Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PSŻ Poznań - Speedway Miszkolc 62:28

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:27
    Do dziennikarzy Gazety w Poznaniu: dlaczego brak relacji z meczu Kolejarza
    Rawicz? Czy według Gazety "podobno" Wielkopolskiej Rawicz to nie
    Wielkopolska?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szeryf Brawo dla Poznania!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:54
        I o to chodzi w żużlu!!! Brawo za frekwencje! To jest włąsnie żużel!!! Pozdro
        dla Poznania od całej Częstochowy!!! 3m cie się!
      • Gość: wqds Relacja w GW w Opolu- pismaki z Poznania powstań! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 22:38
        Kolejarz wygrał w Rawiczu
        Jan Piotrowski
        Opolanie znów przyprawili swych sympatyków o palpitację serca. Losy meczu
        rozstrzygnęli w ostatnim biegu, gdy mecz wydawał się już niemal przegrany
        Mimo że Kolejarz Rawicz nie jest uważany w tym sezonie za faworyta do awansu,
        opolanie wcale nie mogli być pewni wygranej. Mocni na krótszych torach, nigdy
        nie jeździli wyśmienicie na długim rawickim. Obie ekipy miały więc wczoraj
        równe szanse.
        Piąty i szósty bieg gospodarze zakończyli podwójnymi zwycięstwami i odskoczyli.
        Opolanie odzyskali nadzieję po wygranych w 11. i 13. biegu. Był remis i o
        wszystkim miały zdecydować biegi nominowane.
        Okazało się, że opolskich kibiców czeka kolejny horror. Najpierw wykluczony
        został Kolenko, więc wydawało się, że Robert Flis i Krzysztof Stojanowski
        poradzą sobie z Weisem. Opolscy jeźdźcy walczyli jednak ze sobą o zwycięstwo i
        obaj upadli. W dwuosobowej powtórce Flis przegrał i gospodarze prowadzili
        jednym punktem. Remis w ostatnim biegu wystarczał im do wygrania meczu.
        Adamowie Czechowicz i Pietraszko z Opola pokazali jednak, jak jeździ się w
        parze, i odprawili Roberta Mikołajczaka z Robertem Płuską. - Pietraszko był nie
        do objechania tego dnia. Jednak sam nie wygrałby całego meczu. Gdyby nie
        Czechowicz, przegralibyśmy - uważa prezes Kolejarza Jerzy Drozd.
        Reszta zawodników nie zasłużyła na pochwałę. Niestety, kolejny raz, już czwarty
        w tym sezonie, powtórzyły się problemy Flisa ze sprzętem. - Zdziwiłem się, że
        po meczu w Rybniku, w ogóle pojechał on do Rawicza. Teraz, po kolejnym jego
        słabym występie, liczę, że zajmę jego miejsce. Jestem do tego przygotowany -
        mówi Adam Pawliczek.
        Kolejarz Rawicz 43 Kolejarz Opole 46
        Kolejarz Opole:
        1. Robert Flis 4 (2, 1, d, 1, w)
        2. Marcin Sekula 4 (3, 0, -, 1)
        3. Krzysztof Stojanowski 6 (2, d, 0, 2, 2)
        4. Adam Czechowicz 10 (0, 1, 3, 3, 3)
        5. Adam Pietraszko 17 (3, 3, 3, 3, 3, 2)
        6. Tomasz Schmidt 4 (1, -, 1, 2)
        7. Łukasz Kasperek 0 (0, -)
        8. Thomas Stange 1 (1, 0)
        miasta.gazeta.pl/opole/1,35087,3287783.html
      • Gość: Pozhoga Re: PSŻ Poznań - Speedway Miszkolc 62:28 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:29
        "Zdewastowany do niedawna stadion Olimpii na Golęcinie"

Ten stadion JEST zdewastowany, zwłaszcza od strony torów kolejowych -
        brak ogrodzenia, a że Polak potrafi, to całkiem spora grupa cwaniaczków
        oglądała zawody za friko.

Pzdr,

• Gość: mare Re: PSŻ Poznań - Speedway Miszkolc 62:28 IP: 193.151.38.* 18.04.06, 17:54
        Przecież wiadomo,że radaktorzyny z żydorczeją są ciency. Więc nie dziwne, że
        nie ma relacji z Rawicza. Ja czytam Głos, tam w poniedzialkowym dodatku
        sportowym zawsze są relacje z każdego meczu z udziałem zespołu z Wielkopolski:
        Unii Leszno, Intaru Ostrów, Startu Gniezno, Kalejarza Rawicz, Polonii Piła czy
        PSŻ Poznań.
        • holahola01 Re: PSŻ Poznań - Speedway Miszkolc 62:28 20.04.06, 21:27
          Gość portalu: mare napisał(a):

> Przecież wiadomo,że radaktorzyny z żydorczeją są ciency. Więc nie dziwne, że
          > nie ma relacji z Rawicza. Ja czytam Głos, tam w poniedzialkowym dodatku
          > sportowym zawsze są relacje z każdego meczu z udziałem zespołu z
          Wielkopolski:
          > Unii Leszno, Intaru Ostrów, Startu Gniezno, Kalejarza Rawicz, Polonii Piła
          czy
          > PSŻ Poznań.

Mariuszku, daj już spokój. Zostań przy tym swoim głosie i nie udzielaj się
          tutaj więcej. Obciach tylko robisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka