don_camillo 09.03.03, 21:52 No tak, jak Piskuła jest "playmakerem" w Lechu to nic dziwnego, że nie idzie rozgrywanie środkiem i trzeba grać bokami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldexxx BEZPLATNE DOLADOWANIE KOMORKI: ERA, POP i PLUS: IP: 62.233.202.* 10.03.03, 19:08 BEZPLATNE DOLADOWANIE KOMORKI: ERA, POP i PLUS: Wejdz na www.mobileclub.pl i zarejstruj sie , wpisz ze polecil cie waldexxx(ważna wielkość liter) , ja za to dostaje 25 punktow, a ty za rejestracje 100pkt + jak wpiszesz kto cie polecil !, tez mozesz zbierac punkty polecajac innym siebie lub przyjmując sms-y, jak uzbierzesz 1000 punktow to masz +50 zl doladowanie do komorki (możesz również punkty zamieniać na darmowe loga i dzwonki) Musisz miec telefon komorkowy bo potwierdzenie rejestracji przychodzi smsem. To naprawde działa (50 zł piechotą nie chodzi) Nie zapomnij wpisać, że polecił Ciebie waldexxx .Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Kanady Re: Sparing. Warta Pozna - Lech Poznań 1:3 (0:1) IP: *.BCHydro.BC.CA 10.03.03, 19:38 don_camillo napisał: > No tak, jak Piskuła jest "playmakerem" w Lechu to nic dziwnego, > że nie idzie rozgrywanie środkiem i trzeba grać bokami. Drogi Donie Camillo, Chodzi o to ze Piskula jest dobry na "kick off" i okazyjne "Hail Mary passes". Prawdziwy "quarterback" to z niego nie bedzie ale jako "power forward" sie sprawdza. Co mi sie u naprawde u niego podoba to "grit". PS To powyzej to w "response" na Twoje zasmiecanie polszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
canemuto niezly... 10.03.03, 22:27 ...smietnik w tym watku:))) uno - waldexxx, przestan pieprzyc o tym darmowym doladowywaniu komorki, bo zaczynasz byc meczacy (razem z druga idiotka - idiota? nicka juz nie pamietam). wskakujesz w komentarz do kazdej dyskusji i srasz spamem>:((( due - zasmiecanie to raczej popisy znajomosci zasad gry w futbol amerykanski (zaiste, wiedzy tajemnej), a nie wtracanie (uzasadnione) slowa czy dwoch po angielsku. mam nadzieje, ze nie wystarczy ci "grit", zeby wstawiac tutaj dalej takie popisy:) pozdro. PS dla zainteresowanych - "grit" to tyle co wytrwalosc. Odpowiedz Link Zgłoś