jasiu_23 31.05.06, 21:40 Odnosnie konkursów typu Wygraj mundial itp. Pewnie nie jeden z was spotkał sie z tym problemem na którego postawić w ataku swojej drużyny (przy ograniczeniu zawodników z jednej drużyny). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matiz02 Re: Adriano czy Ronaldo 01.06.06, 15:43 Jezeli chodzi o mnie to ja nie mam zamiaru stawiac na atak Brazylijski bo to sie nie oplaca i obaj sa slabi Ja raczej postawie na francusko-meksykanski czyli Henry i Boretti(moze zle napisalem jego nazwisko) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Adriano czy Ronaldo 01.06.06, 20:16 matiz02 napisał: > Ja raczej postawie na francusko-meksykanski czyli Henry i Boretti(moze zle > napisalem jego nazwisko) Tu chyba raczej w gre tez wchodzi cay zespol a nie indywidualne nazwisko a trza patrzec raczej troszke naprzod a Meksyk wchodząc z grupy w drugiej rundzie trafi na Holandie czy też Argentyne takze juz raczej sobie nie poradzi,wiec chyba szkoda marnowac miejsca na zawodnika ktorego druzyna zajdzie max do II rundy Odpowiedz Link Zgłoś
sroot31 Re: Adriano czy Ronaldo 01.06.06, 18:10 Najlepiej Adriano i Ronaldo, a jeżeli już masz wybierać postaw na RONALDO - to stary wyjadacz, on jeszcze nie zapomniał jak sie strzela ;) Odpowiedz Link Zgłoś