Gość: Kamil IP: 213.77.40.* 22.12.02, 18:13 Czy możemy mieć pewność, że Loramski podpisze kontrakt? Jakoś ostatnio "działaczom" na słowo nie wierzę. No i co z tym "drugim" obcokrajowcem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzyzak Re: Gdzie ten Loram? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 18:24 Kamilu ,cisza jest powodem echa w kasie. Poszukiwania trwają. Loram czeka. Ja trzymam kciuki za jego akces w B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 22.12.02, 18:31 A za co trzymają się działacze? Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Gdzie ten Loram? 22.12.02, 18:44 To pewnie tylko oni wiedzą;-) Powoli, powoli, najwsamprzód podpisali my z panami KK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 20:05 Gość portalu: krzyzak napisał(a): > Kamilu ,cisza jest powodem echa w kasie. > Poszukiwania trwają. > Loram czeka. > Ja trzymam kciuki za jego akces w B. Krzyzak, teraz moglbym spytac czemu interesujesz sie nasza kasa - trzymaj sie waszej :) bez urazy - zartuje sobie.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Gdzie ten Loram? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 23:00 Panowie K prawdopodobnie podpisali ponieważ nie mieli wyjścia .Wolą wybrać Polonię niż I ligę , a i do domu blisko.Loram nie musi (poważne oferty z Leszna) i podpisu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: Gdzie ten Loram? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 23:30 Gość portalu: MONK napisał(a): > Gość portalu: krzyzak napisał(a): > > > Kamilu ,cisza jest powodem echa w kasie. > > Poszukiwania trwają. > > Loram czeka. > > Ja trzymam kciuki za jego akces w B. > Krzyzak, teraz moglbym spytac czemu interesujesz sie nasza kasa - trzymaj sie > waszej :) bez urazy - zartuje sobie.pozdr. Odpowiadam ; Nie interesuje mnie ona w ogóle.Dotyczy to waszej,naszej,czyjejkolwiek. Pozwoliłem sobie jedynie ,ąby odpowiedziec Kamilowi. A tak seri Monk to bardzo lubię wasz zespół izawsze zycze im/wam dużo sukcesów.I powiem cos jeszcze,w sezonie 2002 życzyłem wam a nie nam. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 23.12.02, 09:11 Loram podpisał już w piątek. Ot, słodka tajemnica panów prezesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 09:26 Co masz akurat w tym momencie do prezesow? Zakontraktowali Lorama tak jak chcielismy a Ty sie czepiasz. Nie wiemy jak jest; moze maja powody zeby chowac to w tajemnicy albo chca profesjonalnie zaprezentowac zespol. Jak by nie bylo , sklad prawie gotowy - czekam tylko na ta zapowiadana niespodzianke. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 23.12.02, 20:51 Profesjonalnie to oni pozbyli się Protasa. Po tym co wykręcili nie mam do nich zaufania i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 23:29 Gość portalu: Kamil napisał(a): > Profesjonalnie to oni pozbyli się Protasa. Po tym co wykręcili nie mam do nich > zaufania i tyle. A zastanawiales sie jak sytuacja wygladalaby gdyby prezesem byl Gruszka z nadania Kaminskiego i Stachowicza? Pewnie wlasnie teraz bluznilbys na nich, ze pozwolili odejsc Gollobom - konflikt narosl do tego stopnia, ze trzeba bylo postawic, na ktoras z opcji. Odejscia Gollobow sobie nie wyobrazam. Jezeli zalozymy, ze odejscie pepe bylo planowane od jesieni (a wg mnie bylo) to dzialacze przeprowadzili cala operacje rzeczywiscie sprawnie ale tez z glowa - zalatwili zmiennikow a jezeli zakontraktuja drugiego obcokrajowca to juz bedzie super. Jedna rzecz - w skladzie z zeszlego sezonu nie mielibysmy czego szukac w pierwszej czworce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 24.12.02, 11:28 Niestety, polityka nigdy dobrze nie służyła sportowi. Masz rację w jednym, MONK - wolę obecnych prezesów od tego komunisty - przynajmniej nie kompromitują się w nocnych barach. Jasne, że wolę Gollobów niż PePe (sportowo rzecz jasna), ale chyba z twierdzeniem,że tegorocznym składemnie mieścilibyśmy się w pierwszej czwórce trochę przesadziłeś. Ostatecznie ilość dobrych żużlowców się nie zmieniła, tylko trochę się "potasowali". Natomiast nadal twierdzę, że sposób pozbycia się PePe był niehonorowy - nie można palić głupa i robić z faceta durnia, a potem twierdzić że to on jest winien. Trzeba było po prostu powiedzieć "dziękuję" i niekt by nie miał pretensji, a jeśli już, to co najwyżej o niewłaściwą politykę kadrową - a to jest zawsze względne i okazuje się na koniec sezonu, kto miał rację. Takie małe gierki są poniżej pewnego poziomu i jeśli chce się kierować poważnym przedsiębiorstwem, jakim jest Polonia, nie można się zachowywać jak chłopcy w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 22:16 Ale ja powiedzialem,ze tegorocznym skladem (tym, ktory zdobyl DMP) nie miescilibysmy sie w pierwszej czworce - to dlatego,ze inne zespoly sa mocniejsze. Co do sposobu pozbycia sie Pepe - mysle,ze sam zainteresowany takze bral udzial w tym teatrze - obie strony od poczatku wiedzialy, ze tak to sie skonczy - wg. mnie ta cala otoczka to gra dla kibicow. Gdyby pepe rzeczywiscie zalezalo na kontrakcie to jestem pewien, ze strony doszlyby do porozumienia (ostatecznie sytuacja polonii nie jest niczym wyjatkowym w Polsce). Problem w tym, ze ani pepe ani dzialacze nie byli zainteresowani dalsza wspolpraca - tak ja to widze.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 62.244.143.* 25.12.02, 19:19 Takie obustronne palenie głupa? Być może, tylko jaki interes miałby w tym Pepe? Bo chyba nie dla podniesienia swojej ceny? Na to chyba nikt nie dałby się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 23:50 Gra pod kibicow, poczytaj sobie jego strone internetowa (na marginesie na serwerze pentela) - te dramatyczne wypowiedzi jak to bardzo chce zostac ; to samo na konferencji prasowej pepego. Potem poczytaj sobie archiwalne numery gazety pomorskiej dotyczace odejscia points i pentela (zdaje sie pazdziernikowe) - tam wprost jest napisane - jezeli nie dojdzie do porozumienia z niedawnymi sponsorami to protasiewicz opusci klub. Wg. mnie on nie chce palic za soba mostow ani narazac sie na niechec ze strony kibicow - zreszta mu sie nie dziwie - chlopak zwiazal sie z miastem - nie chce robic sobie tutaj wrogow. Dodatkowo przedwczoraj pepe spotkal sie z Dombrowiczem - po co? oficjalnie DOmbrowicz chcial poznac kulisy jego odejscia? Dlaczego? Czyzby szukal kolejnej afery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 62.244.143.* 26.12.02, 18:52 Dom jednak wybudował w Niwach, co wskazywałoby że raczej nie zamierzał stąd wyjeżdżać. być może po prostu stał się zakładnikiem w gierkach swoich sponsorów. Tej roli akurat bym mu nie zazdrościł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 11:40 Byc moze - ale wszystko wyszlo od konfliktu z Gollobem, za ktory jest on wspolodpowiedzialny - niewazne, bylo minelo. Mam nadzieje, ze w tym roku mniej bedzie tarc w klubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 62.244.143.* 27.12.02, 18:46 Bez wątpienia, bo Tomek z Jackiem chyba się zwalczać nie będą. Jedyne ewentualne zarzewie konfliktu widzę na linii Bydgoszcz - ex-Toruń, ale chyba żadna ze stron nie miałaby w tym żadnego interesu, więc powinien być spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 23:41 Ewentualny problem to sytuacja, w ktorej Kowalik walczy o miejsce w skladzie z Jackiem (jezeli przyjdzie drugi obcokrajowiec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 28.12.02, 21:09 Jest jeszcze Robacki, dla którego o miejsce w drużynie będzie jeszcze trudniej nawet bez drugiego stranieri. Nie sądzę by Jacek i Robak nie wyjeżdżali na tor, a miejsce obu zajął Kowalik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 02:02 Robak moze byc skuteczniejszy u siebie. Duzo zalezy od drugiego obcokrajowca - wtedy walka o miejsce w skladzie sie zaostrza.inny wariant to w mniej waznych meczach jazda z jednym obcokrajowcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: Gdzie ten Loram? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 12:48 Gość portalu: MONK napisał(a): > Robak moze byc skuteczniejszy u siebie. Własnie bo mirek jest b skuteczny na wyjazdach Duzo zalezy od drugiego obcokrajowca - fakt ,pytanie tylko jak bedzie z kasa juz podczas rozgrywek > wtedy walka o miejsce w skladzie sie zaostrza.inny wariant to w mniej waznych > meczach jazda z jednym obcokrajowcem to chyba jasne ze P. na mecze ze słabeuszami nie bedzie angazowac 2 obcokrajowców. Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Gdzie ten Loram? 29.12.02, 15:50 Polonia nie będzie angazować 2 obcokrajowców w 1nym meczu. Wyjątek to derby, a także mecze z Włókniarzem - nie wiadomo jak się ułoży tabela, być może rzucą ich razem jeszcze w jakimś innym meczu - u siebie w większości spotkań i często na wyjezdzie pojedziemy samym Loramem. W tej sytuacji w pierwszym skladzie pojadą najlepsi (ze wskazaniem na Kowalika na wyjazdach), a rezerwowy ma troszkę rozbudowaną rolę - da się to wszystko pogodzić, przy dobrej woli ze strony samych zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 29.12.02, 18:11 Teraz, przy bardziej wyrównanym i rozbudowanym składzie łatwiej niektóre sprawy rozgrywać taktycznie, ale to z kolei wymaga wielkiego wyczucia i dobrej ręki od trenera. Miejmy nadzieję, że nasi trenerzy odnajdą się w nowej przecież dla nich sytuacji i będą w stanie ustawić zespół tak, żeby jak najwięcej z niego "wyciągnąć" A już przecież samo zestawienie par nie będzie łatwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 03.01.03, 10:10 Gość portalu: Kamil napisał(a): > Czy możemy mieć pewność, że Loramski podpisze kontrakt? Jakoś > ostatnio "działaczom" na słowo nie wierzę. No i co z tym "drugim" > obcokrajowcem??? Nie mam nic do dodania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 12:20 Kamil, spokoj - poki co to tylko plotki. Leszno to tez bie jest jakis niesamowicie zorganizowany klub, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 62.244.143.* 03.01.03, 20:43 Bardziej od składu, który jest całkiem przyzwoity, wyprowadza mnie z równowagi fakt, że w ogóle musimy dyskutować na temat Lorama na forum. Wystarczyłoby przecież powiedzieć raz: tak, Loram podpisał kontrakt z Polonią; albo: nie, Loram nie będzie u nas jeździł. Nie oczekuję chyba zbyt wiele? Apeluję więc do tych, którzy w i e d z ą, a nie tylko się domyślają, czyli do działaczy, by wreszcie uczciwie odpowiedzieli nam, kibicom: GDZIE TEN LORAM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 21:07 Jezeli Loram nie podpisal to dzialacze publicznie tego nie powiedza - obawiaja sie konkurtencji ze strony innych klubow , to samo zreszta z Whiltshirem. wyglada na to , ze musimy czekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 04.01.03, 21:36 No to czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 00:15 Wciaz czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re:Na co? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 13:14 Przepraszam ,na co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re:Na co? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 19:02 Na wiadomosci od dzialaczy oczywiscie. Chesz to mozesz sobie poczekac z nami. Trzeba troche cierpliwosci ale to chyba nie problem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re:Na co? IP: 213.77.40.* 07.01.03, 15:34 Już wiemy - ani Loram ani Wiltshire nie podpisali (jeszcze?) kontraktów. Do Lorama pojechał manager Tomka, a Todd schował się przed naszymi kochanymi działaczami w buszu. Kto się założy o czapkę gruszek, że podpiszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re:Na co? IP: *.tvtorun.u.com.pl 07.01.03, 16:33 O czapke gruszek to sie moge zalozyc. Z drugiej strony to nie slychac (poza naszymi domyslami) zeby ktorys z nich mial pojsc gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re:Na co? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 17:27 nie zazdroszczę,a swoja drogą ,wasi menadzerowie leca sobie w palanta z kibicami z miasta B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re:Na co? IP: 213.77.40.* 09.01.03, 22:20 Te nasze domysły nie biorą się znikąd - oto Lorama zaczęła kusić warszawka. Na forum Leszna też kibice wymieniają się uwagami na temat ewentualnego transferu. Polecam, ciekawa lektura. Poczekajmy do tej środy, kiedy to Gaszyński rzekomo ma zawieźć kontrakt do Lorama. A Wiltshire nadal siedzi w buszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re:Na co? IP: *.tvtorun.u.com.pl 10.01.03, 09:22 Leszno ma przeciez skompletowanych obcokrajowcow. Poza tym nie bedzie ich pewnie stac na Lorama.w gre wchodza tylko zkz albo wkm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re:Na co? IP: 213.77.40.* 10.01.03, 09:29 MONK, skąd u Ciebie ostatnio ten toruński adres? Czyżbyś poszedł w ślady P.P.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re:Na co? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 15:27 Gość portalu: Kamil napisał(a): > MONK, skąd u Ciebie ostatnio ten toruński adres? Czyżbyś poszedł w ślady P.P.? Pozwole sobie odpowiedziec za Monka. Monk tak na serio to kocha nasze miasto,studiuje na UMK i szczerze podziwia toruńska drużyne itd. Pozdrowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re:Na co? IP: *.tvtorun.u.com.pl 11.01.03, 16:54 Gość portalu: + napisał(a): > Gość portalu: Kamil napisał(a): > > > MONK, skąd u Ciebie ostatnio ten toruński adres? Czyżbyś poszedł w ślady P > .P.? > > Pozwole sobie odpowiedziec za Monka. > Monk tak na serio to kocha nasze miasto,studiuje na UMK i szczerze podziwia > toruńska drużyne itd. > Pozdrowy ;) Nic dodac nic ujac ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz tez adres bydgoski i inne. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re:Na co? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 17:46 Gość portalu: MONK napisał(a): > Gość portalu: + napisał(a): > > > Gość portalu: Kamil napisał(a): > > > > > MONK, skąd u Ciebie ostatnio ten toruński adres? Czyżbyś poszedł w śl > ady P > > .P.? > > > > Pozwole sobie odpowiedziec za Monka. > > Monk tak na serio to kocha nasze miasto,studiuje na UMK i szczerze podziwi > a > > toruńska drużyne itd. > > Pozdrowy ;) > > > Nic dodac nic ujac ale jak dobrze poszukasz to znajdziesz tez adres bydgoski i > inne. pozdr. \mam nadzieje ,ze sie nie pogniewales?\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re:Na co? IP: *.tvtorun.u.com.pl 11.01.03, 21:17 Nie - za co? I tak mam problemy z identyfikacja lokalna - pewnie dlatego, ze rowniutko po pol tygodnia spedzam w jednym i w drugim miescie a droge miedzy nimi znam na pamiec. Ale jesli chodzi o zuzel to zdecydowanie preferuje bydgoska Polonie chociaz uznaje klase rywala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tondi Re: Gdzie ten Loram? IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 16.01.03, 00:35 "Dziś miał wyjechać do Anglii przedstawiciel BKS Polonia, aby spotkać się z Markiem Loramem. Anglik miał w Londynie złożyć podpis pod kontraktem w obecności przedstawiciela bydgoskiego klubu. Jak się dowiedzieliśmy, popularny "Loramski" obecnie podróżuje i jest nieuchwytny. Tym samym straniero Polonii ma złożyć podpis na kontrakcie 26 stycznia. " Za Pomorską. Kolejny termin, podpisania kontraktu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 19.01.03, 18:14 OOOOj, czarno to widzę, czarno! :-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristo Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 01:39 Boże o czym w tutaj piszecie? Podpis Lorama to formalność , która stanie się faktem 26 stycznia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.tvtorun.u.com.pl 20.01.03, 08:22 Tez mam taka nadzieje, choc sprawa niepokojaco sie przedluza. Kolega ze sportsboard.pl? bo jakos nick kojarze/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristo Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 19:19 Gość portalu: MONK napisał(a): > Tez mam taka nadzieje, choc sprawa niepokojaco sie przedluza. Kolega ze > sportsboard.pl? bo jakos nick kojarze/ Zgadza się - bardzo często tutaj zaglądam ale chyba pierwszy raz się wpisałem - na sporstboardzie siedzę częściej i tam jest dużo więcej moich wpisów :) Sprawa się przedłuża ale będzie dobrze :) Działacze skompromitowaliby się gdyby Mark podpisał kontrakt w innym mieście - bez Lorama ... ehh szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 22:12 Panowie coś mi tutaj brzydko pachnie, mamy XXI wiek ere telefonów komórkowych a Panowie z ulicy Sportowej wciskają nam kity ,że nie mają kontaktu z Loramem. Dla mnie bardziej prawdopodobną wersją jest ,że nie ma kasy .Natomiast Mark uzależnia podpisanie kontraktu od jej otrzymania. Ciekawe czy tylko wystarczy Markowi cierpliwości .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: 158.75.224.* 22.01.03, 11:50 To zupelnie odwrotnie niz ja; Codziennie zagladam na sportsboard ale pisze na GW - na dwa fora nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Gdzie ten Loram? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 21:05 Powoli klaruje się sytuacja zawodników zagranicznych w bydgoskiej Polonii. Klub od dłuższego czasu ma uzgodnione warunki startów w nowym sezonie z Markiem Loramem i Toddem Wiltshirem. Jak się dowiedzieliśmy, Australijczyk podpisał już kontrakt, jednak dokumentu tego... nie ma jeszcze w Bydgoszczy! Sprawę wyjaśnia dyrektor bydgoskiego klubu - Tadeusz Chyliński: - „Otrzymałem informację, że Todd Wiltshire podpisał nasz kontrakt, jednak do tej pory nam go nie przesłał. Myślę, że dokument trafi do naszego klubu lada dzień”. Dyrektor Chyliński poinformował również, jak wygląda status Marka Lorama: - „Chciałbym uspokoić niecierpliwych - w niedzielę, 26 stycznia, udaje się do Anglii przedstawiciel Polonii, żeby spotkać się z Markiem. Jestem przekonany, że najpóźniej w poniedziałek Loram złoży autograf pod kontraktem i sprawa będzie zamknięta. Bardzo proszę o kilka dni cierpliwości!” Kibice bydgoscy niepokoją się coraz bardziej, gdyż według różnych źródeł Anglikiem interesowały się kluby z Warszawy, Leszna, Zielonej Góry, a ostatnio także Gdańska! Pozostaje zatem posłuchać dyrektora klubu i cierpliwie poczekać jeszcze kilka dni na ostateczne wyjaśnienie kwestii przynależności klubowej Lorama w sezonie 2003 to z przegladu zuzlowego. no comments - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 22.01.03, 22:08 Comments: kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Niepkoj IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 20:59 i to spory. Troche jak cisza przed buza. mamy 28 czyli 2 dni po terminie; sprawdzilem jutrzejsze wydania gazet na wiekszosci portali - CISZA, nie wiem co to znaczy ale raczej nic dobrego. Przynajmniej wyglada na to, ze mamy tego Whiltshira - to juz cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Niepkoj IP: 158.75.5.* 29.01.03, 09:01 jak tylko Wiltshire wyjedzie z dzungli:) loram - co ostatnio slychac - przymierza sie do gdanskiego wybrzeza; ale juz czort wie jak bedzie naprawde, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Niepkoj IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 09:42 Nie wierze w to Wybrzeze, oni maja klopty z zatrzymaniem swoich miernych zawodnikow. Gdzie im do Lorama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Niepkoj IP: 213.77.40.* 29.01.03, 11:38 Gdy otwierałem ten wątek spodziewałem się, że skończy się po kilku dniach. A tu - proszę. Działacze cisną nam kit miesiącami. Może chodzi im o to, żeybyśmy mieli o czym pisać? Swoją drogą dziwi mnie nieco bezradność dziennikarzy, dla których zdobywanie informacji to zawód. A gazeta, z której gościnności teraz korzystamy, ostatnio słynie z tropienia różnych afer znacznie większego kalibru niż robienie w balona kibiców mistrza Polski na żużlu. Może jednak dziennikarze "GW" coś wiedzą, ale nie powiedzą? Niech to zabrzmi jak apel, albo, jak kto woli, prowokacja w celu uzyskania odpowiedzi na banalne w końcu pytanie: gdzie jest Loram??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Niepkoj IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 14:24 Nie wierze, ze znalezienie Lorama to taki problem. Myslalem, ze gazeta (ale predzej pomorska bo sportowa wyborcza to zenada) skontaktuje sie bezposrednio z samym Loramem - mielibysmy informacje z obu zrodel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Niepkoj IP: 62.244.143.* 29.01.03, 21:37 Widocznie o to chodzi, żeby był czeski film. Wiltshire rozumiem (schował się), ale Loram chyba nie siedzi w Sherwood? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak Re: Niepkoj ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 09:55 Przecież to jasne,chłopcy z zarządu zamiast kasy proponują Loramskiemy gruszki na wierzbie. Tak myslałem w tedy kiedy zakładałem wątek +załóżmy ze...+ I tak na koniec.Może jednak szkoda ,ze nie ma złodzieja Jasiukiewicza,coś by znowy bokiem sprzedał ,a z kasa nie byłoby problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Niepkoj ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 13:11 Z drugiej strony to nie slychac, zeby ten Loram byl jakos szczegolnie blisko innego klubu. W Gdansk nie wierze. Zostaje zielona bo unia raczej ma skompletowany sklad. Brzmi to wszystko bardzo nieprawdopodnie ze strony zarzadu ale co zrobic. Gdyby Jasiakiewicz zostal to nie martwilibysmy sie teraz ani o wzomcnienia ani o dalszych sponsorow. Co do miana zlodzieja nie mam ochoty sie wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Niepkoj ? IP: 158.75.5.* 30.01.03, 13:48 po dzisiejszym info widac ze wszystko idzie ku lepszemu, tj. loram w bydzi; ale z wybrzezem jest tak ze terleccy ostro wciskaja dziubek w wybrzeze, ale oni maja kase; natomiast wybrzeze ma problem gdyz nie moze kotraktowac obcych, bo nie zaplacilo miedzy. federacji za organizajce pucharu swiata; musimy sie wiec uzbroic w cierpliwosc pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYZAK Re: Niepkoj ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 17:46 Gość portalu: MONK napisał(a): > Gdyby Jasiakiewicz zostal to nie martwilibysmy sie teraz ani o wzomcnienia ani > o dalszych sponsorow. Monk zapomniałes dodac ,że jakby na to nie patrzec byłoby to dalej uczciwe! Co do miana zlodzieja nie mam ochoty sie wypowiadac. ja też ,media wystarczająco nakreśliły jego uczciwą sylwetke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re:Loram w Wybrzeżu? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 22:23 Jeśli Loram do środy nie dostanie zaległych pieniędzy z Polonii to podpisze kontrakt z Wybrzeżem!!! Wiadomość za portalem www.przegladzuzlowy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re:Loram w Wybrzeżu? IP: 62.244.143.* 30.01.03, 23:00 Niech podpisuje, wreszcie będzie wszystko jasne. I skład Polonii, i intencje "prezesów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re:Loram w Wybrzeżu? IP: 213.77.40.* 06.02.03, 18:49 To już koniec. Tematu oczywiście. Będziemy mistrzem. Amen:>) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re:Loram w Wybrzeżu? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:22 Gość portalu: Kamil napisał(a): > To już koniec. Tematu oczywiście. Będziemy mistrzem. Amen:>) Nigdy nie mówiłes ,ze jestes z T. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Gdzie ten Loram? IP: 213.77.40.* 01.03.03, 13:46 ... i Wiltshire? Bumerang, czy co? Teraz centrala zaczęła nas straszyć, że pojedziemy bez obcokrajowców! Jak zwykle chodzi o kasę. Odpowiedz Link Zgłoś