Gość: Gość IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 20.12.02, 22:29 Trochę późno, nieprawdaż? Może jedynie na mistrzostwo Polski nie będzie "za późno". A za rok w Eurolidze znowu dobrze nam już znany scenariusz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WYBULEDE Re: Zmiany w Idei Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.02, 23:25 PARADOKSALNIE TO MOŻE I DOBRZE ŻE TE ZAWIROWANIA KADROWE DOPROWADZIŁY DO TAKIEJ SYTUACJI JAKA JEST.PREZESOWI WYDAWAŁO SIĘ ŻE JEST WSZYSTKOWIEDZĄCY.W PRZYSZŁOŚCI WYCIĄGNIE Z TEGO WNIOSKI I DRUŻYNA BĘDZIE GOTOWA JUŻ W LIPCU ŁĄCZNIE Z TRENEREM.JA OSOBIŚCIE WIERZĘ ŻE ŚLĄSK OBRONI MISTRZA GORZEJ Z EUROLIGĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Zmiany w Idei Śląsku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.02, 23:44 On te wnioski wyciaga juz od dwoch lat i cos mu slabo to wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamroz Re: Zmiany w Idei Śląsku IP: *.stare-bielice.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 23:57 Kto trenerem? A pamiętacie takiego gościa jak Piero Buchhi (chyba tak sie pisze).On powinien wrócić,dobry był ale nie wiedzieć czemu go zwolnili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Dziekujemy panu Schetynie. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.02, 11:02 Chciałbym podziękować panu Schetynie za zaangażowanie i wysiłek włożony w tworzenie klubu do tej pory, ale trudno już spokojnie patrzeć na głupoty z zawodnikami, które wyprawia/ Po co był Jones i Holcomb? Dla czego nie zostawiono Lugo? Dlaczego znowu Śląsk kompletowany jest w połowie sezonu? A propos Jonesa - ile go testowano zanim zmienił Lugo? Wyrzucenie Marculionisa i wzięcie go spowrotem to chyba jakiś precedens na skale światową. Przecież facet spisywał się lepiej niż powinien! A Gregov to pomyłka - zawsze nią był i nie podzielam poglądu jakoby był jednym z najlepszych playmakerów w lidze. Może kiedyś rzucał za 3 ale zawsze miał dziwne wejścia i za szybko oddawał piłkę. Panie Schetyna, niech pan już odpuści i zajmie się tylko polityką albo koszykówką. I kompletuje zespół na wakacjach, ale letnich a nie zimowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylom Re: Zmiany w Idei Śląsku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.12.02, 19:05 Wedlug mnie w tym sezonie nawet na zwyciestwo w lidze moze byc juz za pozno. Nowi gracze musza najpierw troche potrenowac z zespolem i zgrac sie, chyba ze beda oni na tyle dobrzy, ze szybko dostosuja sie do gry zespolu i koncepcji trenera Winnickiego. Z dotychczasowego przebiegu sezonu Slask zajmie najprawdopodobniej trzecie miejsce i w playoffach bedzie gral z pierwszym i drugim zespolem cztery mecze na wyjezdzie. Nie chcialbym byc zlym prorokiem ale wedlug mnie final bedzie Prokom- Anwil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.u Re: Zmiany w Idei Śląsku IP: *.escom.net.pl 21.12.02, 21:53 Śląsk mimo wszystko jest na tyle silny, że może wygrać mistrzostwo Polski (i nie byłby bez szans nawet gdyby zmiany nie nastąpiły). Trudno miec nadzieję na sukcesy w Eurolidze, ale biadanie nic nie pomoże. O wartości Anwilu i Prokomu przekonamy się w kolejnych rundach Pucharu Mistrzów oraz play-offach w Polsce. Finał Pucharu Anwil-Prokom mógłby nam dac drugie miejsce w przyszłorocznej Eurolidze, ale do tego daleka droga. Życze im wszystkim powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip czytam i czytam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.02, 03:00 ... i coś do mnie nie dociera... zwyczajny klub z polski zamierza zatrudnic zawodnikow z Golden State Wariorrs, albo Chicago Bulls, no, ewentualnie Atlanta Hawks... wiem, że to jak na tamte warunki cieniasy, ale mimo wszystko bardzo miło się to czyta... pozdr zip Odpowiedz Link Zgłoś