak udawało się jakoś wywinąć. Czyżby tym razem Jacy siadły nerwy? Wolał rejterować z parku, niż narazić tatkę i siebie na blamaż? A może popędzili z pepikiem coś "koknąć" bo byli na gło...(wyczerpani)? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Zmiana wyniku meczu, ale jaja!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.06, 07:40 Jeno dutki zeby jemu tys wzieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Zmiana wyniku meczu, ale jaja!!!! IP: *.sonyericsson.com 10.04.06, 07:45 Uwazasz, ze zrobili to specjalnie ? :) Uwazasz ze kombinowali przy sprzecie ? :) Piszecie, ze Gollobowie od czasu Crossu takie rzeczy robili, ale czy kiedykolwiek KTOKOLWIEK im cos udowodnil ? Ile razy bylo tak, ze przeciwna druzyna na Polonii wnosila protest, wplacala kaucje.. i po kaucji, bo wszystko bylo OK ! Na moje Unia Leszno jak zawsze (paamietam tylko pare razy) kombinowala jak wygrac poza torem. Kiedys do Bydgoszczy przyjechali w niepelnym skladzie... I przeszkadzac zaczela im mrzawka, ktora przechodzila nad bydgoskim stadionem... Na moje to kolejny walek Leszna... pozdrawiam Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Stefan ma rację a Karwan musi odejść!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:16 I wszystko na temat. Wałki se robiom a toru równać ni ma kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werba Re: Stefan ma rację a Karwan musi odejść!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:32 na tej stronce www.panorama.media.pl jest tez filmik z meczu, ale przewały na nim nie widac hehehehe ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Zmiana wyniku meczu, ale jaja!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:50 normalnie brak mi słów... za takie coś odjęcie punktów ? gdzie tu jest duch sportu, przecież nie ma żadnych dowodów na "ewentualne " podrasowanie silników przez Jacka Golloba i Lukasa Drymla. Poza tym ci zawodnicy zdobyli tylko sześć punktów. O co tu K...a chodzi ? to może na meczach piłki nożnej też jak zawodnik dostanie zółtą albo czerwoną kartkę, to będą odejmować zdobyte bramki w meczu. kto ustala do jasnej ch...y takie buble regulaminowe ? przecież to chore. Drużyna lepsza na torze, przegrywa, bo po zakończonym meczu popełnia w sumie pewne drobne niedopatrzenie. rzygać mi sie chce. ta sprawa będzie jescze chyba wyjaśnona w GKSŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zmiana wyniku meczu, ale jaja!!!! IP: *.ir.intel.com / *.ir.intel.com 10.04.06, 18:32 Troche bezsens... widzialem dziesiatki zawodow w ktorych zawodnicy ktorzy zakonczyli juz starty pakowali sprzet, czas jest cenny, zwlaszcza gdy maja do zrobienia jeszcze pareset kilometrow... i nigdy , podkreslam nigdy - nie bylo takiego przypadku, by nadgorliwy sedzia z tego powodu takie jaja robil... ale to typowe dla polskiego sportu... niewazne czy zuzel, czy kosz, czy kopana - zawsze sa albo pieniadze, albo zwykla glupota kogos, kto mogac o czyms decydowac wlasnie to robi... zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maver 43:41 IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 10.04.06, 19:17 sport.onet.pl/1020839,0,0,wia,1303963,dyscyplina.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz - Tarnów Re: 43:41 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:27 Każdego wielkiego znawce żużla prosze o przeczytanie komentarza Damiana Balińskiego po meczu w Lesznie. Brawo Damian jesteś OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: 43:41 IP: 83.238.146.* 10.04.06, 22:11 Jo tam so myśla, co regulaminy ni so po to co by je łomać jeno coby sie ich tsymoć. Jak tsa motorki a silnicki tsymoć ka syndzia nie psydzie i nie łobejzy cy tam se któren jakiego aeroplana po łojcu nie podcepił to tsa i tela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: 43:41 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 06:46 Z tym cymoniem sie regulaminów to Baco świente słowa zekliście. Ino ze z tarnoskiego majnszafta ktoś zamiast cymać sie puścił. Co na to Ojculek pedzioł ino Maryja wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: 43:41 IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.06, 22:41 A to wy gazdo ze ślunska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: 43:41 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 07:22 No to ja wam Baco powim tak: ze jezdem gupi to jus mi na tym forum wygadywali ale tak jako wy jesce mi nikt nie psyjebał. Ceba było as tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: 43:41 IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.06, 09:46 Ło co wom chodzi gazdo, ło tyn ślunsk? Odpowiedz Link Zgłoś