Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica 3!! Gratulacje!!

• Gość: ANIA_22 Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.chello.pl 10.09.06, 22:26
        wierzyć mi się nie chce, ale fajnie:)))
      • Gość: V Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:30
        WIELKIE BRAWA!!!Fenomenalna jazda!
      • Gość: seyhu Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:43
        SŁUPSK GRATULUJE!!!
      • Gość: Heluvald Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:48
        Gratulacje:) Tak trzymaj, dopóki będzie Ci to przynosić radość ale ani minuty
        dlużej:)
      • Gość: Marcin_Piaseczno Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.aster.pl 10.09.06, 22:53
        Robert, jestem dumny, że jesteś Polakiem !!!!!!!!! Gratulacje : )))
      • Gość: kasia Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:58
        Robert jestes wspanialy, i super wypadasz tez w ywiadach, widac ze wielki z
        Ciebie czlowiek
        • Gość: Mistrz kierownicy Cienki Bolek !!! IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 10.09.06, 23:10
          Dopiero w trzecim wyscigu
          UDAŁO MU SIE
          zajac dobre miejsce
          A zobaczycie dalej jak sie bedzie błaznił
          1111111111
          • Gość: Likwidator BUCOW Odezwal sie wiecznie skwaszony pesymista!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.06, 07:46
            Gość portalu: Mistrz kierownicy napisał(a):

> Dopiero w trzecim wyscigu
            > UDAŁO MU SIE
            > zajac dobre miejsce
            > A zobaczycie dalej jak sie bedzie błaznił
            > 1111111111

Odezwal sie wiecznie skwaszony pesymista!!!! DO WORA!!!
      • Gość: fanEM super IP: 217.116.110.* 10.09.06, 23:13
        Robert jestem Twoim wielkim KUBICEM od wielu lat.... Cala Gluszyca gratuluje
        Robusiowi
      • Gość: clarq Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.chello.pl 10.09.06, 23:19
        Nie lubie Kubicy ani BMW Sauber:( Wole Schumachera i całe Ferrari:)
      • Gość: Brawo Robert!!!! Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:31
        Dajesz nam nadzieję!!!!
      • Gość: Klaudia szifer Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:41
        Gratulacje
      • ochm Re: Kubica 3!! Gratulacje!! 10.09.06, 23:55
        Serdeczne gratulacje! Mysle, ze Robert Kubica jest nastepca M.Schumachera i to
        nie jest czcze gadanie. Po prostu czulam to patrzac na styl w jakim scigal sie
        dzisiaj i zostawil w tyle kierowcow, ktorzy jezdza od Robarta o wiele dluzej. A
        poza tym "czarowalam" dzisiaj dla Roberta;) Najpierw zeby Masa go nie
        wyprzedzil (juz nigdy go nie wyprzedzi), a pozniej zeby Alonso zjechal na trawe
        i tak sie stalo chociaz bezposrednia tego przyczyna byla awaria silnika. W
        kazdym razie goraco kibicowalam Robertowi Kubicy i trzymam za niego kciuki za
        dalsze zwyciestwa. Bo to czego dokonal dzisiaj smialo mozna nazwac zwyciestwem!
        Pozdrawiam cieplo;)
        • misiek767 GRAtulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 11.09.06, 00:09
          po pierwsze gratulacje!! Robert, trzymaj tak dalej!!!!

mam nadzieje ze Kubica zostanie idolem polskeij mlodziezy. Az milo sie czyta jego wywiady -
          inteligentny i skromny. Ma pozytywna postawe zyciowa - w porownaniu z Golota czy nawet z
          Michalczewskim - reprezentuje super poziom !

3mam kciuki!!!
          (moze Polska bedzie znana nie tylko z tego ze ma dobrych bokserow i bramkarzy..)

• Gość: Fan Giertycha E tam, jedynym idolem mlodziezy jest R.Giertych!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.06, 07:54
            misiek767 napisał:

> mam nadzieje ze Kubica zostanie idolem polskeij mlodziezy.

To skandal tak myslec - jedynym idolem mlodziezy jest i powinien byc Roman
            Giertych. Chwal mu za rozsadek i madre reformy. Niech zyje!!! A taki szczeniak
            Kubica nie siega mu nawet do rozporka!
      • wolkam Re: Kubica 3!! Gratulacje!! 11.09.06, 01:18
        Gratulacje! Brawo! Jesteśmy z Ciebie dumni.

Rodacy
      • Gość: adam81w Umarl krol , niech zyje krol !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 01:58
        Szumacher i Kubica
      • Gość: janko muzykant Chleba i igrzysk... IP: *.159.235.166.Dial1.Chicago1.Level3.net 11.09.06, 02:02
        tak niewiele potrzeba narodowi....
      • Gość: domek Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.09.06, 03:21
        ciesze sie i wzyscy polacy na antypodach ciesza sie,ale pij wode, bhyle nie
        sodowa
        inajwazniejsz nie patrz co czasem gadaja o panu,narazie jestes
        wielki,nawet ja, ktory zawsze patrzalem na Webera(mimo z slaby) teraz
        kibicuje za Kubica
        pozdrawiam
        • Gość: Malina Przespac sie z toba IP: *.zoominternet.net 11.09.06, 04:30
          Robert,

Kocham cie. Bardzo chcialabym sie z toba przespac.
          • Gość: max Re: Przespac sie z toba IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 11.09.06, 04:46
            ja tez jestem kierowca jezdze w Teamie JEVIC
            czekam na Ciebie
            • Gość: Malina Re: Przespac sie z toba IP: *.zoominternet.net 11.09.06, 05:42
              Ja nie chce ciebie prostaku. Ja chce Roberta.
              • sauternes Re: czy Kubica jest zydowskiego pochodzenia??? 11.09.06, 05:57

• Gość: Rabin z Hajfy Zapusc pejsy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.09.06, 07:50
                  sauternes napisała:
                  Re: czy Kubica jest zydowskiego pochodzenia???

...i obzezaj sobie fiuta to bedziesz wiedzial! Dupku!!! DO WORA!!!
      • kotecek3 Re: Kubica 3!! Gratulacje!! 11.09.06, 08:34
        YES YES YES GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Rafał Dla Roberta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:49
        Wielkie Gratulacje przez duże G. Brawo Robert. Kubicomania nadchodzi.
      • Gość: Krzysiek Kubica na podium! Gratulacje!! IP: 195.164.48.* 11.09.06, 08:52
        Gratulacje!!! I tak już będzie dalej! Trzymam kciuki!
      • Gość: Piotr Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.petrus.com.pl 11.09.06, 09:05
        Gratuluje!
      • Gość: dbork Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.gts.pl 11.09.06, 09:37
        dzieki
      • Gość: KUNIU Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.09.06, 09:39
        Gratulacje Robert. Tak trzymaj
      • Gość: JJJ Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.wsip.com.pl 11.09.06, 09:54
        Brawo Robert,
        Teraz spokojnie do przodu. Ten sukces trzeba potwierdzic nastepnymi.
        Patrz przed siebie i bez kompleksow walcz o swoje miejsce w F1...
        Powodzenia, trzymamy kciuki!
      • d_ost Re: Kubica 3!! Gratulacje!! 11.09.06, 09:57
        Jak ktoś jest dobry i pracowity, to musi być już tylko cierpliwy:) Gratulacje.
        Teraz cierpliwość się przyda, żeby znosić humory tych ,,fanów", którzy
        porzucili małyszomanię:)
      • Gość: Maks Re: Kubica 3!! Gratulacje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 10:04
        Moje serdeczne gratulacje Robert aby tak dalej aż do podjum numer 1 F1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka