Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

lech poznan

IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 14:15
    dlaczego wszyscy kibice maja ponosic koszta oprawy meczow?
    Obserwuj wątek
      • Gość: bula Re: lech poznan IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 20:32
        Gość portalu: juri napisał(a):

> dlaczego wszyscy kibice maja ponosic koszta oprawy meczow?

Jak nie chcesz to kup sobie karnet.
        • canemuto gwoli... 22.02.03, 21:51
          ...kwesti technicznych, czy moze raczej obyczajowych:))) temat biletow i moja
          opinie w tej kwestii wyrazilem w innym watku (no wlasnie - trzeba bylo wrzucic
          swoje opinie wlasnie tam, szkoda rozdrabniac kwestie), ale jest jeszcze jedna
          sprawa. juri - jesli nie jestes kibicem Lecha, to nie rozumiem twojego
          zainteresowania tematem. jesli zas jestes kibicem, to przypominam ci, ze nazwe
          klubu pisze sie z DUZEJ litery. tak pro forma. pozdro.
      • Gość: łapmc Re: lech poznan IP: *.icpnet.pl 23.02.03, 00:35
        Gość portalu: juri napisał(a):

> dlaczego wszyscy kibice maja ponosic koszta oprawy meczow?

Dlaczego musze placic za swiatlo nad stolikie nr 7 w klubie XXX?? A siedze
        zawsze przy stoliku nr3. Przeciez przychodze sie napic tylko piwa i nie
        obchodza mnie ani muzyka ani oswietlenie stolika nr7!!! Skandal
        • Gość: Pablo Re: lech poznan IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 23.02.03, 15:00
          Myślę że chodzisz na Bułgarską nie tylko napić się piwa i posiedzieć przy
          stoliku nr 3, bo to możesz zrobić trzy ulice dalej za darmo. Przychodzisz na
          mecz i stadion, na którym zasiada 20 tyś. kibiców, rządnych emocji. Sportowych,
          ale i tych wizualnych - serpentyn, race, ognie sztuczne itd. W II lidze były
          bilety tańsze, ale też chyba inna jakość widowiska. Takie jest moje zdanie. Ja
          zapłacę te 25 zł.
          Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka