Gość: MONK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 12:12 Szok! Mam nadzieje, ze w ten sposob przyciagniemy nowych kibicow :) Dzieki wszystkim za walke:) jednak sie udalo. pozdr. dla tebe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: + Re: Jest podforum !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 15:11 Brawo Monk dopiąłes swego.Podoba mi sie twoja konsekwencja. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: Jest podforum !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 21:15 Brawa dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Jest podforum !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 21:35 Mysle, ze Remwil swoja akcja terrorystyczna nakrecil sprawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: Jest podforum !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 23:43 Fajnie to okresliles. Ciesze sie ze moglem pomoc! Czas sie skupic wylacznie na rozgrywkach bo sezon tuz tuz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Jest podforum !!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 00:22 Również przekazuje gratulacje "kierownikowi" całego zamieszania.Będziesz to mógł wpisać sobie do cv :)) Znalazły się tu wszystkie posty z podforum bydgoskiego,dobrze byłoby wymieszać je z tymi z toruńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Jest podforum !!! 08.02.03, 00:36 Super ! Tylko czemu nie ma na pierwszej stronie w SPORT ? Dopiero jak się wejdzie do SPORTU to widać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Jest podforum !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 09:42 Posty torunskiie tez maja sie tu znalezc ; tak przynajmniej mowil tebe.chyba jeszcze nie skonczyli pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remwil Re: Jest podforum !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 10:23 Posty toruńskie sie znajda i podejrzewam ze to o czym mowi elodia tez bedzie widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Forum o forum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 15:22 Mozna tam wpasc i zglosic swoje uwagi. Ja juz lepiej nie bede ich meczyl.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Forum o forum IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 21:03 Pędzę sprawdzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulczas87 Re: Jest podforum !!! IP: *.awacom.pl 22.02.03, 15:35 Bravo! Od kiedy ono istnieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Jest podforum !!! IP: *.tvtorun.u.com.pl 23.02.03, 20:49 Jako forum ogolnopolskie (zostalo udosteonione na forum sport) od 7 lutego, Wczesniej dzialalo jako forum lokalne. Narazie nie ma zadnej roznicy ale mam nadzieje, ze kibice z innych miast tez zaczna tu zagladac. Odpowiedz Link Zgłoś