Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

polityka w sporcie

IP: 213.7.102.144, 62.104.206.* 19.03.01, 10:20
    zgadzam sie zupelnie, z tym, ze Kwasnieski powinien Adamowi gratulowac w
    Polsce. Mieszkam od paru lat w Niemczech i przypadkiem wiem, ze absolutnie
    zaden z niemieckich politykow, a juz na pewno ani kanclerz, ani tym bardziej
    prezydent nie pojechalby za pieniadze podatnikow, aby zalozyc osobiscie medal
    zwyciezcy. A wiecie dlaczego by tego nie zrobili? Bo odpowiadaliby przed
    trybunalem za defraudacje panstwowych pieniedzy na prywatne podroze. kilka
    przykladow, gdzie podejrzewano tylko politykow o loty i podroze prywatne juz w
    Niemczech mielismy, i dlatego wiem ,o czym pisze. Co innego krol Norwegii, o
    czym ktos z Was juz slusznie pisal. Nikomu tez nie przeszkadzalo, ze
    kwasniewski dwa tygodnie spedzil na olimpiadzie w Ameryce....To chyba dlatego,
    ze wladza nie szanuje naszych pieniedzy i uwaza, ze moze robic wszystko, na co
    ma ochote. Bo przeciez tak bylo przez 40 lat i dlaczego ma sie cos zmienic? A
    spoleczenstwo mysli, ze to stan normalny i tez nie reaguje. Do tradycji
    komunistycznej nalezy tez przeciez wykorzystywanie sportowcow do celow
    politycznych, Jedno ma Adam pewne: panstwo nie odbierze mu nagrod, jak to
    robili komunisci....
    Obserwuj wątek
      • Gość: moler Re: polityka w sporcie IP: unknown, 193.150.166.* 19.03.01, 17:06
        polityka to wielki syf, z ktorym niestety zmuszeni jestesmy pogodzic sie, ale o ile jest to mozliwe
        probujmy panowac nad soba (przynajmniej udawajmy ze nam sie to udaje) i nie mieszajmy polityki ze
        sportem. Ja "udaje", ze Kwacha w Planicy nie bylo i uwierzcie mi lepiej sie z tym czuje. Pogaduszki na
        tym forum niczego nie zmienia....chociaz z drugiej strony jezeli ktos w ten sposob poprawi sobie
        humor ze napsioczy tutaj na Kwacha i poczuje sie wielkim nieomylnym patriota to niech sie dobrze
        bawi...
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka