Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Perła z Peru w Lechu

IP: *.icpnet.pl 02.04.08, 21:50
    Cueto to też miała być wielka gwiazda,podczas przygotowań grał prawie we
    wszystkich meczach a teraz siedzi na ławie.Mam nadzieje,że jeżeli Salazar jest
    taki dobry i dojdzie do Kolejorza to będzie grał.
    Obserwuj wątek
      • Gość: robak Perła z Peru w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 22:09
        Ja pie.. szykuje sie druga pogoń.Jak te nasze gwiazdy z Peru
        wystąpią kiedyś razem to strach sie bać.
        • Gość: Prince Re: Perła z Peru w Lechu IP: 82.160.131.* 02.04.08, 22:16
          tylko zauwaz że większość goli dla Kolejorza strzelają PYRUwiańczycy włąsnie ;]
        • Gość: pacal tylko jest drobna różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 23:48
          Lech sprowadza reprezentantów, Pogoń ściągała kelnerów.
          • Gość: nnnn Re: tylko jest drobna różnica IP: 217.98.20.* 02.04.08, 23:53
            mam w d.... czy jest z peru czy mongolii bo jaka jest róznica miedzy naszymi gwiazdeczkami z polskiej extraklasy a słabymi obcokrajowcami był widac pare tygodni temu w szczecinie
      • Gość: POGON SZCZECIN Perła z Peru w Lechu IP: 91.109.34.* 03.04.08, 01:59
        TO wam przypomne ze tez sie zaczelo od ADRENALINY JULCIMAROW BATATÓW i jeszcze
        jednego ktorego nazwisko mi teraz wylecialo a z meczu z wami w debiucie zaliczyl
        asyste i bramke... no i strzelali , a jak wymienili na wszystkich con sie
        stalo?...wszyscy wiemy
        • Gość: mateo Re: Perła z Peru w Lechu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 08:08
          Spokojnie... na razie gra 2 Peruwianczykow, wiec przestancie
          panikowac i zrzędzic jak stare baby na poczcie
      • Gość: sialala Mi nie przeszkadza! IP: *.icpnet.pl 03.04.08, 14:15
        Jeśli będą fantastycznie grali jestem nawet za
        sektorówką "Perulandia". Przed wiekami ziemniaki sprowadzili do nas
        własnie z Peru i dobrze wrosły w naszą ziemię.
        • Gość: D Re: Mi nie przeszkadza! IP: 213.17.203.* 03.04.08, 14:23
          A to by było nawet niezłe!!! :)
        • Gość: Dżimiflojthaslbańk Re: Mi nie przeszkadza! IP: 213.17.203.* 03.04.08, 14:24
          A to by było nawet niezłe!!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka