gen.wlochy 09.04.06, 23:44 i tyle na dzis, ledwo zyje, zadnych kamieni, jutro postaram sie o jakis wiekszy komentarz pozdrawiamy chili azs lodz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal_ka Re: medale rozdane 10.04.06, 08:58 Niestety nie wiem jak u was ale MP nie było w bydgoskiej Regionalnej Trójce;-((((( Nie ma tego złego - miałam za to piękny mecz Szkocja-Kanada na Eurosporcie.Ale bliżej poznać polskie drużyny też byłoby miło... Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: medale rozdane 10.04.06, 10:23 a propos medali mistrzostwa super, dobra organizacja, coraz lepszy lod (uczymy sie) i tylko jeden zgrzyt... kto, k.j.m do jasnej itd. uznal ze na druzyne curlingowa wystarczy JEDEN medal ??!! przeciez pozostale mozna by zdobyc za 5 zyli za sztuke i nie mowic ze nie bylo na to kasy bo sie udlawie ale i tak bylo fajnie, brawo slask i media Odpowiedz Link Zgłoś
ccckhangoor Re: medale rozdane 10.04.06, 10:47 dobra, już swojego skipa uspokoiłem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: medale rozdane 10.04.06, 23:36 oj, ups. juz sie wyjasnilo, a ja zrobilem to czego nie znosze czyli zabralem glos nie znajac sprawy calej Odpowiedz Link Zgłoś
hopp-schwiiz Re: medale rozdane 10.04.06, 18:16 jeden emdal na druzyne ?? troche ciezko sie podzielic, ale jak sie wezmie dobry pilnik to sie uda z niego wygospodarowac po kawalku dla kazdego zawodnika :P Odpowiedz Link Zgłoś
zielgora Re: medale rozdane 11.04.06, 15:46 hehehehhee, w nd Bartek do mnie: "Fajnie by było jak w innych dyscyplinach sportu, że sędziowie też dostaja pamiątkowe medale" ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś