Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JUPITERY- koszmar

IP: *.icpnet.pl 24.10.01, 11:12
    Panowie ja już na to patrzeć nie mogę:((((
    Biorę wałek i rusztowanie i jakieś pół roku mnie nie będzie:))))
    A tak poważnie - optuję za czarnym kolorem (praktyczny i będzie robił wrażenie)
    Obserwuj wątek
      • Gość: okie Re: JUPITERY- koszmar IP: *.A-Armstrong.interbit.pl 24.10.01, 11:44
        Pomysl - kazdy pomaluje metr kwadratowy jupitera farba jaka aktualnie w domu
        posiada.Dodatkowo moge zasponsorowac litr rozpuszczalnika.Pozdrawiam Guerra.
      • Gość: GOGO P-ń Re: JUPITERY- koszmar IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 25.10.01, 18:48
        Guerra pamiętaj aby usunąć rdze i starą farbe przed malowaniem.
        • Gość: poznan Re: JUPITERY- koszmar IP: *.prodigy.net.mx 26.10.01, 04:35
          racja, ta farba juz odpada od 3 lat, teraz kolejna zima i beda jeszcze
          syfniejsze te jupitery! Lech zarobil i bedzie zarabial do koniec tej rundy na
          biletach, tak wiec panowie prezesi, te 180,000 tys zl z biletow po meczu z
          zaglebiem moglibyscie przeznaczyc na pomalowanie masztow pod jupitery!

A CO Z NOWYMI KRZESELKAMI, SA INSTALOWANE CZY TEZ POZOSTALA TA SPRAWA NA
          BLablabla pzpnu i wladz miasta ???
          • Gość: pluto Re: JUPITERY- koszmar IP: 195.136.122.* 26.10.01, 13:26
            swego vczasu jeszcze niedawno rozpisywali w gazetach ze jupitery beda
            odmalowane a zajmiesie tym jakas firma która zrobi to za darmo w zamian za
            umieszczenie loga firmy na jupiterze przez chyba 8 lat! niech mnie ktos poprawi
            jesli sie myle! i co temat ucichł!!
            • misza01 Re: JUPITERY- koszmar 26.10.01, 14:27
              Znowu się narażę i będę drążył. Pamiętacie, jak nie mogłem przeboleć bankieciku
              dla 300 kibiców Arki? Chociażby na remont jupiterów (chociaż jednego) można
              było te pieniądze przeznaczyć. A jakbyśmy się uparli, to jeszcze parę takich
              idiotycznych wydatków można znaleźć.A sprawa wyremontowania jupiterów przez
              jakąś firmę budowlaną w zamian za reklamę, to rzeczywiście dziwnie szybko
              ucichła.
              • Gość: pluto Re: JUPITERY- koszmar IP: 213.77.112.* 27.10.01, 16:36
                panowie do roboty!!
                na fane zarówa uzbierał brakujaca kwote pieniedzy wiec jutro go uruchamiamy
                niech bierze jakis wielki kapelusz i niech zbiera po całym stadionie kase! damy
                rade!! jupitery "JUZ" sa odmalowane!
                • Gość: guerra Re: JUPITERY- koszmar IP: *.icpnet.pl 27.10.01, 16:40
                  Idea sluszna ale nie w ten sposób należy się do tego zabrać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka