Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do Radka Nawrota

30.10.01, 13:46
    Gratuluję dzisiejszego artykułu po meczu Lech-Zagłębie. Znakomite podsumowanie
    nie tylko tego co działo się w niedzielę, ale w ogóle tego co obserwujemy na
    meczach II ligowego Lecha.Trochę dowcipne, trochę szydercze, trochę zaczepne,
    ale przede wszystkim obiektywne, rzeczowe i trafne. Brawo Panie Redaktorze.
    Może lepiej się skupić na relacjonowaniu sportowych aspektów funkcjonowania
    klubów w Poznaniu, niż szukać na siłę jakiejś sensacji? Tego nie wiem. Wiem za
    to,że to pierwsze umiecie robić bardzo dobrze, co potwierdza dzisiejszy tekst.
    Pozdrawiam serdecznie.
    P.S. Jest to oczywiście moje zdanie na ten temat, nie oczekuję żadnych
    podziękowań, nie sądze też,żeby wielce komuś zależało na pochlebnej opinii
    jednego czytelnika, ale po prostu dawno nie czytałem tak trafnego komentarza do
    tego co się na boiskach II ligowego Lecha dzieje.Dlatego pozwoliłem sobie na
    ten komentarz.
    Obserwuj wątek
      • redakcja Re: Do Radka Nawrota 30.10.01, 16:31
        nie oczkuje Pan podziękowań, ale dziękuję
        do redakcji pisze się bowiem raczej tylko wtedy, by skrytykować przeczytane texty
        rzadko zdarza się, by komu chciało sie silić na pochwały
        dziękuję więc, że Panu się chcialo

Radek Nawrot
        • Gość: MICHU Re: Do Radka Nawrota IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 19:02
          panie Redaktorze! Oby więcej takich podsumowań i analiz dotyczących piłki
          nożnej . A mniej sensacyjek spod znaku latającej butelki :-)
          pozdr
      • Gość: Sergio Re: Do Radka Nawrota IP: *.echostar.pl 30.10.01, 19:12
        Dołączam się do gratulacji miszy, oby ten sezon faktycznie okazał się dla nas
        ostatnim w II lidze, obyśmy już nie musieli "podziwiać" na Bułgarskiej ekipy
        wybiegające na murawę by kopać przeciwników zamiast piłki, aby każdy mecz
        ligowy był dla nas autentycznym świętem.
        AMEN
        Za dużo wymagam?

Jeszcze raz gratulacje panie redaktorze!
      • Gość: GOGO P-ń Re: Do Radka Nawrota IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 31.10.01, 14:41
        Trochę inaczej a jak interesująco się czyta dobra przemiana proszę tak dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka