Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ASYSTA LAHMA?

10.06.06, 10:35
    LAHM PRZY 3 BRAMCE POWINMIEN MIEĆ ASYSTĘ PRZECIEŻ TO ON DOŚRODKOWAŁ A NIE, ŻE
    KLOSE SOBIE PODAWAŁ PRZECIEZ TO NONSENS ON DOBIJAŁ A NIE PODAWAŁ SOBIE NIE MA
    TAKIEGO POJECIA DROGA GAZETO!!!
    Obserwuj wątek
      • rejmistrz Re: ASYSTA LAHMA? 10.06.06, 10:40
        Nie ma mowy o asyście! Wrzutka była podbita głową i zresztą Klose i tak na raty
        ją wbijał. A propo asyst!! Teraz Gazeta.pl może się wzorować na bardziej
        profesjonalnych organizatorach gdyż wiele stron prowadzi własnie tego typu
        zabawy zwiazane z MŚ. Więc mam nadzieję, że będą przyznawane te faktyczne!
        asysty jak np. przy golu na 2-1 Miroslava Klose zgrywał Bastian Schwaistainger
        (nie wiem czy dobrze napisałem;P)
        • matiz02 Re: ASYSTA LAHMA? 10.06.06, 11:46
          Asysta powinna byc bo to on dosrotkowywal i on podal do Klose - nikt inny tego
          nie zrobil i to dzieki Lahm-owi zdobyli ta bramke wiec nie wiem jakim codem
          mogloby nie byc asysty dla Lahma

Gdyby nie on to nie bylo by gola Klose
          • sines Re: ASYSTA LAHMA? 10.06.06, 11:51
            Tylko channel4 przyznał asystę Lahmowi, Metro i McDonald's Fifa World Cup asysty
            nie przyznały.
          • matiz02 Re: ASYSTA LAHMA? 10.06.06, 11:52
            ms2006.interia.pl/mecz?mecz=198570
            Tutaj tez jak byk pisze ze Lahm asystowal przy tej bramce

Jak wy wogule ogladacie mecze
            Ktos tu napisal ze po dosrotkowaniu Lahma pilka zostala odbita glowa od
            jakiegos Kostarykanczyka a takiego czegos nie bylo bo pilka trafila czysto do
            Klose
            • marwi75 Re: ASYSTA LAHMA? 10.06.06, 12:19
              no właśnie jak TY oglądasz ??? oczywiście że się odbiła po drodze od głowy
              obrońcy ale nie to jest najważniejsze. Najważniejszy jest fakt że Kolse dobijał
              swój strzał i to powoduje że asysty nie powinno być. Ale znając życie gazeta
              przyjmnie identyczne zasady jak w naszych Piłkarzykach i asysta zostanie zaliczona.
              • rejmistrz Re: ASYSTA LAHMA? 10.06.06, 12:42
                I to jest chore.
                • jasiu_23 Re: ASYSTA LAHMA? 10.06.06, 13:12
                  Jesli Lahmowi uznać asyste przy 3 bramce to równie dobrze mozna uznać Klosemu
                  przy pierwszej bramce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka