Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Monachium - Allianz Arena

IP: *.rakow.pl 05.06.06, 09:13
    Fajoski Stadion
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: Monachium - Allianz Arena IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.06.06, 17:51
        W naszym kraju na taki obiekt trzeba bedzie poczekac chyba do XXII wieku...
      • Gość: misia Re: Monachium - Allianz Arena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:29
        Rzeczywiście to piękny obiekt. Robi wrażenie już z odległości kilku kilometrów.
        Chociaż ten ponoć "archaiczny" Olymipastadion też wygląda pięknie i takimi
        chociażby też się pochwalić nie możemy... a szkoda...
      • Gość: bartwylye Re: Monachium - Allianz Arena IP: 82.153.161.* 09.06.06, 20:10
        co do tego najwiekszego parkingu to bym sie klocil,bo wiekszy jest przeciez w
        birmingham.
      • Gość: cornel Re: Monachium - Allianz Arena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:37
        szkoda że takich nie mamy w Polsce:/
        • staar3 Re: Monachium - Allianz Arena 18.06.06, 17:56
          Bajer Stadion!
      • maciejszymczak8 Re: Monachium - Allianz Arena 19.06.06, 17:56
        Ten oto stadion jest super , lecz bym chcial zeby bylo zdjecie tez w nocy jak
        sie swieci , ale tak to jest super
      • Gość: polonus (München) Kolejka podmiejska: linie: 7, 8 i 9, stacja Sportf IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.06.06, 00:03
        Nie ma czegos takiego. Autorowi sie chyba stadiony pomylily
      • Gość: Marek Monachium - Allianz Arena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 16:42
        witam jestem kierowcą tira i często przejeżdżam koło tego stadionu i muszę
        powiedzieć że za karzdym razem ja koło niego przejeżdżam robi na mnie duże
        wrażenie szczególnie że widziałem jak świeci w różnych kolorach.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka