vivaldi51 26.02.03, 11:01 Oliwa spędził na ławce kar 14 minut a nie 4, trzeba dokładniej sprawdzać informacje zanim się je napisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirek Re: NHL. 609 goli Dave'a Anreychuka IP: *.tnt19.bos2.da.uu.net 26.02.03, 13:46 vivaldi51 napisał: > Oliwa spędził na ławce kar 14 minut a nie 4, trzeba dokładniej > sprawdzać informacje zanim się je napisze. to jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adza "VANCOUVER CANUCKS" FOREVER!!! IP: *.opening.pl 26.02.03, 13:54 I co cwaniaczki? Nadal nie kibicujecie Canucks? Zobaczycie, jeszcze w tym roku zdobędzie puchar Stanleya i będziecie szanować moją kochaną drużynę. Wierny Kibic Vancouver Canucks Od 1995r. Azjargal Batjargal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Re: IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 26.02.03, 16:51 Gość portalu: Adza napisał(a): > I co cwaniaczki? Nadal nie kibicujecie Canucks? Zobaczycie, > jeszcze w tym roku zdobędzie puchar Stanleya i będziecie > szanować moją kochaną drużynę. > > Wierny Kibic Vancouver Canucks Chyba ci się w głowie poprzewracało, Canucks i puchar Stanleya. Widzę conajmniej cztery lepsze drużyny na Zachodzie. Jak przejdą 2 rundę play-offs powinieneś się cieszyć. To że dobrze grają w sezonie regularnym nie oznacza że tak samo będzie w play-offs. Dawno takiej bzdury nie czytałem. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: IP: *.SBI.COM 26.02.03, 18:26 Gość portalu: Adza napisał(a): > I co cwaniaczki? Nadal nie kibicujecie Canucks? Zobaczycie, > jeszcze w tym roku zdobędzie puchar Stanleya i będziecie > szanować moją kochaną drużynę. > > Wierny Kibic Vancouver Canucks > Od 1995r. > Azjargal Batjargal ej kanak ! nie mow hop tylko sobie przypomnij 1994 ! to byla jazda z wami ! go rangers ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 27.02.03, 14:52 Gość portalu: gut napisał(a): > Gość portalu: Adza napisał(a): > > > I co cwaniaczki? Nadal nie kibicujecie Canucks? Zobaczycie, > > jeszcze w tym roku zdobędzie puchar Stanleya i będziecie > > szanować moją kochaną drużynę. > > > > Wierny Kibic Vancouver > Canucks > > Od 1995r. > > Azjargal Batjargal > > ej kanak ! nie mow hop tylko sobie przypomnij 1994 ! to byla > jazda z wami ! go rangers ! Rangersi, przecież te biedaki nawet do play-offs nie awansują. Z takim składem, a grają jak patałachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adza Ważne dla redakcji!!! IP: *.opening.pl 26.02.03, 14:00 A WY redaktorzy "GW" moglibyście co nieco pisać o zespołach, któe dokonują niezłych wyczynów (wygrana 8:0 to jest wiadomość, której nie warto ruszać?!!!!!!!). Zamiast tego piszecie tylko o tych dwóch rodowitych DŻIAMAJDACH, którzy niczym się nie wyróżniają w NHL. Zastanówcie się nad tym!!! Stały czytelnik "GW". Odpowiedz Link Zgłoś