Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jest podforum !!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 12:12
    Szok!
    Mam nadzieje, ze w ten sposob przyciagniemy nowych kibicow :)
    Dzieki wszystkim za walke:) jednak sie udalo.
    pozdr. dla tebe
    Obserwuj wątek
      • Gość: + Re: Jest podforum !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 15:11
        Brawo Monk dopiąłes swego.Podoba mi sie twoja konsekwencja.
        Pozdr.
        • Gość: Remwil Re: Jest podforum !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 21:15
          Brawa dla wszystkich!!!
          • Gość: MONK Re: Jest podforum !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 21:35
            Mysle, ze Remwil swoja akcja terrorystyczna nakrecil sprawe:)
            • Gość: Remwil Re: Jest podforum !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 23:43
              Fajnie to okresliles. Ciesze sie ze moglem pomoc! Czas sie skupic wylacznie na
              rozgrywkach bo sezon tuz tuz!!!
      • Gość: Mario Re: Jest podforum !!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 00:22
        Również przekazuje gratulacje "kierownikowi" całego zamieszania.Będziesz to
        mógł wpisać sobie do cv :))
        Znalazły się tu wszystkie posty z podforum bydgoskiego,dobrze byłoby wymieszać
        je z tymi z toruńskiego.
      • elodia Re: Jest podforum !!! 08.02.03, 00:36
        Super ! Tylko czemu nie ma na pierwszej stronie w SPORT ? Dopiero jak się
        wejdzie do SPORTU to widać !
        • Gość: MONK Re: Jest podforum !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 09:42
          Posty torunskiie tez maja sie tu znalezc ; tak przynajmniej mowil tebe.chyba
          jeszcze nie skonczyli pracy
          • Gość: Remwil Re: Jest podforum !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 10:23
            Posty toruńskie sie znajda i podejrzewam ze to o czym mowi elodia tez bedzie
            widac
            • Gość: MONK Forum o forum IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 15:22
              Mozna tam wpasc i zglosic swoje uwagi. Ja juz lepiej nie bede ich meczyl.pozdr.
              • Gość: SDB Re: Forum o forum IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 21:03
                Pędzę sprawdzic :)
      • Gość: gulczas87 Re: Jest podforum !!! IP: *.awacom.pl 22.02.03, 15:35
        Bravo! Od kiedy ono istnieje???
        • Gość: MONK Re: Jest podforum !!! IP: *.tvtorun.u.com.pl 23.02.03, 20:49
          Jako forum ogolnopolskie (zostalo udosteonione na forum sport) od 7 lutego,
          Wczesniej dzialalo jako forum lokalne. Narazie nie ma zadnej roznicy ale mam
          nadzieje, ze kibice z innych miast tez zaczna tu zagladac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka