Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy Janas zawsze taki jest, jak na dzisiejszej kon

12.06.06, 19:18
    konferencji pokazanej w Faktach TVN. Pytam, bo nie jestem fanką futbolu.
    Piłką się interesuję tylko przy takich okazjach jak mundial czy mistrzostwa
    Europy. Nie miałam okazji widzieć Janasa wcześniej. Zaniepokoiła mnie
    ekspresja twarzy, ruchów rąk przy jego wypowiedziach. Taka wręcz
    nadpobudliwość sugerująca... no właśnie... Czy Was nic nie zaniepokoiło w
    tej konferencji?
    Obserwuj wątek
      • przyladek.dobrej.nadziei Re: Czy Janas zawsze taki jest, jak na dzisiejsze 12.06.06, 19:25
        sawa.com napisała:

> konferencji pokazanej w Faktach TVN. Pytam, bo nie jestem fanką futbolu.
        > Piłką się interesuję tylko przy takich okazjach jak mundial czy mistrzostwa
        > Europy. Nie miałam okazji widzieć Janasa wcześniej. Zaniepokoiła mnie
        > ekspresja twarzy, ruchów rąk przy jego wypowiedziach. Taka wręcz
        > nadpobudliwość sugerująca... no właśnie... Czy Was nic nie zaniepokoiło w
        > tej konferencji?

Nie. Poznalem sie na nim wczesniej.
      • lysy_w_beemce Sawa - 12.06.06, 19:28
        przeciez to obraz patologii, tylko strach o tym pisac, bo zaraz jakis proces
        ktos wytoczy. He seems to be a borderline clinical case to me:((
        • sawa.com Re: Sawa - 12.06.06, 19:34
          lysy_w_beemce napisał:

> przeciez to obraz patologii, tylko strach o tym pisac, bo zaraz jakis proces
          > ktos wytoczy. He seems to be a borderline clinical case to me:((

Mój Boże, więc większośc z nas to widzi! I jeszcze Lubaszenko i Kossowski w
          roli pocieszycieli...
          • lysy_w_beemce Widzi, widzi - 12.06.06, 19:40
            istnieje kilka mozliwosci - wszystkie nieciekawe. Zdecydowanie potrzebna jest
            interwencja specjalisty. To moze byc depresja z taką maską troche nietypową.
            Piosenkami go chcą rozweselic - hm, niezłe:))) Moze tez byc stres pola walki -
            taki stres wcale nie potrzebuje wojny, ani dzialan wojennych. Wystarczy wrogie
            otoczenie (a przynajmniej postrzegane jako wrogie + trudne zadanie do
            wykonania).
          • sawa.com Przepraszam pana Gąssowskiego, że przekręciłam 12.06.06, 20:46
            jego nazwisko.

sawa.com napisała:

> lysy_w_beemce napisał:
            >
            > > przeciez to obraz patologii, tylko strach o tym pisac, bo zaraz jakis pro
            > ces
            > > ktos wytoczy. He seems to be a borderline clinical case to me:((
            >
            > Mój Boże, więc większośc z nas to widzi! I jeszcze Lubaszenko i Kossowski w
            > roli pocieszycieli...

Najmocniej przepraszam, ten pieśniarz nazywa sie Gąssowski. Słyszałam, ze
            gdzieś dzwonią...
      • nabucco4 dla mnie był..... 12.06.06, 19:38
        nadźgany(gorzałą) albo naćpany
        • przyladek.dobrej.nadziei Re: dla mnie był..... 12.06.06, 19:39
          nabucco4 napisał:

> nadźgany(gorzałą) albo naćpany

W takim samym stanie ustalil sklad kadry ;)
          Ten czlowiek jest skrajnie nieodpowiedzialny!
      • pandada ciekaw jestem, jak ty byś wyglądała na jego 12.06.06, 19:52
        miejscu.

To chyba oczywiste, że jest zestresowany ciąglymi nań atakami i niepowodzeniem drużyny.
        • przyladek.dobrej.nadziei Re: ciekaw jestem, jak ty byś wyglądała na jego 12.06.06, 19:54
          pandada napisał:

> miejscu.
          >
          > To chyba oczywiste, że jest zestresowany ciąglymi nań atakami i
          niepowodzeniem
          > drużyny.

Niech cos z tym zrobi, niech jego druzyna atakuje i zwalcza jego stres :)))
        • nabucco4 przysłowie mówi: 12.06.06, 20:01
          płochomu dansioru i jajca mieszajut - po na szemu: złej baletnicy itd. Chyba
          znasz?
          • przyladek.dobrej.nadziei Re: przysłowie mówi: 12.06.06, 20:04
            nabucco4 napisał:

> płochomu dansioru i jajca mieszajut - po na szemu: złej baletnicy itd.

Tej wersji nie slyszalem. Lepsza od naszej :)
            • nabucco4 Re: przysłowie mówi: 12.06.06, 20:12
              :-))))
              • sawa.com W każdym bądź razie nie jest dobrze 12.06.06, 20:20
                kiedy trener reprezentacji narodowej ważne mecze omawia z aktorem (miernym
                zresztą) i spiewakiem (też miernym), zamiast z fachowcami i zawodnikami. Z tym,
                że mierności artystów nie mają tu nic do rzeczy. To jednak płakać się chce za
                Dudkiem? Tylko czy i on by coś zaradził w tej sytuacji?
                • przyladek.dobrej.nadziei Re: W każdym bądź razie nie jest dobrze 12.06.06, 20:29
                  sawa.com napisała:

> kiedy trener reprezentacji narodowej ważne mecze omawia z aktorem (miernym
                  > zresztą) i spiewakiem (też miernym), zamiast z fachowcami i zawodnikami. Z
                  tym,
                  >
                  > że mierności artystów nie mają tu nic do rzeczy. To jednak płakać się chce za
                  > Dudkiem? Tylko czy i on by coś zaradził w tej sytuacji?

Za Dudkiem, jak za Dudkiem, ale za Kielbasa, ten przynajmniej bramki umie
                  strzelac i ide o zaklad z kazdym, ze w ciagu 84 minut trafilby chociaz raz w
                  bramke.
          • pandada Napisałem tylko, że jest psychicznie wykończony 12.06.06, 20:16
            Nie słyszałem, aby zwalał winę na sędziów albo uczulenie na niemieckie napisy.
      • francuskilacznik Policja dostala IP komputera Janasa, 12.06.06, 20:55
        w wyniku czego Janas popadl w gleboka depresje:)
      • Gość: Judyta 13 Re: Czy Janas zawsze taki jest, jak na dzisiejsze IP: *.csk.pl 14.06.06, 23:03
        tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka