Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno

IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 16.07.06, 19:23
    wyglada na to ze tour dla wszystkich.
    pytanie: kto jest teraz najlepszym polskim kolarzem? czy sa jacys Polacy w
    tourze?
    jakby jaskula jeszcze jezdzil, to pewnie by wygral w tym roku...
    Obserwuj wątek
      • Gość: polak Re: Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno IP: *.CYLAB.CMU.EDU 16.07.06, 19:28
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> wyglada na to ze tour dla wszystkich.
        > pytanie: kto jest teraz najlepszym polskim kolarzem? czy sa jacys Polacy w
        > tourze?

Prawdziwy Polak nie chce mieć nic wspólnego z pedałami.
        • Gość: dsf Re: Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 09:01
          też mi sensacyjny lider. jeden tour skończył w pierwszej 10, świetna jazda na
          Vuelcie. Co tu za sensacja... to czołówka swiatowa. kolarz niedoceniany bo
          hiszpan. hiszpanów w peletonie jest masa, nazwiska podobne i stąd autor pisze o
          sensacji. Moim zdaniem jest to kolarz moze nie na zwycięstwo ale w tym roku na
          pierwszą piatkę TDF o ile nie bedzie miał słabszego dni. Czasówki jeździ dobrze
          wiec jestem dobrej myśłi. Chciałbym w ogóle aby tdf w tym roku wygrał jakis Hiszpan.
      • Gość: sołtys Powinno być raczej: Tour de Koks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 19:48
        .
      • Gość: bls Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 20:27
        Nie ma polskich kolarzy w tourze, wystarczy obejżeć z 15 minut relacji na
        eurosporcie i juz wszystko wiadomo. Gdyby w Polsce byli (wystaczająco) dobrzy
        kolarze to by było super, żeby choćby pomocnikami byli, tak jak Baranowski.
        • Gość: toczacy.sie.kamien Polacy w TdF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:08
          Dla mnie jest bez różnicy, czy Polacy są w peletonie TdF po to, by
          pomagać "wielkim", czy nie ma ich w ogóle. Interesująca jest tylko walka o
          czołowe miejsca w generalce lub przynajmniej o zwycięstwa etapowe. Od czasów
          Jaskuły nie ma polskiego kolarza, który byłby do tego zdolny. I - widząc poziom
          polskiego sportu - jeszcze dłuuugo nie będzie... :((
      • Gość: fishy Re: Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno IP: *.w86-194.abo.wanadoo.fr 16.07.06, 21:21
        mieszkam w tym regionie i niestety brak rodakow w TdF deprymuje, pewie nie maja
        kasy na "doping", ja jezdze po okolicznych gorkach wiem wiem jakie trzeba miec
        bebechy zeby sie wspinac.......
        • Gość: kris w Re: Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno IP: *.nb.aliant.net 16.07.06, 22:32
          Po troszke sensacyjne a moze nie, wydaje sie ze clopcy obawiaja sie wpadki z
          doppining'em i przestali brac zastrzyki ze sterydami bo a noz a widelec przdazy
          im sie " avascular bone necrosis" gdzie tu WADA na Boga przeciez to znane
          dzialanie uboszne cortisonu krorym mialo sie szprycowas USPS a obecny Discavery
          chanal Team, wiec wszyscy maja szanse zeby wygrywac a pozatem skonczyly sie
          rzady doppera wszech czasow L.Amstrong'a i powoli wrucimy do EPO, testosteronu,
          GH, insulinki,... gladiatorzy 21 wieku, im wiecej placa za wystepy tym wiecej
          warto ladowac .. a moze uda sie wygrac, Ja tymczasem wskakuje na rower i mam
          cala to plejade w glebokim powazaniu.... do zobaczenia na szosie... kris
      • bazyliszek4 Re: Sensacyjny lider Touru trzyma się mocno 16.07.06, 23:46
        koszmarnie wyglądał ten wypadek na niedzielnym etapie. szkoda dwóch połamanych
        zawodników. Kessler też potem nie wyglądał najlepiej, dojechał do mety 12 minut
        po zwycięzy. jutro wprawdzie dzień odpoczynku, ale od wtorku Alpy i nie wiadomo
        czy je przetrzyma...
        • Gość: Chris USA all the way!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 17.07.06, 00:50
          Tylko Stany!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka