Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Publikacja wyników a liga VIP

01.07.06, 09:03
    Może lepiej byłoby skierować " wszystkie siły " na racjonalnie terminowe
    publikowanie punktacji zawodników i Prezesów. Nie macie siły by publikować
    więcej niż 35-50 w klasyfikacji. Czy trzeba nagrody Nobla by podać, że Prezes
    na 100 m-scu ma np 303 pkt , na 200 m-cu - 298 pkt itd. wtedy mógłbym
    określić w jakim przedziale mam te swoje 624 druzyny.jaka jest tajemnica by
    podać, że w grze uczestniczy np 1500 druzyn. Ach te przyzyczajenia z
    Piłkarzyków.
    I znowu do moich " Przyjaciół " nie piszcie mi, że znowu " na Berdyczów", że
    to nic nie da, że za późno itd. Ja mam za dużo czasu i energii więc piszę,
    piszę, a " nóż widelec ? "
    Obserwuj wątek
      • kozacy19781 Re: Publikacja wyników a liga VIP 06.07.06, 18:33
        raczej widelecf niz noz...
      • macgol Re: Publikacja wyników a liga VIP 07.07.06, 07:26
        Utniak jak nigdy zgadzam się z tobą - mam jednak swoja teorię: aby ułatwić
        sobie pracę redakcja liczyła tylko pierwszych 1000 drużyn po fazie grupowej
        przed 1/8, a po fazie 1/8 tylko 600 druzyn, po 1/4 tylko 400 drużyn - tak
        szybciej bo przecież wiadomo że w finale zagrają Niemcy i Brazylia (nic się nie
        zmieni), a tu niespodzianka, drużyny z odległych miejsc mające w składzie
        Francuzów i Włochów nagle znalazły się w pierwszej setce, chociaż przed 1/8
        były na ogległych miejscach. Co tu robić trzeba przeliczać wszystko od nowa -
        dlatego nie ma jeszcze wyników po półfinałach. Chciałbym tyko nadmienić że w
        półfinale moja drużyna uzyskała 92 pkt, a w 1/4 90 pkt i tak w sposób
        zaskakujący nawet dl amnie mam (choć tylko teoretyczne, ale zawsze) szanse na
        dobry wynik końcowy. Ryzyko jest takie że jak w edycji Wygraj Mistrzostwa
        Europy z 2004 roku, na końcu wygra jakaś osoba która nigdy wcześniej nigdzie
        nie byla klasyfikowana - bo przecież może się nie udać przeliczenie wszystkiego
        od nowa na czas .... bo jest ciepło i serwery padają. Aha mam sms zwrotnego po
        wymianie druzyny po 1/8, tak więc wiem kogo mam w drużynie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka