Gość: alcest IP: *.chello.pl 14.07.06, 20:06 Hehehe, dawno temu już pisałem, że (unia t.) to sztuczny twór. 2-3 lata i z powrotem 2-3 liga. Czas wracać na swoje miejsce krzykacze. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deltalima Warszawa, Łódź, Piła, Bydgoszcz, Tarnów 14.07.06, 20:24 czy W.Gollobowi uda się rozwalić następny klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>>OKO<<<<< Re: Warszawa, Łódź, Piła, Bydgoszcz, Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:59 Unia Tarnów dziś w Rzeszowie sprzedała żenadke, żal forsy wydanej na bilety, Stal jeżdziła trening z Marcinem Rempałą. Złodzieje Złodzieje Złodzieje Złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Półtorak - dzięki za ,,emocje,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:12 OKO podziękuj swojej pani prezes za to co oglądałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Półtorak - dzięki za ,,emocje,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:17 a rozwiń tą myśl o półtorakowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Półtorak - dzięki za ,,emocje,, IP: *.mpec.krakow.pl / *.mpec.krakow.pl 08.08.06, 12:06 Skoro tak wszystko okey z torem w Rzeszowie na meczu z Unią to za co kara nałozona na kierownika zawodów z Rzeszowa i jego klub. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staloman Re: Brawo Unia Tarnów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 21:17 To co pokazali tarnowianie to aż trudno skomentować. Kompromitacja, wstyd, kompletny brak woli walki, zupełne zero. Postawa Tomka Golloba, Jacka, Kołodzieja to jest hańba dla nich samych. Karpov ich robił jak dzieci. A tor nie był normalny, trzeba to zaznaczyć. Trudno to wogóle wytłumaczyć - dziur nie było, ale zawodnicy ( Pedersen, Holta i reszta ) w łuki wjeżdzali bez gazu, na wyjściu gaz i tak do końca prostej. To co się stało dziś to jest wielka zagadka, ale tor nie był niebezpieczny na pewno - dziur nie było bo ich nie rzucało ale i tak tego nie rozumiem. Ale nie zapomnimy tego dnia, buczoki też nie! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
black_arrow Re: Brawo Unia Tarnów!!!! 14.07.06, 23:51 Czy ktoś wie - kiedy skończyła się kasa w tarnufku???? Czas wracać na z góry upatrzone pozycje tj. 2 liga, ha.ha.ha !!! Plebs, ma miejsce w 2 lidze ,ha,ha,ha. po.s. kogo teraz wydoji "3-G TEAm" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Brawo Unia Tarnów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 10:50 Normalnie jestem spokojna, ale nie mogę się powstrzymać, muszę to powiedzieć, ewidentnie widać,że braciszkowie robią Unie w h.., dlaczego ? Pewnie, dlatego,że kasa się skończyła, ale żeby w taki sposób buntem i zdobywając, 1 pkt. to trochę dla takiego zawodnika jak Tomek wstyd i uniżenie. Najpierw zostawili Polonie teraz dobijaja Tarnów, co się dzieje, brak słów, zresztą ja za Tarnowem nie przepdam ich problem, mnie to nie obchodzi, jednak uważam, że to co robią jest karygodne, mimo to uważam Tomka nadal za wielkiego zawodnika, ale postępuje nie fair. Ja już 2 lata temu na samym początku sukcesów Unii czułam,że ta ich świetna passa długo nie potrwa, bo takie można powiedzieć sztuczne twory, nie mają przyszłości mają swoje pięć minut jak jest kasa, a jak się skończy to wtedy klops… nie ma nic…,a w tym sezonie blamaż już od jakiegoś czasu wisiał w powietrzu, no i teraz to już dali ciała na całej linii. Taa Tarnów pewnie szybciej niż się spodziewał podzieli los Polonii Piła. Pytanie, co po tym sezonie zrobią bracia?,bo raczej chyba już odejdą Jacek ma już kończyć, czyżby Tomek spełnił swoje marzenie i został trenerem heheh ? A Ci "wielcy kibice" tarnowscy chyba już nabrali w końcu po tym wszystkim pokory i jest im wstyd za swoje zachowanie, bo pamiętam ich bezczelne wypowiedzi ze zeszłego, ale również i tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Brawo Unia Tarnów!!!! 15.07.06, 13:13 No to teraz pozostało jedynie czekać na analizę Magdy z Krakowa. Znowu tarnowskim asom tor przeszkadzał! Na meczu w Rezeszowie nie byłem i toru nie widziałem. Ale skoro Rzeszowianie mogli zrobić na nim ponad 70 punktów, to chyba dało się tam jeździć? Zresztą, jak chce się być mistrzem Polski trzeba wygrywać na każdym torze. Wystarczy pooglądać GP. Są zawodnicy, którym bardziej odpowiada tor suchy, innym przyczepny, jednym jednodniowy innym stały. A jeszcze inni wygrywają na wszystkich! Ci zostają mistrzami świata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Brawo Unia Tarnów!!!! IP: *.mpec.krakow.pl / *.mpec.krakow.pl 02.08.06, 09:23 Witam wszystkich . Jesli chodzi o mecz Tarnowa z Rzeszowem to już wszystko zostało powiedziane na tym forum. Uprzejmie komunikuje wszystkim zajadłym "fanom" zuzla iz to by było na tyle . Pozyjemy zobaczymy jak to dalej bedzie na razie ten klub jest w pierwsZej czwórce i to by było na tyle. Dzięki za pamięć o mnie . Pozdrawiem wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Brawo Unia Tarnów!!!! 15.07.06, 13:32 Widzisz ONA, mieliśmy rację wypowiadając się 02 lipca w wątku "V-ta kolumna to gnida..."!!! Gdzie podział się tomcio z meczu przeciwko NAM? Zatracił nagle formę? Przestraszył toru, w obliczu zbliżającego się DPŚ? A jacenty? Też się oszczędzał przed DPŚ ;)? Nie będę się powtarzał bo musiałbym skopiować wątek który przywołałem powyżej. A może gallopy zaczęli grać u bukmacherów i obstawili 50-cio punktową porażkę UNII? Włoska "kopana" dowodzi, że w "sporcie" wszystko jest możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staloman Re: Brawo Unia Tarnów!!!! IP: 212.160.172.* 15.07.06, 14:04 Nie, nie sądze by coś obstawiali. Tor nie był cacy i po prostu trzeba było CHCIEĆ na nim jechać. Rozumiem że młodzi stażem mogli mieć problemy, ale do licha komplet zrobił m.in. Karol Baran który w tym roku wogóle nie jeździ! Karpov też pojechał jeden bieg i wygrał 5:1. Postawa Tomka Golloba - takiego doświadczonego zawodnika jest kompromitacją. Żeby chociaż próbował jechać a nie z góry olać wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed bo tor był spreparowany... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:29 oj już przestańcie paplać na tę Unię :))) ja wiem , że Gollobów mało kto lubi, ale pewne fakty mówią, że tor był spieprzony przez gospodarzy. Przeczytajcie artykuł , który podaję w linku, a potem obejrzyjcie zdjęcia z tego meczu. Zobaczcie, jak zawodnicy Marmy jadą technicznie, bez łamania motocykla :))) śmiech na sali :-))) to kolejna parodia żużla była :-))) oj wzięli się wszyscy w tym roku na ten Tarnów, nie wiem dlaczego ? oto linki : www.unia.tarnow.org.pl/galerian2006.php www.unia.tarnow.org.pl/index.php?function=show_all&no=250 a widzieliście te drewniane bandy ? :))) ja sie tam chłopakom z Tarnowa nie dziwię ...GKSŻ powinna karać organizatora za takie przygotowanie toru ( kara finansowa ) przecież Tomek i Kołodziej mają reprezentować Polskę w niedzielę w Rybniku. Mieli się połamać czy zabić ?! ludzie ! miejcie trochę wyobraźni w krytyce Gollobów i Unii Tarnów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staloman Re: Brawo Unia Tarnów!!!! IP: 212.160.172.* 15.07.06, 15:30 Nie wolno mówić że wczoraj wszystko było OK bo nie było. Tor masakra, byłem na stadionie kilka godzin przed meczem i było widać - choć nie jestem żadnym znawcą - że będzie kopa jak cholera. Ale do licha - poza pierwszym biegiem żaden ze stalowców nie miał większych problemów z jazdą - na bandę nie lecieli i jechali swoim torem. We Wrocku miejscowi podobno też mieli problemy, nasi nie i to jest zagadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbir MARNA Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 17:10 Marny klub ,Marny stadion , Marni kibice , Marni działacze i wieśniak STACHYRA JANUSZ wszystko to pod przewodnictwem Marnej Półtorak. Gratulacje za pełne zrozumienie istoty żużla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.potter Re: Brawo Unia Tarnów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 19:14 Ktoś tu pytał, kiedy zaczęły się problemy Unii T. Wtedy, kiedy zatrzymany został, za afery paliwowe, Grzegorz Ślak, szef Rafinerii Trzebinia - dojna krowa rodziny Gollobów. Trochę przerażają mnie te news'y o powrocie familji do Bydgoszczy. A was nie? Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Brawo Unia Tarnów!!!! 16.07.06, 04:11 NIE ma kogo doić... . Trza wrócić do MACIERZY ! A jak widać na forum wiernych oszołomów zawsze się znajdzie! I to pod przykrywką "niezwyczajnych zasłóg dla POLSKIEGO" speedweya! Precz z łąjzami Od demolki rodzimych klubów. Precz z kompaktem "gallopowym"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Brawo Unia Tarnów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 10:46 Rany, czlowieku, przeczytaj jeszcze raz swoj wpis. Masz moze jakies problemy? Wyluzuj, niewiermy oszolomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Brawo Unia Tarnów!!!! IP: 83.238.144.* 17.07.06, 21:30 Nie wyżywojcie sie tak gazdowie na jocku, łon naprawde robił co mógł i te t,d,0,d,w,w to nie jest jego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
duck34 Re: Brawo Unia Tarnów!!!! 18.07.06, 01:39 Mi się Baco wydaje że występ Jacka to swoisty REKORD!!! nikt chyba jeszcze nie zdobył 0pkt w 6!!! startach . Tak że warto może by go do nas ? Bo jak nie medale to moze księga rekordów Guinessa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staloman Re: Brawo Unia Tarnów!!!! IP: 212.160.172.* 18.07.06, 06:29 Muszę stanąć w obronie Jacusia. Gdy ( jeśli już ) dojeżdzał do mety 50 metrów za stalowcami, cały pierwszy łuk skandował "Jacek Golllllob Jacek!!!". Tak więc kibice docenili jego ambitną postawę i walkę o każdy metr toru :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Brawo Unia Tarnów!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.06, 08:38 Jo właśnie doceniom, nawet jak Jocek walcył z tymi metrami w poprzek. Odpowiedz Link Zgłoś