jansty 07.08.06, 10:57 czy uważacie, że Sokalski będzie grać w następnej kolejce? cyz może już Klatt będzie grać cały mecz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dpetrescu Re: Sokalski 07.08.06, 11:09 sadze ze zagra i mam nadzieje ze cos strzeli bo tez go mam w skladzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
juventino11 Re: Sokalski 07.08.06, 18:08 po pierwsze to klatt gra w koronie a sokalski w widzewie to raczej mu nie zagrozi,jak sie nie znasz to nie pisz glupot Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Sokalski 07.08.06, 21:52 Autor to chyba akurat wie. Gdy się okazało, że Klatt raczej grzeje ławę wstawił do składu rezerwowego Sokalskiego i teraz się zastanawia co dalej... W każdym razie ja nie spodziewam się, by nagle Klatt zaczął wychodzić w '11' meczowej. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Sokalski 07.08.06, 22:18 Klatt miał jakiś uraz. Za parę kolejek może wyjdzie w pierwszym (nie wierze w niego). Odpowiedz Link Zgłoś
astrognom Re: Sokalski 07.08.06, 23:18 Klatt jest taki drewniany, ze nie wiem co musialoby sie stac zeby wchodzil od poczatku. Na razie jest 4 lub 5 napastnikiem w Koronie. -- Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Sokalski 08.08.06, 12:34 Zdecydowanie Sokalski :) Klatt nawet jakby zagrał, to bardziej liczę na gole Robaka, niż jego ;) Sokalski strzelił już gola "u siebie", a teraz Derby z ŁKS, to też będą chcieli wygrać. W jednej z moich 5 drużyn (albo 4 hmmm), Sokalski został nawet kapitanem na 3 kolejkę :) Odpowiedz Link Zgłoś