Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Barcelona wygrała Ligę Mistrzów!

IP: *.server.ntli.net 17.05.06, 23:57
    w 37. minucie Olgeuer nie upilnował Sola Campbella- ok, ale nie przy przy
    rzucie rożnym, tylko wolnym.
    Obserwuj wątek
      • Gość: JJ Re: Barcelona wygrała Ligę Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 00:26
        BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!:)
      • Gość: dudi Re: Barcelona wygrała Ligę Mistrzów! IP: *.server.ntli.net 18.05.06, 03:16
        dziekuję za poprawkę w podpisie:)
      • Gość: Kojot24 Re: Barcelona nie pokazała klasy... IP: 62.233.250.* 18.05.06, 06:19
        Barca tym razem nie załużyła na zwycięztwo. Arsenal przeważał we wszyskim,
        nawet grając w osłabieniu. Cóż, Henry'emu nie dane było strzelić bramki, gdyby
        jednak trafiła mu się trzecia okazja Arsenal zdobyłby puchar. Żal mi tylko
        Piresa, który musiał zejść w 18 minucie, Lehmann na czerwoną kartkę owszem,
        zasłużył bo tak sie nie zachowuje bramkarz z takim doświadczeniem. Gdyby puścił
        tą akcje, Samuel strzelilby bramke, wtedy mecz byłby ciekawszy, a jestem
        przekonany, że Anglicy odrobiliby straty.. Bramkarz, który zmienił Lehmann'a
        zdecydowanie powinien siedzieć na ławce, mimo iż sparował jeden strzał na
        słupek, błędy popełnione przy stracie bramek są niewybaczalne. Cóż, tak się
        ułożył ten finał, a nie inaczej. Dla mnie Arsenal jest w tym roku zdobywcą
        Pucharu Mistrzów, i wierzę, ze przyszła Liga Mistrzów jest dla nich, zasłużyli
        na to w całych tegorocznych rozgrywkach. Z chęcią wysłucham innych wypowiedzi
        na temat meczu i mojego zdania. Pozdrawiam.
        • hadassa79 Ale wygrala!!! 18.05.06, 10:04
          I pewno o tym wiesz Kojot, że licza sie strzelone bramki a nie okazje. Mecz byl
          bardzo dobry choc temu sprzed roku dlugo zaden nie dorówna, czyz nie? I o ile
          angielski futbol nie jest moim ulubionym, za Liverpool serce oddam, tym
          bardziej, ze cudne szanty o nim spiewaja :-))) Bylam wczoraj w pubie w Durham
          jednym z dwoch tylko kibiców Barcy i co mnie zadziwilo najbardziej to brak
          zaczepek pod naszym adresem za zywe okrzyki uznania dla Hiszpanow. Czyzby
          Angielscy kibice sporzadnieli i docenili walory sportowe footballu hehe? A co do
          przyszlej Ligi Mistrzow, mysle ze trzeba dac prawo glosu innym druzynom tez.
          Pozdrawiam,
          P.
      • Gość: Qba Re: Barcelona wygrała Ligę Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 09:47
        Barcelona wygrywa bo jest lepsza, strzeliła 3 bramki. Henry i Wenger nie mają
        racji twierdząc, że sędzia "wygwizdał" mecz dla Barcy. Hiszpańska drużyna
        prowadziła grę, Arsenal czekał "co się wydarzy" i doczekali się: czerwonej
        kartki dla bramkarza i bramki Cambella, ale to wszystko co mogła przynieśc taka
        taktyka, po "włosku" najlepiej grają włoskie drużyny, nie angielskie.
      • Gość: z FC BARCA IP: *.c151.petrotel.pl 18.05.06, 10:21
        www.kibiceplocka.glt.pl
      • Gość: Judi i Robo Re: Barcelona wygrała Ligę Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:59
        Barcelona pokazała swoją klasę wygrywając LIGĘ MISTRZÓW!!! Ronaldinho jest
        WIELKI !!!!!!!!! Eto i Belletti pogromcy Arsenalu. I co wy na to chłopki-fani
        Arsenalu
      • Gość: mirek nou Champion Barca!!!!!!! IP: *.aster.pl 18.05.06, 11:50
        W końcu!Fani Barcelony mogą odetchnąć z ulgą.Ostatni finał w 1992 roku?!
        -JUŻ NIE!Barca była wielka, bo ciągle grała w półfinałach.Teraz jest najlepsą dróżyną w Europie i nikt nie zaprzeczy!!!!!
        Tak trzymać!!!!
      • Gość: JOGER BONITO BARCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:35
        Barca moze nie pokazala klasy, ALE WYGRALA !!!!!!!!!! szkoda mi tylko troche
        arsenalu bo obydwa zespoly graly w tym sezonie naprawde pieknie. Jednak
        coz...... BARCA ZWYCIEZYLA !!!!!!!!! PIEKNY MECZYK ---SZKODA TYLKO ZE W POLSCE
        NIE ROBI SIE NIC W DRODZE KSZTALCENIA MLODYH TALENTOW TAKICH JAK HENRY
        RONALDINHO ETO'O NAPRAWDE SZKODA----
      • Gość: ARTUURRROOOOOORORO powinien wygrac angielski klub bo o duzo lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:21
        barsa miała szczescie i fuks bo powinni przegrac jeśli to był finał to bardzo
        dobry kawał cały czas od 80min na czas grali żal mi barcelony ale tak powaznie
        to oni nie umia grac i tyle arsenal mistrz i tyle a barca cioty taka prawda a
        lepszy finał był zz zzzzzzzz JERZYM DUDKIEM dzieki jerzy za wszystko za to co
        było w tamtym roku bo to było piekne a to co ogladałem wczoraj to jakis
        kabaret albo jakis kiczowaty film bardzo kiczowaty bo to niebyła piekna gra od
        początku do kończa i z dusza to było jakas wielka pomyłka i tyle za rok mam
        nadzieje bedzie lepiej
        • nelsonek Re: powinien wygrac angielski klub bo o duzo lepi 18.05.06, 19:36
          A teraz to samo tylko po polsku.
      • Gość: kondon Re: Barcelona wygrała Ligę Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:04
        Arsenal powinień wygrać,to nie sprawiedliwe.
        • nelsonek Re: Barcelona wygrała Ligę Mistrzów! 18.05.06, 19:36
          Co jest niesprawiedliwe?
          • wrzasowice Re: Barcelona wygrała Ligę Mistrzów! 18.05.06, 20:23
            Jeśli ktoś chciałby sobie oglądnąć te bramki- zapraszam na www.wisla-multi.com
      • Gość: irek Re: Barcelona wygrała Ligę Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:07
        barca to huje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka