Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polsat kontratakuje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:46
    MMA wcale nie jest brutalne. Jest wiele ograniczen. Brutalne to bylo UFC na
    poczatku swego istnienia, gdy walczylo sie na gole piesci, a zasad praktycznie
    nie bylo zadnych. Ja na przyklad jestem obiema rekami za tym aby Polsat
    pokazal nie tylko walke Nastuli, ale cala gale Pride.
    Obserwuj wątek
      • Gość: marian Co ten palant pisze!????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:32
        Pride Brutalny????? - Koleś jak piszesz dla GW to przynajmniej wybierz tematykę
        o której coś wiesz, obejrzyj cho jeden pojedynek - wysil się pajacu. Każdy, bez
        wyjatku , kto takie walki widział wie ,że o wiele brutalniejszy jest boks. W
        Pride nie ma praktycznie sytuacji zagrażajacych życiu zawodników w
        przeciwieństwie do boksu.

Współczuje GW takich "douczonych" pismaków
      • Gość: Feliks S Re: Polsat kontratakuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 00:14
        zadnego mordobicia w telewizji to hore !
      • Gość: woj2nio Polsat kontratakuje IP: 62.233.177.* 14.09.06, 08:21
        LM WRÓĆ DO POLSATU!!!
      • Gość: borsuk Re: Polsat kontratakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:00
        To ma byc kontratak ??? Jakis boks i siatkowka za Bundeslige i LM ??? Chyba ktos
        zarty sobie robi, wydali kase na MS a teraz bedzie sie to odbijac czkawka przez
        kilka lat.
      • Gość: kibis Polsat kontratakuje IP: *.if.uj.edu.pl 14.09.06, 09:48
        A niech tylko spróbują to puścić w kanale kodowanym!!!!!!!!!!!
      • ksch Polsat kontratakuje 14.09.06, 13:52
        Znowu te bzdury o brutalnym Pride...moim zdaniem jest on mniej brutalny niż
        boks, no ale fakt - ignoranci z KRRiTV pewnie o tym nie wiedzą, a że trzeba
        działać instynktownie i nadgorliwie, to nie dziwię się ostrożności Polsatu:)
      • Gość: darek1979 Polsat kontratakuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 17:38
        miejmy nadzieje ze walka adamka bedzie w otwartym kanale bo nie kazdy ma polsat
        cyfrowy gdy walka bedzie na kodowanym 90% kibicow jej nie zobaczy ( to by byla
        tragedia) jak dla mnie a co do pride sport tak samo niebezpieczny jak boks i
        wszystkie inne sporty walki a do tego bardzo efektowny POLECAM z mojej strony
        tyle pozdrawiam kibicow boksu i Tomka Adamka trzymam kciuki za naszego mistrza
        a wladze polsatu prosze o dobry wybor kanalu !! NIE CYFROWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: seb Polsat kontratakuje IP: *.telia.com 17.09.06, 19:19
        autor artykulu to zeczywiscie musi byc pajac i nieuk. pride nie jest brutalny
        to po pierwsze ale to subiektywne odczucie tego kasztana dziennikazynki.druga
        sprawa to jak sie pisze o sporcie to by sie przydala elementarna wiedza ,
        nastek byl zloty na olimpiadzie w atlancie 1996.poziom pana autora porownywalny
        do poziomu panow wicepremierow.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka