Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Poszukiwany

IP: *.se.com.pl / 10.0.110.* 23.01.03, 10:28
    Poszukuję przesympatycznego pasażera wczorajszego pociągu IC relacji Poznań -
    Warszawa Centralna o godz. 15.15 (wagon 1), prawdopodobnie wracającego z
    targów Budma 2003. Był to obcokrajowiec w towarzystwie dwóch Polaków. Bardzo
    bym prosiła o pomoc w tej sprawie. Proszę o odpowiedź na forum. Jesli ktoś ma
    jakiś pomysł jak go odnaleźć to też proszę o pomoc.
    Obserwuj wątek
      • Gość: michto Re: Poszukiwany IP: *.lanet.szczytno.pl 23.01.03, 12:35
        Kurcze,naprawdę Cię wzieło.Widziałem też Twój apel na forum Auto-Moto i tam
        pozwoliłem sobie dać Ci drobną radę.W każdym razie,mam nadzieję że go
        znajdziesz...Pozdrawiam
      • Gość: Niewzruszony Re: Poszukiwany IP: *.stacje.agora.pl 23.01.03, 13:16
        A o czym zamierzasz napisac?
      • Gość: kataryna Re: Poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 14:50
        Gość portalu: Monika napisał(a):

> Poszukuję przesympatycznego pasażera wczorajszego pociągu IC relacji Poznań -
        > Warszawa Centralna o godz. 15.15 (wagon 1), prawdopodobnie wracającego z
        > targów Budma 2003. Był to obcokrajowiec w towarzystwie dwóch Polaków. Bardzo
        > bym prosiła o pomoc w tej sprawie. Proszę o odpowiedź na forum. Jesli ktoś ma
        > jakiś pomysł jak go odnaleźć to też proszę o pomoc.

Nie będzie Ci łatwo :) Ja widzę trzy sposoby (a jeden gorszy od drugiego):
        - dogadaj się z jakimś policyjnym portrecistą, który za niewielką kasę zrobi
        portret pamięciowy poszukiwanego, potem go skseruj i rozwieś w kluczowych
        punktach Warszawy, może zgłosi się ktoś kto go zna
        - napisz do programu "Tylko miłośc" w TVN, tam podobno pomagają rozwiązywać
        takie emocjonalne problemy
        - skontaktuj się z biurem targów i poproś o listę firm-wystawców (jeśli byli we
        trójkę to pewnie jako wystawcy a nie zwiedzający - po co wysyłać do zwiedzania
        trzyosobową ekipę)

Beznadziejne, co?

Powodzenia :)

• Gość: kataryna Re: Poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 14:56
        Gość portalu: Monika napisał(a):

> Poszukuję przesympatycznego pasażera wczorajszego pociągu IC relacji Poznań -
        > Warszawa Centralna o godz. 15.15 (wagon 1), prawdopodobnie wracającego z
        > targów Budma 2003. Był to obcokrajowiec w towarzystwie dwóch Polaków. Bardzo
        > bym prosiła o pomoc w tej sprawie. Proszę o odpowiedź na forum. Jesli ktoś ma
        > jakiś pomysł jak go odnaleźć to też proszę o pomoc.

I jeszcze jedna rada, jak już wszystko zawiedzie. Wyobraź sobie, że Twój
        poszukiwany jest obrzydliwym pedofilem, nekrofilem lub miłośnikiem kaprofagii,
        spróbuj sobie to zwizualizować, po kilku dniach powinnaś być wyleczona :)
        • tgaw Re: Poszukiwany 23.01.03, 15:02
          A gdy i to nie pomoze,

napisz do mnie ;-)

juz ja wiem - czego pragna kobiety!

nie ma ludzi niezastapionych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka