Dodaj do ulubionych

Galeria Cafe Silesia

IP: *.147.49.64.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.10, 11:57
Odwiedziłem Galerie Cafe Silesia. Myślałem, że to galeria sztuki, ale pani poinformowała mnie, że to są sale wystawiennicze Muzeum Miejskiego w Zabrzu i trafiłem na wystawę jubileuszową muzeum. Znałem to muzeum z pl. Krakowskiego! Panie dyrektorze, czy dobre zwyczaje opisywania eksponatów na wystawie wyszły z mody???? Moimi pytaniami wprawiałem w zakłopotanie pracownika muzeum. W przyszłą niedzielę wybiorę się do muzeum w moich Gliwicach, bo to może ja z modą na bakier jestem!! Tak, czy inaczej stare zwyczaje były przystępniejsze dla zwiedzającego
Obserwuj wątek
    • Gość: kontra Re: Galeria Cafe Silesia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 08:20
      no proszę, ileż złej woli trzeba, żeby taki komentarz napisać. Widać, że wcale nie jesteś z Gliwic, albo nie znasz tamtejszego muzeum - bo wystawa archeologiczna nie ma tam w ogóle podpisów - tak więc nie bywasz, nie wiesz i piszesz co piszesz w określonym celu! W jakim?
      Na wystawie jubileuszowej - jest mnóstwo tekstów. które opisują historię Muzeum, kształtowanie kolekcji i podpisy są, moim zdaniem zbędne. Bo to nie jest wystawa malarstwa, żeby podopisywać każdy obrazek. Ale widać jesteś zbyt leniwy(a), żeby czytać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka