Gość: ougiujofutg8ty Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: 212.160.249.* 20.12.02, 10:18 jnpjkpoujopijhmklnmn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cacy Re: Listkiewicz musi odejść IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 12:14 bardzo trafne. oj,,nie podobaly mi sie te zawirowania z kasperczakiem. ktos tu buja ludziom prosto w oczy i to ostro. a jak janasowi nie wyjdzie to to bedzie 3 kolejna zla decyzja listkiewicza.zwolnienie engela,powolanie bonka (odwolal sie sam) i mam nadzieje ze nie bedziemy musieli przypominac listkewiczowi powiedzenia ze do 3 razy sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwaszkie JANAS OK IP: *.citicorp.com 20.12.02, 12:13 Bylem za Engelem ale wiedzialem, ze nie ma szans. Kasperczak nie chcial zrywac kontaktu z Wisla, a wariant Lobanowskiego chyba rzeczywiscie nie jest najszczesliwszy. Janas nie jest zlym wyborem. W koncu za nim stoja nie byle jakie jak na polskie warunki tzw. osiagniecia. W przeszlosci udowodnil, ze ma trenerskie umiejetnosci to niech to teraz potwierdzi. Jezeli poradzil sobie kiedys z takimi gwiazdami jak Leszek Pisz i Zbigniew Mandziejewicz, ktorzy do jego czasow dyktowali trenerom sklad, to moze i wsrod reprezentantow zrobi porzadek i nie popelni bledu Engela, ktory w pewnym momencie niepotrzebnie im popuscil wodze. Oczywiscie zwolennicy trenera z zagranicy na czele z red. WOlowskim od poczatku beda szukali na niego haka i wytykali najdrobniejsze potkniecia z niepowolywaniem do kadry lansowanych przez GW gwiazd wlacznie ale taki to juz los polskiego trenera w tej gazecie. Po Bonku gorzej juz byc nie moze. Tego jestem pewien w 100%. Czy awansujemy? Nie wiem ale mam nadzieje, ze nie bede juz musial sie wstydzic ogladajac takie mecze jak Polska-Lotwa. Do boju Janas! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecz Janas - trenerem IP: 212.14.11.* 20.12.02, 12:41 Gratuluję i życzę szcześcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 13:11 ALLELUJA I DO PRZODU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guciu Re: To jest straszne nieporozumienie. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 13:25 Myślę że cały PZPN nadaje się do wymiany. To jest towarzystwo wzajemnej adoracji. Nie dopuszczą nikogo kto by obnażył głupotę i brak fachowości polskich trenerów. Listkiewicz był marnym sędzią teraz jest jeszcze gorszym prezesem Wstyd!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś