Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kontrowersje

18.08.06, 11:00
    uwazam ze niektóre zasady są naprawde głupie, np te z kartkami rozumiem ze
    lepiej jak zawodnik uderzy w twarz przeciwnika( czerwona = -5 punktów) niż
    popełni twa ostre faule w walce o piłke( dwie zólte czylic zerwona= -7), ale
    fajnie ze redakcja rozwiała kontrowersje i odpowiediziała na posty graczy:)
    Obserwuj wątek
      • mr.marm Brawo! 18.08.06, 11:03
        Brawo redakcja!! Coś się jednak rusza za sprawą działalności utniaka, sam w to
        nei wierzyłem... Było chyba kiedys takie hasło reklamowe "LEt's make things
        better" - mam nadzieje że marsz w tym kieunku w Piłkarzykach będzie
        kontynuowany. Z korzyścią dla wszystkich.
      • marwi75 Re: Kontrowersje 18.08.06, 11:08
        te wytłumaczenia sa dobre dla nowicjuszy bo według mnie to nie powiedziane
        zostało nic o czym by nie było od dawna wiadomo...
        • balik33 Re: Kontrowersje 18.08.06, 11:12
          ...ale pozwoli uniknąć wielu nieporozumień i zbędnych emocji na forum.
          • simpson85 Re: Kontrowersje 18.08.06, 13:39
            ... co nie zmienia faktu, że wiele z tych założeń jest tak totalnie głupich, że
            aż głowa boli.
            • widzewska_armia Re: Kontrowersje 18.08.06, 16:43
              zgadzam się:/ ale dobrze ze dali, przynajmniej ci co graja 1 raz nie beda
              zadawac glupich pytan
              • finish88 Re: Kontrowersje 20.08.06, 21:34
                Ja mam jeszcze jedno głupie pytanie: Czy obrońcy będą odejmowane punkty za straconą bramkę, pomimo że w chwili jej utraty, już go nie było na boisku ? (mowa o Pawle Golańskim)
                • mlody_1_9_8_3 Re: Kontrowersje 20.08.06, 21:56
                  Oczywiście ze tak
                • ygbd Re: Kontrowersje 21.08.06, 10:50
                  fakt pytanie jest głupie, bo każdy mądry wie, że mamy odpowiedzialność zbiorową, co z tego, że nie przebywał na boisku jak strzelili gola, ważne, że był na nim wcześniej.
                  Dziwi mnie że zawodnicy którzy cały mecz przesiedzą na ławce nie dostają ujemnych punktów za stracone bramki.
                  • finish88 Re: Kontrowersje 21.08.06, 13:05
                    dzieki za wyjaśnienia
      • suicune90 Kontrowersje 21.08.06, 13:28
        POWINIEN BYĆ LIMIT ZAWODNIKÓW Z JEDNEGO KLUBU! Np. 3-4, tak jak w Fantasy Premiere League. Co to za manager, który kupuje 11 zawodników np. Legii? Każdy tak może. A przecież chodzi o to, by wykazać się wyczuciem w zakupie zawodników i znajomością. Przepis do zaakceptowania.
        • szeffunio1 Re: Kontrowersje 28.08.06, 12:56
          a ja bede mial taki problem. mam zawodnika z wisly plosck lukasz grzeszczyk a
          on ma odejsc do 2 ligowej lomzy. i co w tedy mam zrobic? czy moze sprzedac go
          lecz bez straty 3 punktow za kare bo przecierz to nie moja wina ze go
          sprzedaje?? nie wiem. prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!
          • czabik Re: Kontrowersje 28.08.06, 13:07
            Każda sprzedaż kosztuje -3 punkty, niezależnie od tego jaki jest tego powód.
            Zresztą Grzeszczyk i tak nie gral zbyt wiele, miales go zawsze w 1 skladzie?
            Jakiegoś rezerwowego mozesz dac za niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka