Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ja pierdzielę!:)

26.06.06, 18:52
    widzieliscie to samo co ja?:)))))

hahahahhahahahahhahahahhahahahha
    Obserwuj wątek
      • Gość: m Re: Ja pierdzielę!:) IP: *.ds2.agh.edu.pl 26.06.06, 19:24
        tzn. co?
        • maro76 Re: Ja pierdzielę!:) 26.06.06, 19:42
          Gość portalu: m napisał(a):

> tzn. co?

końcówke meczu Aus-Ita
      • a.adas A obejrzyj to;) Cuda sie dzieją... 26.06.06, 19:26
        sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3443099.html
      • Gość: seven Re: Ja pierdzielę!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:46
        jak dla mnie to niezly walek...zenada
      • mathias_sammer Re: Ja pierdzielę!:) 26.06.06, 20:20
        7 sekund przed koncem meczu. Wdzielismy, niestety.

M.s.
        • adam81w Re: Ja pierdzielę!:) 26.06.06, 23:19
          akurat nie widzialem tego meczu co sie stal ow koncowce ?
          • nelsonek Re: Ja pierdzielę!:) 26.06.06, 23:45
            Sedzia podyktowal karnego, ktorego nie bylo.
            • Gość: GREK Re: Ja pierdzielę!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:57
              Był.
              Kangur specjalnie podłożył się pod nogę mijającego
              go Włocha...
              Wystarczy prześledzic powtórkę - intencje Neilla widać
              jak na dłoni...
              • seven Re: Ja pierdzielę!:) 27.06.06, 11:36
                > Wystarczy prześledzic powtórkę - intencje Neilla widać
                > jak na dłoni...

hahaha jesli intencja bylo sfaulowanie wlocha to kangur musialby byc niespelna rozumu, a wg mnie
                wygladal na normalnego
                • Gość: ed Filmik z faulem IP: *.chello.pl 27.06.06, 13:10
                  www.youtube.com/watch?v=rJMGx8a3uMU
                  niektórzy usilnie starają się przekonać, że biedy Australijczyk leżał sobie po
                  prostu plackiem, a podły Włoch to wykorzystał. Powyższy filmik pokazuje
                  wyraźnie (przynajmniej osobom pozbawionym wad wzroku), że Australijczyk
                  wywrócił się w skutek nawinięcia b go przez Grosso, nie trafił w piłkę i wpadł
                  pod nogi Włocha. Co więcej wcale nie leżał plackiem, tylko bokiem co chyba
                  oczywiste tym bardziej utrudnia ominięcie takiej przeszkody. Jeszcze raz się
                  pytam- czemu niby Grosso miał przeskakiwać plecy i za przeproszeniem duupe
                  Australijczyka? Z większości postów przebija po prostu wyraźna niechęć do
                  Włochów przysłaniająca niektórym trzeźwość umysłu, gdyby tak zrobił Żuraw
                  jestem pewien że wszyscy wynosiliby go pod niebiosa jaka to piękna akcja i
                  ewidentny karny.
                  • maro76 Re: Filmik z faulem 27.06.06, 13:28
                    ze leżał plackiem to chyba nikt nie pisał
                    leżał wsparty na prawym łokciu i masz rację, podły Włoch
                    to wykorzystał:)

w ogole czy są jakies przepisy albo wytyczne dla sedziow jak reagowac
                    na taka sytuacje
                    bo ogólne zasady gry w pilke są własnie chyba zbyt ogolne;)

a ZUrawia w to nie mieszajmy, on nie ma takiej kiwki;)
                  • Gość: MM Re: Filmik z faulem IP: *.216.41.6.conversent.net 27.06.06, 19:51
                    No tak, widac dokladnie jak Grosso mija go prawa noga, po czym specjalnie
                    ciagnie lewa stope po ziemi, zeby zahaczyc Neilla.

Dodam, ze dzisiaj za cos takiego Brazylijczyk, bodajze Ze Roberto, dostal zolta
                    kartke za niesportowe zachowanie. I slusznie.
                    • Gość: Cyfra Re: Filmik z faulem IP: *.w.pppool.de 28.06.06, 07:49
                      Karny byl ewidentny!Ze Niemcow w Polsce sie nie lubi to wiedzialem,ale Wlochow?
                      Naszczescie nie wszyscy Polacy sa tacy,bo bym sie ze wstydu spalil...
                      • Gość: MM Re: Filmik z faulem IP: *.216.41.6.conversent.net 28.06.06, 19:50
                        A co to ma do czynienia z lubieniem czy nie lubieniem jakiejs nacji? Tu chodzi o
                        konkretny mecz. To raz.
                        Poza tym, nie jestem w Polsce. To dwa.

Karny absolutnie nie byl ewidentny. Byl bardzo watpliwy. Rownie dobrze sedzia
                        mogl dac Grosso kartke, tak jak Michel dal Adriano. A juz w takim momencie, na
                        sekundy przed koncem meczu, tym bardziej nie powinien sedzia gwizdac
                        problematycznego karnego. Gdyby Neill atakowal nogi Grosso, to bym zrozumial.
                        Ale Grosso specjalnie sie wylozyl na Neillu, pociagnal lewa stope po trawie
                        nawet nie pronujac jej podniesc i padl jakby go ktos zastrzelil. To ma byc sport?
                  • Gość: www Re: Filmik z faulem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:45
                    Karny ewidentny. Nie wiem skąd ta dyskusja o rzekomych wątpliwościach.Wywołana
                    chyba komentarzem telewizyjnym oraz faktem, że to ostatnia minuta i ...Włosi.
                    Australijczycy strasznie zawiedli, byc może powodem był brak Kewella. Przez
                    cały mecz nie stworzyli poważnej sytaucji...
                    Włosi natomiast jeszcze nieskuteczni..
      • Gość: GREK Re: Ja pierdzielę!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:30
        "Ja pierdzielę" można bez przesady powiedzieć po tym
        jak sędziowie urządzili Ghanę - 2 gol dla Brazylii z
        takiego spalonego,którego by Steve Wonder zobaczył,a
        Ray Charles dostał wysypki z oburzenia...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka