Dodaj do ulubionych

Rzeszow - AGD RTV-ki

IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 17:40
Czulem , ze bedzie dobrze. Chlopcy jechali bez obciazen i pokazali w
Rzeszowie marsjanski krajobraz. Dzisiejszy mecz pokazal , ze mamy jednak
papiery na extra. Jeszcze tylko Loram do druzyny i bedziemy naprawde mocni.
Ciekawy jestem co powiedza Ci , ktorzy przekreslili Lukasza ? Brawo
chlopaki . Na nastepny mecz macie na trybunach komplet. Loram bedzie juz
jechal z nami. Jetem happy. Pozdrawiam tych , ktorzy wierzyli w naszych
chlopakow.
Obserwuj wątek
    • Gość: karolek lat 9i pół Re: Rzeszow - AGD RTV-ki IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 17:51
      no no no...
      jestem pod wrażeniem...
      brawo ...

pzdro
      • Gość: Scott1 Re: Rzeszow - AGD RTV-ki IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 18:08
        No Karolek cieszysz sie jakbys byl Zielonogorzaninem. Slyszales ,ze wygralismy
        ale dalej w to nie wierzysz. Ja jestem usatysfakcjonowany . Wierzylem w walke
        do konca ale w zwyciestwo nie bardzo. Moim marzeniem byl remis. Zobaczcie jak
        sie chlopakow sie nie popedza to zrobia co trzeba. Dzisiaj pokazali tym ,
        ktorzy mieli wejsc do extra z I miejsca gdzie ich miejsce w szeregu. Hlipek
        powiedzial marsjanski krajobraz. W Rzeszowie zaloba. Idziemy na ich forum.
        Dzisiaj ze szczescia daje w palnik. Musze wreszcie zobaczyc jak wyglada ten
        krajobraz z Marsa RTV AGD oczywiscie Staleczka Z Gorzowa . Browar za naszych.
        • Gość: karolek lat 9i pół Re: Rzeszow - AGD RTV-ki IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 18:29
          hey Scott1

ja chyba też na okoliczność zwycięstwa wywale kilka bronków.
          stal,stal mistrzem jest...

pzdro
    • bes-t Re: Rzeszow - AGD RTV-ki 24.04.05, 18:06
      Co sie stalo Lukaszewskiemu? W Gorzowie dwa razy dno, a w Rzeszowie - ojciec
      zwyciestwa. Ciekawe co pokaze Loram po powrocie na tor? Po tym meczu wciaz
      wiecej pytan niz odpowiedzi. Ale ostrozny optymizm bedzie chyba na miejscu.
      • Gość: Scott1 Re: Rzeszow - AGD RTV-ki IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 18:37
        Karolek ja faworyzuje Tyskie , jestem juz po czwartym biegu i juz nie wiem kto
        prowadzi. Jaki klub browarowy faworyzujesz?
        • Gość: karolek lat 9i pół Re: Rzeszow - AGD RTV-ki IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 18:52
          właściwe pytanie we właściwym czasie...
          lech premium ...myśle że jest najbardziej odpowiedni na te okoliczność.
          też wrzucam na czwórke i nie zdziwcie sie jak mnie dzisiaj...poniesie...
          staleczka
          staleczka
          staleczka mistrzem jest...

pzdro
          • Gość: Scott1 Re: Rzeszow - AGD RTV-ki IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 19:23
            Karolek nasze motocykle nie maja hamulcow. Mysle , ze za chwile bede uslizg.
            Jestem juz w biegach nominowanych. NIc nie widze . Chyba zerwe tasme. Niech mi
            ktos powie kto wygral ten bieg. Czeeeee!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka