Gość: pol IP: 85.195.119.* 14.05.06, 23:57 trochę jednostajny tekst, same wypowiedzi pozbierane do kupy, właściwie nazwisko autora niepotrzebne ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Urlep nie diabeł IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.05.06, 07:57 Może i "jednostajny" ale chyba takie było założenie tego artykułu - żeby przedstawić opinie osób, które miały (nie)przyjemność współpracować z Urlepem w swojej karierze zawodniczej/trenerskiej. A inaczej niż po prostu przez zacytowanie byłoby chyba ciężko to zrobić, hę? Inna sprawa, że są to w zasadzie same pozytywne głosy:) W każdym bądź razie ja wolę to niż kolejne subiektywne (żeby nie użyć innych określeń) wywody i wnioski Pana Redaktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samwise techniki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:24 Jest jeden problem z Urlepem trenujacym zespol grajacy poza plk. Kazdy zagraniczny sedzie pierwszego dacha da Urlepowi kolo 3 minuty, a mniej wiecej w 3 minucie drugim wywali go z hali. Nasi sedziowie zdaja sie byc slepi na jego wyczyny przy linii, ale powazniejsi nie beda teo tolerowac, tak jak mialo to miejsce w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robb Re: techniki. IP: 212.160.172.* 15.05.06, 14:13 nie wiem co masz na myśli, bo Urlep wiele meczów w pucharach przeszedł i jakoś go nie wyrzucali. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: techniki. 16.05.06, 06:58 Podobał mi się ten artykuł. Urlep nabrał ludzkich rysów twarzy;) Odpowiedz Link Zgłoś