Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tarasiewicz chce być selekcjonerem

IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.06.06, 13:00
    "Mam 44 lata, mówi się, że na kadrę jestem jeszcze za młody. A za chwile będę
    za stary. Nie wiem, kiedy będzie ten idealny wiek. A van Basten czy Klinsmann,
    jakie mieli doświadczenie, zanim objęli kadrę? Jeśli PZPN zatrudni
    zagranicznego trenera z nazwiskiem, to rozumiem. Ale jeśli nikogo takiego nie
    weźmie, to ja nie będę miał kompleksów wobec żadnego polskiego kandydata" - dodał.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tomek.wro Re: Tarasiewicz chce być selekcjonerem IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 18:02
        Nie wiem czy Tarasiewicz sprawdziłby się. Ale wiem jedno. Jest oddany swojej pracy, potrafi jak nikt zmobilizowac piłkarzy, by grali na maximum swoich możliwości i przede wszystkim dla swojego trenera. Ma doświadczenie w zagranicznej piłce, zarówno jako piłkarz jak i trener (Francja). Moim zdaniem warto by było, gdyby Listek z nim pogadał. Minus jest taki, że Tarasiewicz nie lubi być sterowany. Dlatego może być niewygodny...
        • Gość: lol Re: Tarasiewicz chce być selekcjonerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:09
          ja tez chce byc trenerem reprezentacji...! i tez nie mam kompleksow wobec innych kandydatow i tez
          jestem spoza ukladu i tez nie mam doswiadczenia w prowadzeniu reprezentacji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka