rejmistrz 21.07.06, 17:37 Proponuję w tym wątku pisać o składach bo ja za cholerę nie mogę spokojnie forum przeglądać bo jest mega jubel!! Dziex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masterpablo Re: Wasze składy (wątek specjalny) 21.07.06, 17:44 ja tam za tym nie jestem bo pozniej ktos bedzie szukal pol dnia odpowiedzi na swoj sklad... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzakus Re: Wasze składy (wątek specjalny) 23.07.06, 07:36 Mój skład: Bramkarz:Tytoń Obrońcy:Cleber,Szala,Choto Pomocnicy:Roger,Burkhardt(legia),Sedlacek,Łobodziński Napastnicy:Piszczek,Edi,Matusiak,Elton Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrulo Re: Wasze składy (wątek specjalny) 25.07.06, 14:35 Co to za taktyka 1-3-4-4 razem 12?! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz78 Re: Wasze składy (wątek specjalny) 24.07.06, 21:33 Co Wy na to? Br - Linka (Tytoń) Obr. - Choto, Alcantra, Kokoszka (Marciniak, Kulig, Arboleda) Pomoc - Roger, Iwański, Łobodziński, Murawski, Paulista (Wilk) Nap. - Jańczyk, Kryszałowicz (Sokalski, Pitry) Odpowiedz Link Zgłoś
09crazy_b-boy93 FC PROSTO. - skład 24.07.06, 22:04 Pawełek Mariusz Mijailović Nikola Rutka Sławomir Matlak Grzegorz Zakrzewski Zbigniew Murawski Rafał Łobodziński Wojciech Reiss Piotr Kryszałowicz Paweł Andradina Edi Dembiński Jacek Czy któryś z powyższych zawodnikow nie zagra w pierwszym składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gothblack Re: FC PROSTO. - skład 24.07.06, 22:14 z Matlakiem przegiałeś...ponoć zakończył karierę,a i Rutka też nie powinien powąchać murawy...ja się na nim przejechałem w zeszłym sezonie...Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
balik33 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 21.07.06, 18:33 Na gazetowych forach jest możliwość przyczepienia wątku "szpilką" tak, aby zawsze był na górze. Może jak bachus69 skończy się wygrzewać na słońcu, to przypnie go... Odpowiedz Link Zgłoś
kleber133 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 21.07.06, 18:41 Pawełek Mariusz Alcantara Hugo Szala Wojciech Cleber Guedes Choto Dickson Zakrzewski Zbigniew Guerreiro Roger Paulista Jean Kryszałowicz Paweł Włodarczyk Piotr Chałbiński Michał Rezerwa:Linka,Kokoszka,Artur Chałas,Rogowski,Czpak,Biskup,Soklaski. i co wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
tropek4 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 21.07.06, 19:01 Fabiański Hugo Bronowicki Kiełbowicz Iwański Burkhardt Roger Sedlacek Elton Gotwald Kryszałowicz komentujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
fabreqas Re: Wasz składy (wątek specjlany) 21.07.06, 19:03 Juszczyk Kaczorowski Edson Wojtkowiak Golem Cantoro Surma Zieńczuk Lilo Włodarczyk Gajtkowski WYGRAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: Wasz składy (wątek specjlany) 21.07.06, 19:33 Fabreqas tak wygrasz!!!! szczegolnie pomoze Ci w tym gajtkowski ktory jest kontuzjowany i bedzie pauzowal na 99% cala runde:D Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek.sport Re: Mój skład 23.07.06, 11:42 Liberda-Magdoń,Choto,Szala,Arboleda(Kulig,Chałas)-Gedeon,Rachwał,Zakrzewski, Sedlacek(Wachowicz,Czpak)-Matusiak,Elton (Sobczak, Dosek) To tylko jeden z kilku moich składów. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_konieczny Re: Mój skład 24.07.06, 22:04 Peskovic (Tytoń) - Edson, Hernani, Wojtkowiak (Kucharski, Jawny, Marciniak) - Roger, Ława, Gedeon, Jarzębowski, Juszkiewicz (Kęska) - Elton, Edi (Klatt, Micanski) Odpowiedz Link Zgłoś
matiz02 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 21.07.06, 21:23 Z Gajtkowskim i Edsonem to napewno sobie poradzisz Atak ogolnie to cala ta druzyna jest do bani i do tego te ustawienie 4-4-2 Odpowiedz Link Zgłoś
lamed Re: Wasz składy (wątek specjlany) 21.07.06, 21:25 fabreqas napisał: > Juszczyk > > Kaczorowski > Edson > Wojtkowiak > Golem > > Cantoro > Surma > Zieńczuk > Lilo > > Włodarczyk > Gajtkowski > > WYGRAM!!! no 100% wygrasz !!! szkoda że już nie moge powalczyć o pierwszą pozycje :( hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 21.07.06, 21:32 u mnie 1/3 jest z Legii , 1/3 z Zagłębia a w pozostałej 1/3 jest wielu z Korny !!! Ale jestem podjarany !!! Dobry skład mam ! Odpowiedz Link Zgłoś
utniak do fabregasa 22.07.06, 15:55 Wreszcie na forum trochę humoru, apeluję więcej fabregasów, będzie radośniej. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin0-pl Re: Wasz składy (wątek specjlany) 22.07.06, 12:21 Z mojego składu to zdradzę tylko tyle: Lech Poznań - 7 zawodników - 5 podstawowych Widzew Łódż- 2 zawodników - 0 podstawowych Legia Warszawa - 4 zawodników - 4 podstawowych Wisła Płock - 1 zawodnik - 1 podstawowy Cracowia Kraków - 1 zawodnik - 0 podstawowych Arka Gdynia - 1 zawodnik - 0 podstawowych NMarazie nie mam jeszcze bramkarzy (zostało mi na nich 3.6 mln) Skład może się troszke zmienić no i oczywiście mogą się zmnienic jeszcze zawodnicy z podstawowej 11 (Których narazie ustawiłem sobie tylko w myślach i to w dodatku tak umownie ale najprawdopodobniej właśnie tak to zostanie na 1 kolejkę) Odpowiedz Link Zgłoś
kujonz13lo Re: Wasz składy (wątek specjlany) 22.07.06, 13:17 o to moj sklad, co onim sadzicie i co byscie zmienili? liberda - hugo, choto, baszczynski - neves soares hermes, paulista, piechniak, zienczuk, kwiek - sikora, elton Odpowiedz Link Zgłoś
slabczan Re: Wasz składy (wątek specjlany) 22.07.06, 15:45 liberda - hugo, choto, baszczynski - neves soares hermes, paulista, piechniak, zienczuk, kwiek - sikora, elton liberda- Zagłebie moze tracic sporo bramek Hugo-Nie wiadomo czy ebdzie grał choto-looz baszczynski-kontuzj i nie ebdzie narazie grał hermes-moz ei dobry wybór paulista-nie ma pewnego miejsca w skłądzie pichniak-moz eyc zienczuk-jak ejst w formie to jest bardzo opłącalnym zaowndikiem kwiek- jak ebdize grał w 1 to dobrze sikora-wporzadku elton-loozz Odpowiedz Link Zgłoś
utniak do słabczana 22.07.06, 15:51 dziękuję, jako Twój konkurent do telewizora, mogę spać spokojnie. Nie będziesz groźnym. Odpowiedz Link Zgłoś
slabczan Re: Wasz składy (wątek specjlany) 22.07.06, 15:46 Prosze o komantarz mojego składu: fabianski Wasilewski-Bosacki-Arbuleda Roger-Burkhard M-Burns-Łobodzniski Kryszał-elton-pitry co sadzicie beda wszyscy grali? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 22.07.06, 17:07 Burns nie bedzie grał (wg mnie), do tego Elton i Pitry nie wiadomo. Elton chyba ławka (pierwszy do wejścia), bo w ataku będą Włodar i Jańczyk. Chyba, że jest to Elton z Pogoni, to zupełna pomyłka ;) Pitry też będzie miał ciężko. Micański, Gregorek, Dembiński, Reiss, Zakrzewski, Wachowicz yyyy kto jeszcze? To jego konkurenci do ataku :). Pitry może jednak grać chyba za napastnikami i dzięki temu ma większe szasne do składu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Wasz składy (wątek specjlany) 22.07.06, 17:50 BR: Cabaj OB: Alcantara OB: Baszczyński OB: Karwan OB: Dudka POM: Vuković POM: Djoković POM: Paulista POM: Bojarski N: Klatt N: Niciński Rezerwowi: Biecke, Alunderis, Arboleda, Anderson, Biskup, Drąg, Stachyra Odpowiedz Link Zgłoś
fabreqas Re: Wasz składy (wątek specjlany) 22.07.06, 20:21 BR: Cabaj OB: Alcantara OB: Baszczyński OB: Karwan OB: Dudka POM: Vuković POM: Djoković POM: Paulista POM: Bojarski N: Klatt N: Niciński Rezerwowi: Biecke, Alunderis, Arboleda, Anderson, Biskup, Drąg, Stachyra ________________________________________________________________________________ Jesteś za Cracovią? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 16:24 Trochę lubię, ale skład ustalałem wg. własnego widzimisię. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelis3 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 20:42 Nie sądze żeby ten skład przyniusł ci wygraną...Ale pełne uszanowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaikh Re: Wasz składy (wątek specjlany) 22.07.06, 23:14 Wszystko może się zmienić, ale teraz to tak wygląda: B: Pawełek O: Edson, Wasilewski, Cleber P: M. Burkhardt, Woś, Roger, Piechniak N: Włodarczyk, Elton, Andradina Rezerwa: Szmatuła, Kokoszka, Augustyniak, Sierant, Biskup, Mysona, Sokalski Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 22.07.06, 23:22 Edson na początku chyba nie zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
kujonz13lo pierwszy sklad Legii? 23.07.06, 00:35 czy sadzicie, ze w pierwszym skladzie legii grac beda: Hugo, Choto i Elton? Odpowiedz Link Zgłoś
gothblack Re: pierwszy sklad Legii? 24.07.06, 22:16 Hugo i Choto tak.....,Elton na początku też,a potem zależy czy będzie strzelał,a w ogóle ze składem Legii sa niezłe jaja....ciężką wytypować pewniaków...... Odpowiedz Link Zgłoś
slabczan Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 00:43 Fabianski Dudka-Cleber-Arbuleda Roger-Zienczuk-Burns-Paulista Kryszal-Matusiak-Sobczak Co sadzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzakus Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 07:36 Mój skład: Bramkarz:Tytoń Obrońcy:Cleber,Szala,Choto Pomocnicy:Roger,Burkhardt(legia),Sedlacek,Łobodziński Napastnicy:Piszczek,Edi,Matusiak,Elton Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
tommy1984 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 11:10 moim zdaniem ok.poza tym że masz 12 zawodników Odpowiedz Link Zgłoś
hotell Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 20:20 Ludzie nie wystawiajcie Szali on nie bądzie grał Bronowicki wyjdzie w 1 składzie Odpowiedz Link Zgłoś
bezwonny1 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 11:31 Kotorowski Hugo Wasilewski Wojtkowiak Murawski Zakrzewski Roger Dembiński Reiss Janczyk Kaźmierowski Rezerwowi:Skrzypiec,Kokoszka,Witkowski,Król,Detlaff,Łuczywek,Mysona. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy1984 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 11:37 Oceńcie mój skład: Pawełek Bednarek Magdoń Hajto M.Kaczmarek Paulista Chiacu Geworgian Elton Kryszałowicz Klatt Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio2222 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 11:42 Według mnie dobry skład, choć nie jestem przekonany co do Hajto (nie strzela bramek, a zalicza dużo żółtych kartek) i niewiadomo czy będzie grał Chiacu. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy1984 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 12:19 Hajto może wykonywać karne a Chiacu raczej będzie grał bo Błaszczykowski będzie cofnięty na obronę pod nieobecność Baszczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
grocholek99 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 11:48 Ja skład będe robił tak w czwartek bo wtedy jest już bardziej uaktualniona lista transferowa i do tego czasu będą jeszcze rozgrywane sparingi więc nie ma się co spieszyc:) -------------------------------------------------------------------------------- Jeżeli ktoś chciałby zagrac w mojej lidze prywatnej to Zapraszam Serdecznie liga ta jest o nazwie Liga Północy kod dostępu 2294002083. Kontakt zemną gg: 6582828 Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 12:05 Moj skladzik do oceny: Pawełek- Cleber,Thwaite,Hugo-Paulista,Zienczuk,Piechniak,Bonin,Roger- Kryszalowicz, Penksa Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzakus Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 12:51 Chyba troche przeceniasz wisle...A tylko jeden z legii to zamalo.Ja bym zmienil penkse i zienczuka(za drogi i w takiej sobie formie)a po za tym to chyba ok:] Odpowiedz Link Zgłoś
matiz02 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 13:16 Tomek cos mi sie wydaje ze Thwaite nie bedzie gral w podstawowym skladzie bo Kokoszka na ta chwile jest lepszy A co do Penksy to on rowniez nie bedzie gral w podstawowym bo w ataku bedzie Kryszal z Paulista Za Penkse wez Robaka a za Thwaite Golinskiego jak starczy kasy Odpowiedz Link Zgłoś
szymek57 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 13:35 a taki skład: Wyparło - Głowacki, Wawrzyniak, Bosacki, Hajto - Błaszczykowski, Kikut, Cantoro, Świerczewski - Reiss, Grzelek(Bartłomiej) co sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
krisbee1983 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 14:11 Bramkarz: Pawełek Obrona: Choto, Hernani, Wasilewski Pomoc: Zieńczuk, Paulista, Roger, Bonin Napad: Kazimierowski, Kryszalowicz, Włodaczyk plus ekstra rezerwowy jakby któryś z pomocnikow lub napastników pauzował - Klatt Oceńcie! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 16:35 Mi się PRAWIE podoba ;). Prawie, bo Zieńczuk, to już przeżytek i lepiej stawiać na Iwańskiego chyba... hehe Pawełek nie będzie grał, bo jak to tak, że Rumun Rumuna na ławkę posadzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 17:49 No nie ze wszystkim się zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
krisbee1983 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 23.07.06, 18:43 Zienczuka zostawie bo zawsze duzo bramek strzela jak na pomocnika, ale co do Pawełka do dałeś mi do myślenia cieżko zgadnąć kto bedzie pierwszym bramkarzem Wisły Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
as26 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 10:05 Przeczytaj sobie to: www.wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=11393 . Wiec to juz jest raczej pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu123456 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 21:36 krisbee, dobry sklad! Odpowiedz Link Zgłoś
browarek91 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 22:02 Bartosz Fabiniak - Rezerwa Bogusław Wyparło - Podstawowa 11 Sergio Batata - Podstawowa 11 Jakub Wawrzyniak - Rezerwa Tomasz Hajto - Podstawowa 11 Bartek Konieczny - Rezerwa Nikola Mijailović- Podstawowa 11 Grzegorz Fonfara - Podstawowa 11 Piotr Brożek - Podstawowa 11 Arkadiusz Bąk - Podstawowa 11 Jacek Magiera - Rezerwa Filip Brukhadt - Podstawowa 11 Sławomir Szeliga - Podstawowa 11 Arkadiusz Baran - Rezerwa Marek Penksa - Rezerwa Tomasz Moskal - Podstawowa 11 Kelechi Iheanacho- Rezerwa Bartek Grzelak - Podstawowa 11 Myśle że niezły skład kupiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
as26 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 10:08 Sklad swietny, napewno zajmiesz 1 miejsce :D Jesli zmiescisz sie choc w 20000 klasyfikacji to gratuluje :D Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 13:34 Batata - Zly wybor pogon nie bedzie sie liczyla a w dodatku moze sporo tracic Hajto - Bardzo fauluje czesto lapie żółte kartki Fonfara- Na obrone Belchatowa nie postawilbym Mijalovic - jesli bedzie gral to ok Piotr Brozek - Raczej nie bedzie mial miejsca w pierwszym skladzie A Bak - Watpie zeby gral w pierwszej "jedenastce" Szeliga - Z Widzewa wzialbym Iwana Moskal - Gornik Zabrze bardzo malo strzela B Grzelak - Jest kontuzjowany nie bedzie gral minimum 2 kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
dwyane Re: jooooool jooooooooooooooooooool 23.07.06, 19:42 a ja pale faje i zuje gume... Odpowiedz Link Zgłoś
konio6c Re: Mój skład do ocenki 24.07.06, 08:05 Bramkarz: Fabiański Łukasz, Mucha Jan) Obrona: Alcantara Hugo, Colaković Marco, da Silva Edson Luiz, Szyndrowski Marek (Marciniak Artur, Strugarek Krzysztof) Pomoc: Guerreiro Roger, Gedeon Patrik, Vuković Aleksandar, Neves Soares Hermes (Brzyski Tomasz, Liczka Marcel) Oceniajcie mój składzik ;] Atak: Elton, Klatt Marcin(Griszczenko Andrij, Iheanacho Kelechi) Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Do Konio06 24.07.06, 16:47 W tej grze regułą jest wystawianie 7 rezerwowych po 0,3. Kto daje więcej na rezerwę, to raczej wyjatek ( wynikający z matematyki, lub po sponsoringu ). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marc_p Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 14:09 Mój skład: Fabiański-Choto,Alcantara,Mijailović-Roger,Burkhardt,Paulista- Janczyk,Włodarczyk,Kryszałowicz,Sokalski Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 18:22 Kozaczku nie zapominaj, że jesteś białasem. Odpowiedz Link Zgłoś
jansty Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 18:23 czy uwazacie ze Mowlik bedzie grac w pierwszym skladzie Dyskobolii? bo to interesujacy gracz, ale pewny to nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
konio14 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 19:39 Witam ja nie estem konio6c i nie ma 2 drużyny tylko jestem jego bratem ;] i też wto gram. Ocencie mój skład. Bramkarz: Fabiański Łukasz(Gostomski Maciej) Obrona: Cumbev Pance, Hugo, Choto Dickson, da Silva Edson Luiz(Kokoszka Adam, Jędrzejczyk Artur) Pomoc: Radović Miroslav, Vuković Aleksandar, Guerreiro Roger, Wachowicz Marcin (Biskup Jakub, Niemczyk Damian) Napastnicy: Elton, Włodarczyk Piotr(Grzeszczyk Łukasz, Stachyra Kamil) Odpowiedz Link Zgłoś
hotell Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 20:23 Nie wystawiajcie Szali w składzie Bronek jest już zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
dwyane Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 21:01 jestes pewien ze szala nie bedzie w 1 skladzie? Odpowiedz Link Zgłoś
as26 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 21:06 Bramkarz bardzo dobry, daj innego rezerwowego (oni tez czasem moga sie przydac) np. Tytonia albo Mańkę. Jesli chcesz miec obronce dyskobolii to postaw lepiej zamiast na Cumbeva (ktory raczej nie bedzie gral) na Lazarevskiego ktory jest drozszy o 0,1 mln, albo na kogos z wisly plock chociaz nie wiem czy ra wygrana z legia to przypadek czy wisla bedzie objawieniem sezonu. Hugo i Choto- bardzo dobry wybor tylko uwazaj na Hugo bo czesto lapie kartki. Edson- z jego kupnem to jeszcze poczekaj kilka kolejek (nawet za cene tych -3 pkt.), bo nie wiadomo czy odrazu po kontuzji bedzie gral w pierwszym skladzie. Radovic- pewnie bedzie gral ale jeszcze nie wiadomo. Vukovic- raczej rezerwowy zawodnik ( ja bym postawil zamiast niego na kogos z wisly bo widze ze caly sklad oparles prawei wylacznie na legii) Roger- swietny zawodnik, napewno bedzie dobrze punktowal. Wachowicz- nie znam za bardzo tego zawodnika wiec nie bede go ocenial. ELton, Wlodarczyk- nie wiadomo jeszcze kto bedzie gral w ataku legii w tym sezonie ale mysle ze bedzie to Janczyk+ Elton albo Wlodarczyk. Na twoim miejscu kupilbym Janczyka i Kryszalowicza albo Matusiaka. A i wymien rezerwowych na takich ktorzy beda czasem grali w lidze (popatrz na sparingi kto z tanich graczy gral w nich dobrze gral ) To jest moja osobista ocena wiec nie musisz sie nia kierowac :) pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
konio14 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 21:11 no tak tylko kasa ;/ nie starczy Odpowiedz Link Zgłoś
porponol_bespo Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 21:10 Wyparło Bogusław Misztal Rafał Bronowicki Grzegorz Hajto Tomasz Wasilewski Marcin Jędrzejczyk Artur Augustyniak Tomasz Sierant Robert Kaczmarek Marcin Łobodziński Wojciech Guerreiro Roger Zieńczuk Marek Michalak Krystian Jodłowiec Tomasz Kaźmierowski Szymon Sobczak Paweł Włodarczyk Piotr Robak Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
konio14 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 21:39 Wyparło Bogusław <---Nie znam go zabardzo ale troszki tak więc mogę powiedziec ze est niezły Misztal Rafał<- Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 22:12 Wyparło nie znasz? Obok Majdana najbardziej doswiadczony bramkarz ligi chyba. Ci nieznani to po 0,3 juniorzy, kazdy takich ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz78 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 22:27 Co Wy na to? Br - Linka (Tytoń) Obr. - Choto, Alcantra, Kokoszka (Marciniak, Kulig, Arboleda) Pomoc - Roger, Iwański, Łobodziński, Murawski, Paulista (Wilk) Nap. - Jańczyk, Kryszałowicz (Sokalski, Pitry) Co myślicie o tym składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
as26 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 10:12 No, no niezly sklad :) Tylko na twoim miejscu nie dawalbym bym prawie calej pomocy z zaglebia. Moglbys zamiast ktoregos z nich postawic na np. Golinskiego z Dyskobolii, Kaczmarka z Korony albo Burnsa z Wisly. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal1475 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 24.07.06, 22:37 Mój skład: M.Mielcarz bramka Edson obrona Hernani obrona P.Golański obrona M.Kaczmarek pomoc Hermes pomoc Bonin pomoc Iwański pomoc Zganiacz pomoc Robak atak Matusiak atak Piszcie szczerze co o tym składzie sądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 00:29 Dużo zależeć będzie od Korony. Znalazłem wreszcie mojego superrezerwwego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
09crazy_b-boy93 Re: Do michal1475 25.07.06, 08:24 MOIM ZDANIEM nie potrzebnie 5 pomocników, nie jestem specjalistą w tej grze, ale myśle, ze 3 lub 4 pomocnikow wystarczy, a zamiast 5 pomocnika kup 3 napstnika... To tylko moje zdanie nie musisz się do niego stosować. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gortopik Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 11:06 Wywal wszystko prócz Matusiaka i Kaczmarka i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
kardasz1 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 11:24 Pawełek-Edson,Hugo,Choto-Bonin,Roger,Zieńczuk,Sobolewski- Sokalski,Kaźmierowski,Matusiak Proszę o ocenę składu. Zastanawiam się jeszcze czy do pierwszego składu zamiast Sokalskiego nie dać któregoś z moich rezerwowych (Kulig,Jodłowiec,Rozkwitalski) Odpowiedz Link Zgłoś
michal1475 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 13:48 Zmieniłem skład gram 1-3-4-3.Mój nowy skład: M.Mielcarz bramka Edson obrona Hernani obrona P.Golański obrona M.Kaczmarek pomoc Hermes pomoc Bonin pomoc Iwański pomoc Robak atak Matusiak atak Micanski atak I jeszcze rezaerwowi Gorczyca,Golem,Sierant,Celeban,Zganiacz,Brzyski i Kazimierowski.Komentujcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juventino11 Re: sami jestescie specjalnie... 25.07.06, 13:11 kaleczysz ortografie Odpowiedz Link Zgłoś
hotell Re: sami jestescie specjalnie... 25.07.06, 13:14 Szala bedzie grał Bronowicki ma poważną kontuze Odpowiedz Link Zgłoś
michal1475 Re: Wasz składy (wątek specjlany)Do rasta002! 25.07.06, 14:00 Hermes mało strzela bramek , ale zawsze gra cały mecz malo zbiera kartek a poza tym dobrze wykonuje rzuty wolne iczasami zalicza asyste. Odpowiedz Link Zgłoś
michal1475 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 14:05 Czy Robert Sierant , Piotr Celeban i Ijan Micanski są dobzi?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
michalpl1973 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 14:42 czy boguski rafał z gks bełchatów bedzie grał w 1 jedenastce Odpowiedz Link Zgłoś
krecik_afc Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 14:59 czy wie ktoś moze czy Cleber z Wisły będzie gral pierwszym skladzie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
slabczan Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 15:01 Fabianski Dudka-Cleber-Arbuleda Paulista-Zienczuk-Roger-Burns Kryszał-Matusiak-Sobczak skomentuje ktos? ;] z góry thx Odpowiedz Link Zgłoś
as26 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 15:55 Bedzie gral o ile nie zlapie jakies kontuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
kumple3 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 17:33 mój sklad Fabiański Łukasz da Silva Edson Luiz Baszczyński Marcin Konieczny Bartłomiej Kłos Robert Stawarczyk Piotr Sobolewski Radosław ANDERSON Pedro Goncvales Brożek Paweł Andradina Edi Bugaj Artur gram ustawieniem 5-2-3 Rezerwa: Laskowski Tomasz, - Bednarz Andrzej, - Bębenek Maciej, Czpak Cezary, Biskup Jakub, Canibot Wojciech, -Ostalczyk Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
kumple3 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 17:36 zapomniałem napisać kapitan:Piotr Brożek Odpowiedz Link Zgłoś
kumple3 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 17:37 pomyłka Paweł a nie Piotr Kapitan: Paweł Brożek Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 19:20 taktyka 5-2-3 to nie jest dobre rozwiazanie po co ci aż tylu obrońców? Bramkarz: Fabiański - ok dobry wybór Obrona: Edson- Dobry wybór Baszczyński- kontuzja nie bedzie gral Konieczny, Kłos, Stawarczyk - Bardzo lubie Widzew kibicuje im ale na ich obrone bym nie postawil wystarczy spojrzec na sparingi. Pomoc: Sobolewski- Defensywny pomocnik w dodatku czesto łapie kartki Anderson - Na Pogon Szczecin nie stawiam jakos w nich nie wierze Atak: Paweł Brożek- Kontuzja wroci za miesiac Edi- Bedzie strzelal malo poniewaz nie ma wsparcia w kolegach z druzyny to jest przynajmniej moja opinia Bugaj- Atak pogoni wedlug mnie to kiepskie rozwiazanie Wedlug mnie z takim skladem masz szanse byc nisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
zizou87 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 18:41 fabiański-szala,choto, bosacki, strąk- bąk ,vuković, roger, piechniak- janczyk, kryszałowicz Odpowiedz Link Zgłoś
konio14 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 19:25 Vukowić raczej na rezerwe! Odpowiedz Link Zgłoś
franc_88 Re: Wasz składy (wątek specjlany) 25.07.06, 19:27 Pilarz (Tytoń) Magdoń,Kłos R., Hernani, (Arboleda,Cios,Gmitrzuk) Woś,Zganiacz,Malinowski,Gedeon, (Ława,Niżnik) Rocki,Matusiak,Grzelak, (Kryszałowicz) Odpowiedz Link Zgłoś