Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NIE dla sponsorów!

16.03.03, 19:24
    Może jednak wycofać sponsorów z zabawy, bo jak będzie sporo funduszy to
    składy będą jak pod koniec zeszłej rundy, każdy miał po 90pkt a w rankingu
    nic się nie zmieniało. Tteraz ciężko o sponsora, Canal + nie rozpieszcza
    polskie kluby, więć zamiast sponsorowania, proponowałbym prędzej oddać do
    Polskiego Związku Piłkarzyków 1mln.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kck Re: NIE dla sponsorów! IP: 213.25.48.* 16.03.03, 19:27
        Jestem za. Tu musi być jakiś dramatyzm. ;-) Zaskoczenie.
      • matbli Re: NIE dla sponsorów! 16.03.03, 19:28
        Słuszne spostrzeżenie. W większości składów będzie pod konieć rundy po 11
        zawodników z Wisełki a to sie raczej mija z celem.
      • elektron77 Popieram 16.03.03, 19:34
        Z jednej strony każdemu przydałby się ten dodatkowy mln, ale z drugiej na tym
        właśnie polega cała zabawa, aby tak kombinować, żeby skompletować drużynę z tym
        budżetem jaki mamy wszyscy do dyspozycji.

Zgadzam się, że im będzie więcej kasy tym więcej będzie powstawać podobnych
        składów, a tym samym rywalizacja stanie się nudniejsza.
      • Gość: |kgb| Re: NIE dla sponsorów! IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 16.03.03, 19:43
        Moze i masz racje, ale sadze ze odwolanie sponsorow to sprawa i tak
        nierealna... Kaska dla gazety.pl przeciez leci, jakos trzeba mamone trzepac na
        popularnosci Pilkarzykow...
        • kuti_master Re: NIE dla sponsorów! 16.03.03, 19:46
          Gość portalu: |kgb| napisał(a):

> Moze i masz racje, ale sadze ze odwolanie sponsorow to sprawa i tak
          > nierealna... Kaska dla gazety.pl przeciez leci, jakos trzeba mamone trzepac
          na
          > popularnosci Pilkarzykow...

Zawsze można zmienić wizerunek mBanku czy Elfa z dobrodziei na fiskusów :)
          • elektron77 Re: NIE dla sponsorów! 16.03.03, 19:52
            > Zawsze można zmienić wizerunek mBanku czy Elfa z dobrodziei na fiskusów :)

Z przykrością stwierdzam, ża na to gazeta nie pójdzie. Kasa za reklame im na
            pewno się przyda i wątpię by z niej zrezygnowali...
      • redakcja Re: NIE dla sponsorów! 16.03.03, 20:01
        Spoko, spoko. Recesja trwa. Sponsorzy będą, ale nie będą prezesów rozpieszczać
        • adrian.b1 ooo szybka reakcja... 16.03.03, 20:04
          mam nadzieje ze bedzie trzeba miec z 200 pointsów i kwota dofinansowanie nie
          przekroczy 1 mln
        • kuti_master Re: NIE dla sponsorów! 16.03.03, 20:06
          Odpowiedź spadła jak grom z jaskego nieba!
          • elektron77 Re: NIE dla sponsorów! 16.03.03, 20:12
            > Odpowiedź spadła jak grom z jaskego nieba!

Eeee tam ,jaki grom... Oni po prostu tam siedzą i przygotowuja jutrzejsze
            papierowe wydanko, abyśmy mieli co czytać stojąc rano na czerwonym świetle.

A może to Wielki Brat czuwa?? ;)
      • Gość: kazet Re: NIE dla sponsorów! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 20:36
        niech bedą sponsorzy! ale takie kryteria, że nikt nie będzie mógł skorzystać z
        ich pieniędzy!
      • Gość: Antul Re: NIE dla sponsorów! IP: *.visp.energis.pl 16.03.03, 21:18
        Oczywiście, że większa ilość kasy zbyt ułatwia grę. Powinna być wprowadzona
        opcja punktowej nagrody dla tych którzy się "nie sprzedadzą". Nieduża ale
        dająca satysfakcję. Poza tym wymagania powinny być jak największe a nie takie
        śmieszne jak w poprzedniej edycji.
        Na pocieszenie dla krytyków "sponsoringu" przypomnę, że w Interii można sobie
        doładować "kasę" płatnymi sms-ami.:)
      • Gość: erykadamczyk Re: NIE dla sponsorów! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 22:21
        co chcecie od sponsorów? niektórym i dodatkowe 20 mln nie pomoże
      • inspirator Re: NIE dla sponsorów! 16.03.03, 22:24
        Popieram. Pewnie takich jak my zapalencow, ktorzy nie chca sobie ulatwiac gry,
        jest niewielu. Elf i mBank na pewno by sie nie zgodzily na role fiskusa, bo
        raczej nie wplynelo by to dobrze na ich wizerunek (ale pomysl zabawny). A moze
        te firmy moglyby inaczej sie reklamowac? Mam taka propozycje:
        Kazdy, kto spelni wymagania sponsora, otrzyma zamiast zlotowek mozliwosc
        ubrania swoich zawodnikow w stroje z logo elfa/mBanku i stworzenia loga klubu
        tez z nazwami sponsora itp.
      • Gość: Kiwny Re: NIE dla sponsorów! IP: *.chello.pl 16.03.03, 22:46
        ja oczywiście też podpisuje się pod apelem o to żeby wpływ sponsorów na gre był
        jak najmniejszy
      • Gość: erykadamczyk Re: NIE dla sponsorów! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 03:45
        ja bym poszedł dalej, jak realizm to do końca- co z kupowaniem meczów???????
        • Gość: Domyn precz ze sponsorami IP: 195.205.149.* 17.03.03, 12:45
          zgadzam sie, że sponsorzy są niepotrzebni - kupiłem całą Pogoń (no nie całą, bo
          na pomocników mi miejsc zabrakło) i jeszcze kasy mi starczyło na Zurawskiego,
          Niedzielana, Głowackiego i Koźmińskiego
      • wichura Re: NIE dla sponsorów! 17.03.03, 13:41
        Dodatkowe pieniądze powinny być obwarowane naprawdę trudnymi do spełnienia
        warunkami i nie przekraczać 0,8-1,1 mln. Albo pozwolić na tworzenie drużyn z 20
        zawodnikami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka