Gość: Belial IP: *.awp.gda.pl 02.02.03, 22:32 Co sądzicie o nowej reklamie pepsi z piłkarzami w świecie westernu. Wiecie skąd można ściągnąć ten filmik ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m04 Re: Nowa reklama Pepsi IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 03.02.03, 13:06 www.pepsi-football.co.uk/downloads/Corral_broadband.mpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belial Re: Nowa reklama Pepsi IP: *.awp.gda.pl 03.02.03, 15:02 Gość portalu: m04 napisał(a): > <a href="www.pepsi-football.co.uk/downloads/Corral_broadband.mpg"target= > "_blank">www.pepsi-football.co.uk/downloads/Corral_broadband.mpg</a> dzięki stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Nowa reklama Pepsi IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 03.02.03, 15:26 Gość portalu: m04 napisał(a): > NP A nie wiesz, skad mozna sciagnac stare reklamy Pepsi, np ta z pilkarzami i zapasnikami sumo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Nowa reklama Pepsi IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 03.02.03, 16:07 Sporo tego jest na Kazaa, mozesz spróbowac. Najbardziej polecam spot NIKE - GOOD VS EVIL (Campos, Rui Costa, Figo, Kluivert, Davids, Brolin, Maldini, Cantona, Ronaldo, Wright). Tam to dopiero sa ultrasi :) I jeszcze sedzia glówny w czarnych goglach i liniowy z wielkim dogiem na smyczy - najlepsza reklamówka sportowa jaka widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
geezoos Re: Nowa reklama Pepsi 03.02.03, 19:34 Potwierdzam. Mi udalo sie sciagnac, kiedy istnial jeszcze wortal z reklamowkami (nie pomne nazwy). Udalo mi sie sciagnac ta, na lotnisku z repra Brazylii i z Davidsem kradnacym pilke. Najczesciej jednak ogladam Good vs Evil, bosssssska. No 1 jesli chodzi o reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Nowa reklama Pepsi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 20:28 Czy ktoś byłby tak miły i przesłał mi mailem (kataryna@interia.pl) te filmiki? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Nowa reklama Pepsi IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 03.02.03, 21:35 Gość portalu: kataryna napisał(a): > Czy ktoś byłby tak miły i przesłał mi mailem > (kataryna@interia.pl) te filmiki? Z góry dzięki. To raczej niemozliwe bo np samo Good vs Evil zajmuje prawie 20MB... Zainstaluj Kaaze (doa2.host.sk) a znajdziesz ten spot bez problemu pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: Nowa reklama Pepsi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 22:40 Gość portalu: m04 napisał(a): > Gość portalu: kataryna napisał(a): > > > Czy ktoś byłby tak miły i przesłał mi mailem > > (kataryna@interia.pl) te filmiki? Z góry dzięki. > > To raczej niemozliwe bo np samo Good vs Evil zajmuje prawie 20MB... Zainstaluj > Kaaze (<a href="http://doa2.host.sk)"target="_blank">doa2.host.sk)</a> a znajdz > iesz ten spot bez problemu > > pzdr Dzięki, jutro spróbuje jak Tepsa naprawi Neostradę bo (chociaż nie wiem co to ta Kazaa, domyślam się, że to jakiś program do ściągania plików). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Nowa reklama Pepsi IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 03.02.03, 23:33 Jesli chodzi o tepse to nie bylbym takim optymista ;)) Kazaa to programik "peer-to-peer" w którym kazdy, kto jest online moze udostepniac swoje dane pozostalym. I w druga strone - mozesz sciagac tetrabajty plików bezposrednio od uzytkowników na calym swiecie. Cos jak Napster (RIP) tylko nie ograniczony jedynie do mp3. Minusy: wolny transfer, który jak ktos sie wylaczy w ogóle jest wstrzymany, lipne pliki (szczególnie dotyczy filmów i programów dlatego nie radze sciagac niesprawdzonych). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś