maker3 18.08.06, 09:50 Zastanwiam się czy go nie sprzedać. Nie strzelił jeszcze nic w tym sezonie. Wiem, że w tej kolejce nie zagra więc dałem go na rezerwe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dhg7 Re: Kryszałowicz 18.08.06, 09:54 Ja go sprzedałem. Jest Radovanovic, wraca Paweł Brożek. A ponadto w ataku może grać Penska (który jest przecież napastnikiem). Odpowiedz Link Zgłoś
maker3 Re: Kryszałowicz 18.08.06, 09:58 To za kogo go sprzedać *Radovanović Branko *Moskała Tomasz *Andradina Edi *Penksa Marek *Robak Marcin Brożek jest za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
jasio06 Re: Kryszałowicz 18.08.06, 10:26 Zastanawialbym sie nad Radovanoviciem, a Robakiem. Ale chyba ten pierwszy. Zaczął strzelac i mysle ze kolo 12 bramek strzeli. Edi nie, bo gra w słabym klubie. nie strzeli raczej duzo;/ Moskała gra w kratke. W tym sezonie strzelił juz dwie bramki, ale do tego czasu przez trzy sezony strzelił dla "Pasów" tylko cztery bramki. A po drugie w Cracovi zawsze bramki rozkładaly sie na kilku zaodnikow (Giza, Moskala, Bojarski, Bania...nie licząc w drugiej lidze gdzie strzelił 20 bramek) No i na końcu Penksa. Petrescu widzi go bardziej w pomocy. Nie wiem czy bedzie regularnie występowal w pierwszwj "11". Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
goles1 Re: Kryszałowicz 18.08.06, 14:01 Ja bym na twoim miejscu nie brał Radowanowicia tylko Robaka Odpowiedz Link Zgłoś
maker3 Re: Kryszałowicz 18.08.06, 15:13 Radovanović na pewno bedzie grać w pierwszej 11? Czy to pewne? Odpowiedz Link Zgłoś
jujoslaw Re: Kryszałowicz 18.08.06, 15:25 Radovanic zagra w pierwszym składzie, Paulista ma zaczac mecz na ławce. Robaka nie sie nie oplaca, tak mi sie wydaje bo watpie by Korona rozstrzelała sie w Krakowie. ============================================================== www.naszaliga.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maker3 Re: Kryszałowicz 18.08.06, 15:37 A gdy Paulista będzie zdrowy, to Radovanović będzie grać? Odpowiedz Link Zgłoś
jasio06 Re: Kryszałowicz 18.08.06, 16:29 Wydaje mi sie że bedzie grał. Po dwóch meczach z jego udzałem mysle że powinien miec stałe miejsce w pierwszym składzie. Odpowiedz Link Zgłoś