Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PO CO POMAGAĆ POGONI !?

01.02.03, 18:36
    Jeśli klub nie ma pieniędzy, to jeszcze rozumiem - w Polsce zupełnie normalna
    rzecz. Jeśli jednak w klubie nie istnieje żadna wola utrzymania zespołu, to
    takiej ekipe należy stanowczo podziękować.

Pogoń i tak spadnie z ligi, co będzie równoznaczne z końcem klubu, zresztą
    przy takich kibicach zupełnie mnie to nie martwi.

Piszę jako realista, nie kibic Lecha Poznań:)

Obserwuj wątek
      • mieciu4 Re: PO CO POMAGAĆ POGONI !? 01.02.03, 20:29
        roosvelt1984 napisał:

> Jeśli klub nie ma pieniędzy, to jeszcze rozumiem - w Polsce zupełnie normalna
        > rzecz. Jeśli jednak w klubie nie istnieje żadna wola utrzymania zespołu, to
        > takiej ekipe należy stanowczo podziękować.
        >
        > Pogoń i tak spadnie z ligi, co będzie równoznaczne z końcem klubu, zresztą
        > przy takich kibicach zupełnie mnie to nie martwi.
        >
        > Piszę jako realista, nie kibic Lecha Poznań:)

W pełni się zgadzam. Nie jestem kibicem Lecha, ale sądzę że taka dzicz, która
        uzurpuje sobie prawo do nazywania siebie kibicami piłkarskimi nie zasługuje na
        I ligę. Mam nadzieje że do Pogoni wkrótce dołączy Polonia i Legia, o których
        kibicach nie można wiele więcej powiedzieć jak bezmózgie debile. Niestety...
        • Gość: gazza Re: PO CO POMAGAĆ POGONI !? IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 01.02.03, 20:42
          szkoda was komentować
        • Gość: czapski Re: PO CO POMAGAĆ POGONI !? IP: *.utp.pl 01.02.03, 21:26
          a jacy kibice sa ok? Groclinu czy Amiki?
      • Gość: Sword Re: PO CO POMAGAĆ POGONI !? IP: *.bunkier.tbg.net.pl 01.02.03, 22:14
        >
        > Pogoń i tak spadnie z ligi, co będzie równoznaczne z końcem klubu

jednak na boisku spadnie do 2 ligi, nie zgłaszając się do rozgrywek - do 3, a
        rozwiązując klub - do klasy B. Chyba jednak jest różnica

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka