Gość: MacNow IP: *.newark-15-20rs.nj.dial-access.att.net 20.12.02, 14:13 Panie Janie: jak zawsze zgadzam się z Pana zdaniem. Mam nadzieję, że rzeczywistość potwierdzi Pana opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MacLater Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.waw.cdp.pl / *.usp.pl 20.12.02, 14:20 Panie Janie nie wiedziałem ze ukrywa sie pan pod pseudonimem MacNow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rum Tomaszewski to zły wybór IP: 62.233.169.* 20.12.02, 14:22 Powiem Panu tak....nie wiem czy Pan Janas to zły wybór...wiem, że mniej obaw bym miał... gdyby kierowali drużyną ..Kasperczak, Engiel... ale dajmy szanse Panu Janasowi... NIECH MA POPARCIE!!! NAWET TAKICH "SPECJALISTÓW" JAK PAN.... ŁATWIEJ BYĆ KRYTYKIEM NIŻ TWÓRCĄ...NAWET CZASEM ŁATWIEJ BYĆ TWORZYWEM.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Kto to jest Tomaszewski? IP: 217.97.208.* 20.12.02, 14:37 Czy Tomaszeski to wyrocznia, dlaczego traktuje się go jako poważnego piłkarskiego eksperta? Tomaszewski BYŁ dobrym bramkarzem, ale nic poza tym. Jako działacz albo trener nic nie osiągnął, więc jakim prawem wypowiada się na temat reprezentacji. Niech swoje "celne" uwagi zachowa dla siebie. Grunt to narobić zamieszania, a potem dziwi się, że w polskiej piłce panuje bałagan i samowolka. Trzeba spojrzeć na siebie panie Tomaszewski, choć muszę przyznać, że w swoim działaniu jest pan wyjątkowo skuteczny. Demagogów nigdy za wiele. Lepiej nie będzie, ale śmieszniej na pewno. Smutne to, ale prawdziwe....Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Kto to jest Tomaszewski? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 15:10 Ludzie co wy pie.....Żeby się wypowiadać na temat jakiejś osoby trzeba ją znać osobiście.A wy co ,znacie Janasa czy Bońka z telewizora.Też fajnie ,ale nie macie rzadnych danych żeby się o nich wypowiadać na w/w temat."CZŁOWIEK ,KTÓRY ZATRZYMAŁ ANGLIĘ" jako jedyny mówi o ludziach ze środowiska piłkarskiego bez owijania w "bawełnę" nie zawsze pochlebnie,ale ma ku temu jakąś wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kole Re: Kto to jest Tomaszewski? IP: *.media 20.12.02, 17:24 kolego "żeby się wypowiadać na temat kogoś" trzeba używać prawidłowej pisowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Tomaszewski walnął samobója - i to nie jednego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 19:28 Jasio już miał tyle samobóji, które do dziś kultywuje. Z Anglikami walnął jednego, także chłopaki ledwo co uratowali remis. A potem tak cwańaczył, z czego wszyscy go znają, że jeszcze załapał się na parę meczy, ale to wszystko. Ale tylko dzięki obrońcom nasz drużyna się nie skompromitowała. Puszczał straszne szmaty. Raz po pijaku wrzucił se do bramki nawet. Był dobry, ale na bramie, jako cieć, i stąd to potem całe halo, jakoby coś tam zatrzymał, raz pociąg, bo pociągnął nie to trzeba. A teraz ma sklerozę i pieprzy trzy po trzy, i ma ubaw, ze go ktos chce słuchać. Grał bo dużo krzyczał, w karty, w to był dobry. Przeciez z jego wagą, to tylko w damskich zapasach miał szanse. Nie mówię, że damski bokser, ale nigdy nie wiadomo. ps. I to wszystko o Jasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Tomaszewski walnął samobója - i to nie jedneg IP: *.student.am.wroc.pl 20.12.02, 19:40 Tak jest, a Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Re: Kto to jest Tomaszewski? IP: *.tor.dsl.tht.net 20.12.02, 15:43 Gość portalu: mike napisał(a): > Czy Tomaszeski to wyrocznia, dlaczego traktuje się go jako > poważnego piłkarskiego eksperta? Tomaszewski BYŁ dobrym > bramkarzem, ale nic poza tym. Jako działacz albo trener nic nie > osiągnął, więc jakim prawem wypowiada się na temat > reprezentacji. Niech swoje "celne" uwagi zachowa dla siebie. > Grunt to narobić zamieszania, a potem dziwi się, że w polskiej > piłce panuje bałagan i samowolka. > Trzeba spojrzeć na siebie panie Tomaszewski, choć muszę > przyznać, że w swoim działaniu jest pan wyjątkowo skuteczny. > Demagogów nigdy za wiele. Lepiej nie będzie, ale śmieszniej na > pewno. Smutne to, ale prawdziwe....Niestety Absolutna racja. Pan Tomaszewski sam przyznal, ze nigdy nie osiagnal sukcesow jako trener, wiec sie calkowicie z tego wycofal. Jakim prawem daje zlote porady kazdemu z nastepujacych trenerow. Lepiej Panu wychodzi tropienie afer w PZPN, ale zadnej Pan nie wytropil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Kto to jest Tomaszewski? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 16:17 Gość portalu: mike napisał(a): > Czy Tomaszeski to wyrocznia, dlaczego traktuje się go jako > poważnego piłkarskiego eksperta? Tomaszewski BYŁ dobrym > bramkarzem, ale nic poza tym. Jako działacz albo trener nic nie > osiągnął............ KOMENTATOREM PIŁKARSKIM TEŻ NIE BYŁ WIELKIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Kto to jest Tomaszewski? IP: 217.97.208.* 20.12.02, 14:38 Czy Tomaszeski to wyrocznia, dlaczego traktuje się go jako poważnego piłkarskiego eksperta? Tomaszewski BYŁ dobrym bramkarzem, ale nic poza tym. Jako działacz albo trener nic nie osiągnął, więc jakim prawem wypowiada się na temat reprezentacji. Niech swoje "celne" uwagi zachowa dla siebie. Grunt to narobić zamieszania, a potem dziwi się, że w polskiej piłce panuje bałagan i samowolka. Trzeba spojrzeć na siebie panie Tomaszewski, choć muszę przyznać, że w swoim działaniu jest pan wyjątkowo skuteczny. Demagogów nigdy za wiele. Lepiej nie będzie, ale śmieszniej na pewno. Smutne to, ale prawdziwe....Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: 193.0.117.* 20.12.02, 14:24 Gość portalu: MacNow napisał(a): > Panie Janie: jak zawsze zgadzam się z Pana zdaniem. Mam > nadzieję, że rzeczywistość potwierdzi Pana opinię. ..., a wyjdziesz na buraka, jak się Tomaszewski pomyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabaj Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.NYCMNY83.covad.net 20.12.02, 14:25 Pan Janas to bardzo dobry wybor. Juz w stanie wojennym wykazal sie partyjna pryncypialnoscia. Teraza pan Listkiewicz zapunktowal tam gdzie trzeba. "Proletariusze wszystkich koteri laczcie sie" A to ze pan Janas jest slabym trenerem to w przypadku naszej kadry nie ma znaczenia. Decyzje w PZPN podejmuje sie w bardzo prosty sposob. Wielce czcigodny prezes Listkiewicz zadaje sobie pytanie: Co bedzie najkorzystniejsze dla mnie? i podejmuje jedynie sluszna decyzje. Juz nawet w pilce noznej panuje zasada, ze warunkiem koniecznym do otrzymania dobrze platnej posady jest bycie kanalia. NIECH ZYJE TOWARZYSZ JANAS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: gateway.d* / 10.3.36.* 20.12.02, 14:28 jedynym dobrym wyborem na jakiekolwiek stanowisko w polskiej piłce dla frustrata Tomaszewskiego byłby sam Tomaszewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crichton Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.inetia.pl 20.12.02, 14:27 Jak zawsze Pan Tomaszewski wie swoje!! On chyba jest najlepszym kandydatem na selekcjonera!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangsta Krytykowac kazdy potrafi!!! IP: *.Astral.Lodz.PL 20.12.02, 14:29 Krytykowac kazdy potrafi a Janek Tomaszewski w szczegolnosci. Ztego copamietam to kariera trenerska Tomaszewskiego to jeden mecz na stanowisku trenera ŁKS i sromotna porazka(chyba 0:5).Uciekl jeszcze szybciej niz Boniek wiec przestan czlowieku juz pajacowac bo cala Polska sie z Ciebie smieje.ja zycze Janasowi jak najlepiej bo chce aby kadra zaczela wygrywac i prezentowac w miare przyzwoity poziom europejski.Naszym Orlom potrzebne jest wsparcie a nie krytyka grubasa-dywagatora.NIe da sie wygrywac meczow rysujac kreseczki na szklanym ekranie i mowiac to zrobil bym tak a to tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwaszkie Re: Krytykowac kazdy potrafi!!! IP: *.citicorp.com 20.12.02, 15:00 O ile mnie pamiec nie myli to wlasnie Tomaszewski w jednym szeregu z Panem WOlowskim i spolka jechal juz przed Mistrzostwami po Engelu jak po lysej kobyle. Skad teraz ta zmiana pogladow u Pana Jasia? Wyborcza przynajmniej konsekwentnie trzyma sie wirtualnego trenera z zagranicy. Widze, ze juz ktos wyciagnal Janasowi jego komunistyczna przeszlosc. Nie wiem o co chodzi ale jak nic niedlugo zrobi sie z niego Zyda. Janas nie jest taki zly. Potrafil dobrze zagrac z Legia to dlaczego ma mu nie wyjsc z repra. Porownywanie z Bonkiem nie ma sensu. On byl naprawde beznadziejny jako trener. Za Janasem swiadcza dotychczasowe osiagniecia trenerskie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walter1967 Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: 212.244.185.* 20.12.02, 14:58 A co p.Tomaszewski prezentuje od czasu MŚ w Niemczech? Chamstwo narastające wraz z wiekiem? Komentarze " wbił piłkę na tzw. aferę", "piłka dostaje poślizgu"? Niech sam się wykaże osiągnięciami, bo podobno nie bramkarz broni karne tylko wykonawca ich nie wykorzystuje. Czas zejść z piedestału, zakasać rękawy i do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 15:02 Tomaszewskiego w polskiej piłce mozna traktować tylko w kategoriach Leppera lub Gabrysia Janowskiego, choć nie watpię że znajdą się wśród kibiców równiez jego wyznawcy.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmutto Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 20.12.02, 15:04 W ostatnim czasie z Pana ust słychać tylko krytykę. Co prawda zwolnienie trenera Engela za występ na mundialu był przedwczesny, ale nie uważam żeby w dniu nominacji już krytykować nowego selekcjonera. Bądźmy cierpliwi i dajmy troszkę czasu Pawłowi Janasowi, a po eliminacjach Euro przekonamy się dopiero czy wybór był słuszny czy też nie. I wtedy po lawinie krytyki z Pana ust może będzie czas żeby pokazać jakim selekcjonerem będzie Jan Tomaszewski (czy będzie też tak dobrym trenerem jak kiedyś bramkarzem) Wesołych Świąt Panie Janie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aners Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.kim.pl / *.kim.net.pl 20.12.02, 15:05 Panie Janie Tomaszewski, proszę powiedzieć który z trenerów jest odpowiedni, od takieeego fachowca oczekuje konkretów. Wszysc wiedzą, że nie przepada Pan za ekipą Listkiewicza. Ale to co Pan robi to jest zwykłe pieniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyrafa Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.hogart.com.pl 20.12.02, 15:16 Qrwa, ten gosc mnie zaczyna wpieniac. Wg niego jedynym slusznym wyborem bylby pan jan tomaszewski... Nie powinni w gazetach umieszczac wywiadow z idiotami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Tom shut up you monkey blockhead. IP: *.ichf.edu.pl 20.12.02, 15:22 Pan Tomaszewski do skromnych nie należy. Z miejsca twierdzi, że to co robi PZPN to jedna wielka tragedia (np. tak jak to było z powołaniem p.Engela).Tomaszewski to Andrzej Lepper polskiej piłki.Więcej profesjonalizmu panie T.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.namyslow.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 15:27 Do chwili przeczytania komentarza pana Tomaszewskiego nie wiedziałem po co polska reprezentacja ma się dostać do finałów ME. Teraz już wiem... Po to, żeby utrzeć nosa temu hiper bufonowi-pajacowi PANU TOMASZEWSKIEMU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: proxy / *.richmond-utcoll.ac.uk 20.12.02, 16:28 Czlowiek ktory zatrzymal Anglie definitywnie zatrzymal sie w rozwoju.Tomaszewski jest typowym przykladem drobnego pieniacza ktory w zaden sposob nie moze sie odnalezc nowej rzeczywistosci.Jego permanentnie negatywne komentarze to typowy przyklad zachowania faceta ktory kompletnie jest pozbawiony wiary w swoje wlasne mozliwosci.Mowimy tutaj o wszelkiego rodzaju mozliwosciach poczawszy od intelektualnych a skonczywszy na seksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarecki27 Panie Janie, Panie Janie pora spać!!! IP: *.poznan.mtl.pl 20.12.02, 15:32 Jest Pan mistrzem swiata w krytykanctwie!!!!!! Taka rola jest jedyna dobra dla Pana. Kazda inna obnazy Pana małość merytoryczna i ludzką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 15:33 Czy Gazeta musi drukowac wszystko co powie ten "pseudo- specjalista" od futbolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: 217.97.147.* 20.12.02, 15:34 Tomaszewski tylko kracze i kracze. Nie wiem po co facet wogóle zabiera głos. Niech sobie walnie flaszkę to może mu się wreszcie ktoś spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRI Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 20.12.02, 16:19 A ja mam nadziej że rzeczywistość nie potwierdzi tej opini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitrix Re: Tomaszewski: Janas to zły wybór IP: *.infonet.gze.pl 20.12.02, 16:31 Panie Janie tak trzymać, jestem z panem. To co wyprawia ostatnio pan Listkiewicz woła o pomste do nieba. Wybór kolejnego trenera potwierdza tą opinie. Dwa lata temu wyciągnął Listkiewicz królika z kapelusza w postaci p. Engela i mu sie udało(ale do czasu), teraz pomyślał pewnie że znowu dobrze zrobi zaskakując opinie publiczną.(w końcu jak sie Janasowi uda , liskiewicz będzie sie chełbił jakiego to on wyboru doskonałego dokonał, a jak nie to powie że w końcu to tylko piłka). Panie Tomaszewki niech pan dalej mówi prawde!!! niech sie pan nie przejmuje tymi ludźmi którzy sie z pana wyśmiewają, bo są to Ci którym łatwo zamydlić oczy lisim uśmieszkiem prezesa Liskiewicza. Wesołych św. Panie Janie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier TOMASZEWSKI W WIDZEWIE IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 20.12.02, 16:50 Nie mam nic do Tomaszewskiego ale przypominam ze on tez probowal trenerki i jak sie to zakonczylo?? Byl najgorszym trenerem w historii lodzkiego Widzewa. W pieciu spotkaniach zdolal zdobyc zaledwie punkt i podziekowano mu za wspolprace. Nie wiem wiec czy jest najwlasciwsza osoba do oceniania kto moze byc dobrym trenrem a kto nie. Janasa zweryfikuje czas ale mam jakies takie przeczucie ze poradzi sobie bardzo dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadkens Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.interecho.com / *.interecho.com 20.12.02, 17:46 hahaha, przecie tomaszewski to pajac, on tylko krytykuje aby wejsc do PZPN'u na jakis stolek ale nic z tego nie wyjdzie, on sieni e zna, Janas mozen ie jest faktycznie najlepsym wyborem ale ja bym tak szybko nie krytykowal poniewaz wiem ze moze odniesc sukcesy. co bylo widac w barcelonie gdzie byl asystentem wojcika i otem w legii kiedy zostal pierwszym trenerem... a tomaszewski tylko krytykuje i maluje krzywe kolka w telewizji na ekranie... na szczescie w pore sie pozbyli tego cuda z telewizji bo by sien iedlugo caly swiat z nas smial... szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus68 TOMASZEWSKI NA TRENERA!!! IP: *.es.adp.com 20.12.02, 18:46 TOMASZEWSKI NA TRENERA!!! Teraz jest najlepszy czas, żeby dać szansę naszemu wybitnemu specialiście od piłki nożnej. Może jak sam pokaże co potrafi to się w końcu zamknie i przestanie krytykować. Chyba, że będzie krytykował samego siebie, co nie byłby dużym zaskoczeniem po tym co pokazał w ostatnich latach. Brawo panie Janku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart cicho w temacie Tomaszewskiego IP: *.ains.net.au 21.12.02, 12:46 dosc tego smiesznego pana! cisza niech zapanuje! przeciez ten niespelniony blazen nienawidzi wszystkich i wszystkiego, dlatego najlepiej by bylo, gdyby jego wypowiedzi drukowane byly w prasie rozrywkowej. od futbolu - daleko!!! krytyka, nie dosc, ze poparta rzetelnym tlem merytorycznymm, musi (!) wyplywac z ust osoby godnej tejze krytyki, takiej, ktora w danym temacie cos osiagnela. nie czarujmy sie, pan Tomaszewski z chwila zdjecia rekawic bramkarskich zatrzymal sie; niestety takze intelektualnie. maly apel do kibicow, z ktorych kazdy ma wieksza wiedze i "czucie" pilki: cisza w temacie tomaszewskiego. cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester Komu kibicujesz? IP: *.telan.pl 21.12.02, 13:12 Gość portalu: MacNow napisał(a): > Panie Janie: jak zawsze zgadzam się z Pana zdaniem. Mam > nadzieję, że rzeczywistość potwierdzi Pana opinię. Rzeczywistość może potwierdzić opinię P.Jana tylko wtedy jeżeli reprezentacja będzie przegrywać.Jeżeli na to masz nadzieję to gratuluję,i pytam-komu kibicujesz,bo na pewno nie reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.cek.pl / 10.0.108.* 04.01.03, 17:19 Tomaszewski to pedał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Tomaszewski: Janas do zły wybór IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 22:04 oj głupiś mimo że masz w tym przypadku racje!!ale jest 3 trener smuda!!najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś