Gość: war IP: *.eu.org 14.01.03, 23:30 Dlaczego na imprezy sportowe wpuszczana jest ta dzicz z Legii. Powinien być bojkot Legii. Tej chołoty nie sposób wychować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: L'V Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: *.acn.waw.pl 14.01.03, 23:40 Rece opadaja. Bydlo przeszlo ze stadionow do hal.. Co sie musi stac zeby nareszcie bandziorki przestaly chodzic na imprezy sportowe? Co moze byc impulsem dla odpowiednich regulacji? Eeh, rozpacz :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:74 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.03, 23:57 cóż...zostali "zaproszeni" przez chuliganów Polonii, którzy zapowiadali "oklepanie" przybyłych legionistów. Sami jednak "zapomnieli" przyjść....Wystawiając na pożarcie swoich "normalnych" kibiców. Ciekawe podejście, najpierw poprowokować, a potem żalić się, jac to co "zieloni" wstrętni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L'V Re: Re Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 9 IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 00:07 Gość portalu: romek napisał(a): > cóż...zostali "zaproszeni" przez chuliganów Polonii, którzy > zapowiadali "oklepanie" przybyłych legionistów. Sami > jednak "zapomnieli" przyjść....Wystawiając na pożarcie > swoich "normalnych" kibiców. Ciekawe podejście, najpierw > poprowokować, a potem żalić się, jac to co "zieloni" > wstrętni... Jestes polglowkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Re Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 9 IP: *.acn.pl 15.01.03, 01:29 jestes qrwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodziach Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 00:01 Ja tylko chciałbym żebyś nie uogólniał. Bo jestem kibicem Legii, kocham ten klub, jeżdżę/chodzę na mecze od 9 lat. I NIE UWAŻAM się za dzikusa! Wręcz przeciwnie! Więc - wypraszam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: 213.25.170.* 15.01.03, 00:12 Polecam poczytanie forum Legii www.legiaforum.prv.pl troglodyci chwalą się tym że okradli barek albo skopali kibica Polonii. Zresztą oni chodzą na tą samą halę jak gra AZS Warszawa to ci sami bandyci z Legii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeer Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: *.laski.edu.pl / 192.168.0.* 15.01.03, 09:01 Bardzo prosze nie obrażać tysięcy kibiców Legii przez jakąś garstkę debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Garstkę??? IP: gnom:* / 172.20.6.* 15.01.03, 15:26 trudno mi się z tobą jeer zgodzić. nie wiem czemu tak sie dzieje, że zawsze mówicie o garstce, a na derbach garstka była spokojna, a reszta agresja do kwadratu. i koleżka który zrywał koszulkę z kibica Polonii na galerii - tłumaczy potem koledze, że "nie ma sensu bić pani, bo płacze". dżentelmen?!!! mam kolegę fanatyka, który też twierdzi, że na Legii jest coraz lepiej, ale nie może liczyć, że mu uwierzę. gównażerka która twierdzi, ze wie coś o kibicowaniu... a swoją drogą ochrona też była do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 14:37 ZIUTEK TWÓJ STARY TO BANDYTA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: *.skancar.com.pl / 192.168.0.* 15.01.03, 09:24 To legijne bydło, nigdy nie będzie można nazwać kibicami, to zwykłe debile nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aspanda11 Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.03, 10:02 Tępić zieloną dzicz poprzez dziłania administracyjne. Kary surowe dla bydła z Legii oraz lepsza ochrona zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: *.stacje.agora.pl 15.01.03, 12:07 Byłam na meczu. nie czułam sie ani troche bezpiecznie i jestem tylko ciekawa KTO sie czuł? to po prostu była jedna wielka żenada- ochroniarze stojacy z załozonymi rękami, zujacy gume i usmiechajacy sie pod nosem. podczas gdy na parkiecie działy sie dantejskie sceny:po parkiecie biegajacy kibice za stolik sędziów, wyrywanie flag tance z czirliderkami, śnieżki na parkiecie ...mało brakowało, naprawde malo zeby po zakonczeniu meczu nie stało sie cos wiecej- jeszcze wieksza krzywda niz niewatpliwy wandalizm i kradziez z bufetu.....wpisy broniace w jakikolwiek kibicow Leggi uwazam za załosne, zwłaszcza gdy ktos nie był i nie widział tego na własne oczy. poza tym ja uważam ze wine całkowita ponosi organizator- nie przygotowali sie ZUPEŁNIE. nie ochronili rzeszy gości, innych kibiców(często z małymi dziecmi), nie zapewnili bezpieczeństwa, nikt tam nie byl w stanie zapanowac nad ta dziczą....WSTYD i strach.......w cenę biletu wliczony widocznie był inny rodzaj adrenaliny który zwykle towarzyszy koszykówce.... howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: 2.1.* / *.han.telia.se 15.01.03, 13:56 POLONIA WYGRALA DERBY - warto powtorzyc:) a normalnych kibicow Legii mi szkoda, ze dopinguja temu samemu zespolowi co przyglupy- troglodyci (fajnie sie okreslaja) z Laziekowskiej. Nic nie robicie tylko wypraszacie sobie w postach zeby Was z nimi porownywac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ee Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: *.crowley.pl 15.01.03, 16:27 to komu ty kibicujesz??? wasza tzw. bojówka którą by się zajeli kibice Legii chcący wrażeń nie przyszła na mecz we własnej hali!!!!!o przepraszam nie własnej bo wy jestescie bezdomni i zawsze gracie na wyjezdzie! KSP hools pewnie howali sie w lasku bielanskim albo w puszczy kampinoskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 15.01.03, 16:13 ludzie co wy czepiacie sie ochroniarzy???gdyby nie oni to tak garstka kibiców zmiarzdzona by była!!!a ta pani która nie sprzatneła sklepiku miech nastepnym razem pomysli ze ci ludzie nie maja skrupółów,trudno było sprzatnac sklepik 3 min wczesniej???myslała ze zarobi a straciła-oj cieżko u nij z mysleniem.a kibice polonii nie sa swieci!!po co w zeszłym roku pobili kibiców legii przed meczem?sami wywołali to co działo sie wczoraj...i tak niech sie ciesza ze ochroniarze byli tacy jacy byli!!!kto wie jakby wtedy to sie skonczyło...a ta pani z klubu kibica polonii to-jesli jej zycie miłe-niech odda nastepnym razem koszulke a nie bije kibiców gdzie cala banda stoi na dole i tylko czeka na iskierke i zaczepke do walki!!!!zastanów sie nastepnym razem kobieto!!!pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców legii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L'V Re: Przerazajace.. IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 18:46 Gość portalu: mmm napisał(a): > ludzie co wy czepiacie sie ochroniarzy???gdyby nie oni to tak > garstka kibiców zmiarzdzona by była!!!a ta pani która nie > sprzatneła sklepiku miech nastepnym razem pomysli ze ci ludzie > nie maja skrupółów,trudno było sprzatnac sklepik 3 min > wczesniej???myslała ze zarobi a straciła-oj cieżko u nij z ... Glosy kibicow Legii sa przerazajace. "My jestesmy normalni i nie popieramy rozroby choc z drugiej strony Polonia sama sobie zasluzyla". I jeszcze zasluzyla ta baba, bo łasa na pieniazki. Na Legii jest przyzwolenie dla chuliganstwa. To niestety nie jest garstka, to WIEKSZOSC. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAMUS Re: Polonia Warbud Warszawa - Legia Warszawa 95:7 IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 22:34 TAK CZYTAM TE NIEKTÓRW WYPOWIEDZI I NORMALNIE AŻ MI SZODA SŁÓW NATO CO PISZĄ NIEKTÓRZY.! PEWNA PANI NIECZUJE SIĘ BEZPIECZNA BO COŚ TAM KTOŚ INNY BO JESZCZECOŚTAM TO MAM PYTANIE PO KIEGO H.. PRZYCHODZISZ NA DERBY?? MOŻECIE MIEĆ PRETENSJE TYLKO DO OCHRONY! ŻADNYCH BAND ŻADNYCH OGRODZEŃ PARKIETU REKLAM NAOKOŁO CZY COŚ ! JA PRAWDE MÓWIĄC TEŻ MOGŁEM SOBIE SPOKIJNIE WEJŚĆ I ZAJEBAĆ TRENERA POLONII.! BO KTO MI PRZESZKODZI?? TEŻ MIIE DENERWOWAŁY TE WYBRYKI ŻUCANIEM ŚNIEŻKAMI I TYCH 2-ÓCH PANÓW Z CHEERLIDERKAMI,ALE TO ŻE PO MECZU JAKIEŚ INCYDENTY Z SĘDZIAMI?? COŚ JEST NIETAK JEŻELI KTOŚ PISZE ŻE POBILI SĘDZIEGO LUB CHCIELI WYRWAĆ JAKIEŚ TABLICZKI BO WSZYSCY SZLI DO ZAWODNIKÓW PRZYBIĆ PIĄTKI!A CO DO KOBIETY KTÓREJ SIE OBERWAŁO TO JAKBY NIEPROWOKOWAŁA TO BY NIEDOSTAŁA!!MOŻE NIEKTORZY NIEWIEDZĄ OCB.ALE JA MOI KUMPLE TAK ALE TO JUŻ INNY TEMAT A CO DO BUFETU..TO NAWET SZ.P JACEK GEMBAL BYŁ NA PAPIEROSIE I WIDZIAL CO SIE DZIALO I NAWET SIE Z TEGO ŚMIAŁ A PANI Z BUFETU SAMA JEST SOBIE WINNA!!! U(L)TRAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goli Oby tak dalej!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 13:05 Brawo Adamus! Przez takich debili jak TY, bosman i gnojki z szalikami Legii ten klub w koncu padnie na ryj!!!!!! Wreszcie, czekam na to z utęsknieniem.... Odpowiedz Link Zgłoś