Gość: gosc IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 16.07.06, 19:23 wyglada na to ze tour dla wszystkich. pytanie: kto jest teraz najlepszym polskim kolarzem? czy sa jacys Polacy w tourze? jakby jaskula jeszcze jezdzil, to pewnie by wygral w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polak Re: Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno IP: *.CYLAB.CMU.EDU 16.07.06, 19:28 Gość portalu: gosc napisał(a): > wyglada na to ze tour dla wszystkich. > pytanie: kto jest teraz najlepszym polskim kolarzem? czy sa jacys Polacy w > tourze? Prawdziwy Polak nie chce mieć nic wspólnego z pedałami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsf Re: Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:01 też mi sensacyjny lider. jeden tour skończył w pierwszej 10, świetna jazda na Vuelcie. Co tu za sensacja... to czołówka swiatowa. kolarz niedoceniany bo hiszpan. hiszpanów w peletonie jest masa, nazwiska podobne i stąd autor pisze o sensacji. Moim zdaniem jest to kolarz moze nie na zwycięstwo ale w tym roku na pierwszą piatkę TDF o ile nie bedzie miał słabszego dni. Czasówki jeździ dobrze wiec jestem dobrej myśłi. Chciałbym w ogóle aby tdf w tym roku wygrał jakis Hiszpan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Powinno być raczej: Tour de Koks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:48 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bls Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:27 Nie ma polskich kolarzy w tourze, wystarczy obejżeć z 15 minut relacji na eurosporcie i juz wszystko wiadomo. Gdyby w Polsce byli (wystaczająco) dobrzy kolarze to by było super, żeby choćby pomocnikami byli, tak jak Baranowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toczacy.sie.kamien Polacy w TdF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:08 Dla mnie jest bez różnicy, czy Polacy są w peletonie TdF po to, by pomagać "wielkim", czy nie ma ich w ogóle. Interesująca jest tylko walka o czołowe miejsca w generalce lub przynajmniej o zwycięstwa etapowe. Od czasów Jaskuły nie ma polskiego kolarza, który byłby do tego zdolny. I - widząc poziom polskiego sportu - jeszcze dłuuugo nie będzie... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fishy Re: Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno IP: *.w86-194.abo.wanadoo.fr 16.07.06, 21:21 mieszkam w tym regionie i niestety brak rodakow w TdF deprymuje, pewie nie maja kasy na "doping", ja jezdze po okolicznych gorkach wiem wiem jakie trzeba miec bebechy zeby sie wspinac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris w Re: Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno IP: *.nb.aliant.net 16.07.06, 22:32 Po troszke sensacyjne a moze nie, wydaje sie ze clopcy obawiaja sie wpadki z doppining'em i przestali brac zastrzyki ze sterydami bo a noz a widelec przdazy im sie " avascular bone necrosis" gdzie tu WADA na Boga przeciez to znane dzialanie uboszne cortisonu krorym mialo sie szprycowas USPS a obecny Discavery chanal Team, wiec wszyscy maja szanse zeby wygrywac a pozatem skonczyly sie rzady doppera wszech czasow L.Amstrong'a i powoli wrucimy do EPO, testosteronu, GH, insulinki,... gladiatorzy 21 wieku, im wiecej placa za wystepy tym wiecej warto ladowac .. a moze uda sie wygrac, Ja tymczasem wskakuje na rower i mam cala to plejade w glebokim powazaniu.... do zobaczenia na szosie... kris Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno 16.07.06, 23:46 koszmarnie wyglądał ten wypadek na niedzielnym etapie. szkoda dwóch połamanych zawodników. Kessler też potem nie wyglądał najlepiej, dojechał do mety 12 minut po zwycięzy. jutro wprawdzie dzień odpoczynku, ale od wtorku Alpy i nie wiadomo czy je przetrzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris USA all the way!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 17.07.06, 00:50 Tylko Stany! Odpowiedz Link Zgłoś