devote 09.03.03, 03:37 za chwile rusza grand prix w Melbourne. powinno byc ciekawie poniewaz padalo przed wyscigiem i tor jest mokry wiec ide ogladac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devote Re: Formula 1 - zaczelo sie !!! 09.03.03, 05:42 no i koniec.ciekawie sie skonczylao. sukces teamu McLaren Mercedes !!! 1 David Coulthard (SCO) McLaren Mercedes 2 Juan Pablo Montoya (COL) Williams-BMW 3 Kimi Räikkönen (FIN) McLaren Mercedes 4 Michael Schumacher (GER) Ferrari 5 Jarno Trulli (ITA) Renault 6 Heinz-Harald Frentzen (GER) Sauber Petronas Odpowiedz Link Zgłoś
tomsos Re: Formula 1 - zaczelo sie !!! 09.03.03, 09:08 Dosyc zaskakujace, ale ja sie z tego ciesze :-) Nie sadzilem, ze McLaren tak dobrze wypadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: Formula 1 - zaczelo sie !!! IP: *.acn.waw.pl 09.03.03, 13:18 a ja sie ciesze ze M.Schumacher nie wygral. Jakos nie lubie tego pana :( Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: Formula 1 - zaczelo sie !!! 09.03.03, 16:15 Gość portalu: Geezoos napisał(a): > a ja sie ciesze ze M.Schumacher nie wygral. Jakos nie lubie tego pana :( zgadzam sie troche to nudne jak caly czas wygrywa ten sam zawodnik ps: ale nie mam nic przeciwko temu aby Malysz wygrywal non stop :) Odpowiedz Link Zgłoś