bucio18 16.07.06, 12:15 Prosze w koncu nam odp czy będzie nowa edycja piłkarzyków???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_mz Re: Do Austri Ważne!!!! 16.07.06, 14:40 Wczoraj napisałem maila do gazety.pl z pytaniem czy będzie nowa edycja piłkarzyków. Ciekawe czy otrzymam odpowiedź, jeśli gazeta odpowie napewno maila od nich zamieszcze na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Do Austri Ważne!!!! 16.07.06, 15:44 Ja napisałem tydzień temu z zapytaniem czy wogóle będzie nowa edycja a odpowiedzi nie otrzymałem więc wątpie żeby i Tobie Tomku dali odpowiedź, trzeba najnormalniej w świecie poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: Do Austri Ważne!!!! 16.07.06, 21:48 Dzieki Rejmistrz za info heh to nie będę czekał na odpowiedź, ale uważam, że zachowanie redakcji jest bardzo nie wporządku wobec graczy. Przecież to nic nie kosztuje napisanie posta w stylu będzie nowa edycja lub nie bedzie nowej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: Do Austri Ważne!!!! 17.07.06, 14:45 Brak odpowiedzi to redakcji ... prymitywne budowanie autorytetu ( w komuniźmie zatajanie informacji budował prestiż kacyków ) tej pożal Boże Redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Do Austri Ważne!!!! 17.07.06, 23:09 Przeciez redakcja to dzieci...Patrzac na bledy ortograficzne(ostatnio zapamietalem cytuje "spowrotem",koniec cytatu) w artykulach poswieconych naszej ukochanej dyscyplinie,jestem jednoznacznie przekonany ze to dzieciaki ;D Odpowiedz Link Zgłoś