Gość: rawiczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:27 Do dziennikarzy Gazety w Poznaniu: dlaczego brak relacji z meczu Kolejarza Rawicz? Czy według Gazety "podobno" Wielkopolskiej Rawicz to nie Wielkopolska? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szeryf Brawo dla Poznania!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:54 I o to chodzi w żużlu!!! Brawo za frekwencje! To jest włąsnie żużel!!! Pozdro dla Poznania od całej Częstochowy!!! 3m cie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqds Relacja w GW w Opolu- pismaki z Poznania powstań! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 22:38 Kolejarz wygrał w Rawiczu Jan Piotrowski Opolanie znów przyprawili swych sympatyków o palpitację serca. Losy meczu rozstrzygnęli w ostatnim biegu, gdy mecz wydawał się już niemal przegrany Mimo że Kolejarz Rawicz nie jest uważany w tym sezonie za faworyta do awansu, opolanie wcale nie mogli być pewni wygranej. Mocni na krótszych torach, nigdy nie jeździli wyśmienicie na długim rawickim. Obie ekipy miały więc wczoraj równe szanse. Piąty i szósty bieg gospodarze zakończyli podwójnymi zwycięstwami i odskoczyli. Opolanie odzyskali nadzieję po wygranych w 11. i 13. biegu. Był remis i o wszystkim miały zdecydować biegi nominowane. Okazało się, że opolskich kibiców czeka kolejny horror. Najpierw wykluczony został Kolenko, więc wydawało się, że Robert Flis i Krzysztof Stojanowski poradzą sobie z Weisem. Opolscy jeźdźcy walczyli jednak ze sobą o zwycięstwo i obaj upadli. W dwuosobowej powtórce Flis przegrał i gospodarze prowadzili jednym punktem. Remis w ostatnim biegu wystarczał im do wygrania meczu. Adamowie Czechowicz i Pietraszko z Opola pokazali jednak, jak jeździ się w parze, i odprawili Roberta Mikołajczaka z Robertem Płuską. - Pietraszko był nie do objechania tego dnia. Jednak sam nie wygrałby całego meczu. Gdyby nie Czechowicz, przegralibyśmy - uważa prezes Kolejarza Jerzy Drozd. Reszta zawodników nie zasłużyła na pochwałę. Niestety, kolejny raz, już czwarty w tym sezonie, powtórzyły się problemy Flisa ze sprzętem. - Zdziwiłem się, że po meczu w Rybniku, w ogóle pojechał on do Rawicza. Teraz, po kolejnym jego słabym występie, liczę, że zajmę jego miejsce. Jestem do tego przygotowany - mówi Adam Pawliczek. Kolejarz Rawicz 43 Kolejarz Opole 46 Kolejarz Opole: 1. Robert Flis 4 (2, 1, d, 1, w) 2. Marcin Sekula 4 (3, 0, -, 1) 3. Krzysztof Stojanowski 6 (2, d, 0, 2, 2) 4. Adam Czechowicz 10 (0, 1, 3, 3, 3) 5. Adam Pietraszko 17 (3, 3, 3, 3, 3, 2) 6. Tomasz Schmidt 4 (1, -, 1, 2) 7. Łukasz Kasperek 0 (0, -) 8. Thomas Stange 1 (1, 0) miasta.gazeta.pl/opole/1,35087,3287783.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: PSŻ Poznań - Speedway Miszkolc 62:28 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:29 "Zdewastowany do niedawna stadion Olimpii na Golęcinie" Ten stadion JEST zdewastowany, zwłaszcza od strony torów kolejowych - brak ogrodzenia, a że Polak potrafi, to całkiem spora grupa cwaniaczków oglądała zawody za friko. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mare Re: PSŻ Poznań - Speedway Miszkolc 62:28 IP: 193.151.38.* 18.04.06, 17:54 Przecież wiadomo,że radaktorzyny z żydorczeją są ciency. Więc nie dziwne, że nie ma relacji z Rawicza. Ja czytam Głos, tam w poniedzialkowym dodatku sportowym zawsze są relacje z każdego meczu z udziałem zespołu z Wielkopolski: Unii Leszno, Intaru Ostrów, Startu Gniezno, Kalejarza Rawicz, Polonii Piła czy PSŻ Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
holahola01 Re: PSŻ Poznań - Speedway Miszkolc 62:28 20.04.06, 21:27 Gość portalu: mare napisał(a): > Przecież wiadomo,że radaktorzyny z żydorczeją są ciency. Więc nie dziwne, że > nie ma relacji z Rawicza. Ja czytam Głos, tam w poniedzialkowym dodatku > sportowym zawsze są relacje z każdego meczu z udziałem zespołu z Wielkopolski: > Unii Leszno, Intaru Ostrów, Startu Gniezno, Kalejarza Rawicz, Polonii Piła czy > PSŻ Poznań. Mariuszku, daj już spokój. Zostań przy tym swoim głosie i nie udzielaj się tutaj więcej. Obciach tylko robisz. Odpowiedz Link Zgłoś