Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka!

• Gość: ougiujofutg8ty Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: 212.160.249.* 20.12.02, 10:18
        jnpjkpoujopijhmklnmn
      • szoppracz1 Co za bagno! 20.12.02, 10:25
      • Gość: kołcz Listkiewicz musi odejść IP: 217.96.4.* 20.12.02, 11:49
        z Janasem.
        • Gość: Cacy Re: Listkiewicz musi odejść IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 12:14
          bardzo trafne. oj,,nie podobaly mi sie te zawirowania z kasperczakiem. ktos tu
          buja ludziom prosto w oczy i to ostro. a jak janasowi nie wyjdzie to to bedzie
          3 kolejna zla decyzja listkiewicza.zwolnienie engela,powolanie bonka (odwolal
          sie sam) i mam nadzieje ze nie bedziemy musieli przypominac listkewiczowi
          powiedzenia ze do 3 razy sztuka.
      • Gość: pwaszkie JANAS OK IP: *.citicorp.com 20.12.02, 12:13
        Bylem za Engelem ale wiedzialem, ze nie ma szans. Kasperczak nie chcial zrywac
        kontaktu z Wisla, a wariant Lobanowskiego chyba rzeczywiscie nie jest
        najszczesliwszy. Janas nie jest zlym wyborem. W koncu za nim stoja nie byle
        jakie jak na polskie warunki tzw. osiagniecia. W przeszlosci udowodnil, ze ma
        trenerskie umiejetnosci to niech to teraz potwierdzi. Jezeli poradzil sobie
        kiedys z takimi gwiazdami jak Leszek Pisz i Zbigniew Mandziejewicz, ktorzy do
        jego czasow dyktowali trenerom sklad, to moze i wsrod reprezentantow zrobi
        porzadek i nie popelni bledu Engela, ktory w pewnym momencie niepotrzebnie im
        popuscil wodze. Oczywiscie zwolennicy trenera z zagranicy na czele z red.
        WOlowskim od poczatku beda szukali na niego haka i wytykali najdrobniejsze
        potkniecia z niepowolywaniem do kadry lansowanych przez GW gwiazd wlacznie ale
        taki to juz los polskiego trenera w tej gazecie. Po Bonku gorzej juz byc nie
        moze. Tego jestem pewien w 100%. Czy awansujemy? Nie wiem ale mam nadzieje, ze
        nie bede juz musial sie wstydzic ogladajac takie mecze jak Polska-Lotwa.
        Do boju Janas!
        pzdr
      • Gość: grecz Janas - trenerem IP: 212.14.11.* 20.12.02, 12:41
        Gratuluję i życzę szcześcia
      • Gość: Ojciec Dyrektor Re: Kto trenerem kadry? Na pewno nie blondynka! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 13:11
        ALLELUJA I DO PRZODU!!!
      • Gość: Guciu Re: To jest straszne nieporozumienie. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 13:25
        Myślę że cały PZPN nadaje się do wymiany.
        To jest towarzystwo wzajemnej adoracji.
        Nie dopuszczą nikogo kto by obnażył głupotę
        i brak fachowości polskich trenerów.
        Listkiewicz był marnym sędzią teraz jest jeszcze
        gorszym prezesem
        Wstyd!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka