Gość: natella IP: *.63.jawnet.pl 02.08.08, 19:32 Dwa dni temu wróciłam i jestem ... zachwycona. Wrócę tam kidy tylko będzie to możliwe. Pytajcie o co chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e5121 Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi 02.08.08, 21:16 Oglądałam ofertę. Baseny wyglądają jak brodziki, więc dla mnie hotel do bani. No chyba, że źle widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natella Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.63.jawnet.pl 03.08.08, 14:36 Baseny faktycznie są małe. Ale ja jakoś nigdy na wczasach nie korzystam z hotelowych basenów, tylko z ciepłego morza. Tak więc dla mnie to nie był problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magtom Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.aster.pl 02.08.08, 22:03 Witaj, my wybieramy sie 3 wrzesnia do Sultan Sipahi Resort. Mamy kilka pytań: - Miałas może okazję rozejrzeć sie w SS Resorcie? - Jakie panują tam warunki w pokojach? - Podejrzewamy, że nie wszystkie pokoje są z widokiem na morze - czy w takim razie jest możliwośc ewentualnej zamiany? - Sejf - pewnie płatny? - Słyszelismy karcie wydawanej w hotelu za 30 euro - czy to prawda? Jesli tak czy jest ona obowiązkowa? - Czy reczniki na plaże warto przywieźć z Polski, bo podobno hotelowego nie można zabierać na plażę lub jest za opłatą? Troche nazbierało sie tych pytań, ale bedziemy wdzięczni za odpowiedź :) Dzięki, Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakrza Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.acn.waw.pl 02.08.08, 22:52 My też lecimy do tego hotelu w tym terminie także pewnie Maktom się spotkamy. Czy to prawda że w recepcji hotelu pracuje polka? i czy można z nią negocjowac zamianę pokoju? Z tego co widziałem na zdięciach pokoje z widokiem na morze są od strony ulicy, czy ta ulica jest ruchliwa ( głośna)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakrza Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.acn.waw.pl 02.08.08, 22:53 My też lecimy do tego hotelu w tym terminie także pewnie Magtom się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magtom Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.aster.pl 03.08.08, 16:32 My wylatujemy 3.09 z W-wy do SS Resort, więc pewnie natkniemy sie na siebie :). Bedziecie w Resorcie czy Hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakrza Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.acn.waw.pl 03.08.08, 22:28 no my też będziemy w Resorcie, także do zobaczenia i mam nadzieje że te wakacje będeą udane bo to będzie też nasza podróż poślubna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natella Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.63.jawnet.pl 03.08.08, 14:52 Tak. W hotelu pracuje polka, ma na imie Renata oraz przedstawiciel Triady - Michał. Są on do Państwa dyspozycji i pomagaja jak umieja. O zamiane pokoju zawsze warto popytac, choc watpie, zeby bylo to latwa sprawa. W hotelu ciagle goscie odjezdzaja i przyjezdzaja, wiec pewnie ich grafik rozlozenia gosci jest wczesniej ustalony. Pokoje z widokiem na morze sa niestety od strony ulicy. Jest glosna, ale da sie wytrzymac. Gorzej z kwestia widoku morza. Miedzy hotelem a morzem jest ulica, spory park i kort tenisowy, wiec trzeba mocno tego morza wygladac. Nie wiem jak jest na wyzszych pietrach, poniewaz my akurat mielismy pokoj na parterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natella Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.63.jawnet.pl 03.08.08, 14:47 -Warunki w pokojach są rewelacyjne. Pięknie, czysto, urządzone gustownie i modnie. Prawie codzienie sprzątane. Ręczniki zmieniane. -Pokoje są z widokiem na glówną ulicę, na baseny i na hotel. Morze cieżko dostrzec, bo oddziela go spora ulica, park i kort tenisowy. O zamiane zawsze mozna popytac. Ja zawsze przy zamawaniu w Polsce wczasów zaznaczam w uwadze, ze prosimy o pokoj z widokiem na glowna droge, tam gdzie jest tloczno i gwarno :P I taki zawsze dostajemy. - Sejf dodatkowo platny. Z sejfu nie korzystalismy i nic nam nie zginelo. Wychodzac na plaze zostawialismy na wierzchu bizuterie i zawsze byla na swoim miesjcu. Nie wiem czy kiedys komus cos zniknelo w tym hotelu. -Karte depozytowa w kwocie 30 euro wykupujesz w momencie, kiedy dostajesz klucze do pokoju. Jest obowiazkowa. Z tym, ze jezeli nie wykorzystasz tych pieniedzy, sa ci one zwracane przy opuszczaniu hotelu. My wykorzystalismy je do korzystania z parasolow i lezakow na plazy, ktore kosztuja 1 euro za sztuke. -Reczniki kąpielowe jak najbardziej warto przywiesc z Polski. Hotelowych wynosic nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magtom Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.aster.pl 03.08.08, 16:30 Dzieki Wielkie za informację. Jeszcze jedno pytanie: czy jedzenie w tym hotelu jest smaczne? My wykupilismy all inclusive, ciekawa jestem czy bedzie warto;). Dzieki Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natella Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.63.jawnet.pl 03.08.08, 18:11 Jedzenie to jeden z atutów, dla których bym tam wróciła. Jest przepyszne i tyle, że nie sposób wszystkiego spróbować. A dekoracja jedzenia przechodziła nasze najśmielsze oczekiwania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magtom Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.aster.pl 03.08.08, 18:58 Dzieki Wielkie za pomoc. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.chello.pl 03.08.08, 19:43 Hej Jak rezydenci z Triady? Korzystałaś może z wycieczek oferowanych przez rezydentów, jeśli tak to jak kształtują się ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjs Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: 194.42.116.* 04.08.08, 07:50 przebitka jest niezła, na niektórych prawie dwukrotna. Kapadocja np. 93 lub 94 euro (nie pamiętam) u Jolci 65 euro (różnica 30euro). Generalnie wszystko są droższe i wykupywane w tureckich biurach. Także spokojnie można wziąć w lokalnym poza rezydentem i tak jest okej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natella Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi IP: *.63.jawnet.pl 06.08.08, 17:53 Na rezydentów nie narzekam. Zawsze chetne sluzyli pomoca, pomagali jak umieli i byli do naszej dyspozycji. Nie korzystalam z wycieczek oferowanych przez Triade tylko z miejscowgo biura Taczo, Paczo Tour u Leny (cos takiego). Wycieczki prawie o polowe tansze, a z polskiem przewodnikiem. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
rinnga Re: wróciłam TRIADA - Alanya hotel Sułtan Sipahi 14.09.08, 22:25 kto chodził na plaże z ręcznikami z hotelu ten chodził :)) Odpowiedz Link Zgłoś