Gość: guerra IP: *.icpnet.pl 24.10.01, 11:12 Panowie ja już na to patrzeć nie mogę:(((( Biorę wałek i rusztowanie i jakieś pół roku mnie nie będzie:)))) A tak poważnie - optuję za czarnym kolorem (praktyczny i będzie robił wrażenie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okie Re: JUPITERY- koszmar IP: *.A-Armstrong.interbit.pl 24.10.01, 11:44 Pomysl - kazdy pomaluje metr kwadratowy jupitera farba jaka aktualnie w domu posiada.Dodatkowo moge zasponsorowac litr rozpuszczalnika.Pozdrawiam Guerra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOGO P-ń Re: JUPITERY- koszmar IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 18:48 Guerra pamiętaj aby usunąć rdze i starą farbe przed malowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznan Re: JUPITERY- koszmar IP: *.prodigy.net.mx 26.10.01, 04:35 racja, ta farba juz odpada od 3 lat, teraz kolejna zima i beda jeszcze syfniejsze te jupitery! Lech zarobil i bedzie zarabial do koniec tej rundy na biletach, tak wiec panowie prezesi, te 180,000 tys zl z biletow po meczu z zaglebiem moglibyscie przeznaczyc na pomalowanie masztow pod jupitery! A CO Z NOWYMI KRZESELKAMI, SA INSTALOWANE CZY TEZ POZOSTALA TA SPRAWA NA BLablabla pzpnu i wladz miasta ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: JUPITERY- koszmar IP: 195.136.122.* 26.10.01, 13:26 swego vczasu jeszcze niedawno rozpisywali w gazetach ze jupitery beda odmalowane a zajmiesie tym jakas firma która zrobi to za darmo w zamian za umieszczenie loga firmy na jupiterze przez chyba 8 lat! niech mnie ktos poprawi jesli sie myle! i co temat ucichł!! Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: JUPITERY- koszmar 26.10.01, 14:27 Znowu się narażę i będę drążył. Pamiętacie, jak nie mogłem przeboleć bankieciku dla 300 kibiców Arki? Chociażby na remont jupiterów (chociaż jednego) można było te pieniądze przeznaczyć. A jakbyśmy się uparli, to jeszcze parę takich idiotycznych wydatków można znaleźć.A sprawa wyremontowania jupiterów przez jakąś firmę budowlaną w zamian za reklamę, to rzeczywiście dziwnie szybko ucichła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: JUPITERY- koszmar IP: 213.77.112.* 27.10.01, 16:36 panowie do roboty!! na fane zarówa uzbierał brakujaca kwote pieniedzy wiec jutro go uruchamiamy niech bierze jakis wielki kapelusz i niech zbiera po całym stadionie kase! damy rade!! jupitery "JUZ" sa odmalowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: JUPITERY- koszmar IP: *.icpnet.pl 27.10.01, 16:40 Idea sluszna ale nie w ten sposób należy się do tego zabrać Odpowiedz Link Zgłoś