Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Idea-Anwil typy?

09.11.01, 11:31
    Ja stawiam na Anwil piecioma pkt.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kimer Re: Idea-Anwil typy? IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 15:12
        jestem za prokomem dlatego w ty meczu obstawiam zwycięstwo Anwilu(max 2 ptk).
        a to by dało 1 miejsce PROKOMOWI. Pozdrawiam wszystkie kluby i ich kibiców!
        • Gość: UDI Re: Idea-Anwil typy? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.11.01, 18:22
          IDEA ŚLĄSK WROCŁAW - ANWIL WŁOCŁAWEK
          < 1-5 ptk.
          Prokom obejmie fotel lidera a Sląsk sie rozpadnie
      • szakalradek Re: Idea-Anwil typy? 09.11.01, 19:09
        Zdecydowane zwycięstwo Anwilu 20pkt.
      • Gość: eroc Re: Idea-Anwil typy? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 11:05
        HEJ SLASK, HEJ SLASK, HEJ SLASK, HEJ SLASK, HEJ SLASK!!!!!!!!
        CALA POLSKA W CIENIU SLASKA!!!!!!!!
        • tit0 Re: Idea-Anwil typy? 30.01.02, 16:42
          Wszystkim ktorzy stawiaja na anwil albo prokom mowimy zdecydowane NIE .
          Slask byl jest i bedzie najlepszy , a to ze slask jest na pierwszym miejscu w
          lidze z tak slabym skladem , (dywersent- einikis itp. ) to swiadczy tylko o
          jego potedze . W rundzie rewanzowej sie o tym przekonacie
      • Gość: ideowiec Re: Idea-Anwil typy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:16
        Tu nie ma co obstawiać i typować.
        Idea wygra i basta. Dziwi mnie wasz optymizm dla Anwilu
        • maal Re: Idea-Anwil typy? 31.01.02, 15:11
          Wątek założylem przawie 4 mce temu. No i we Wrocławiu Śląsk wygrał. Teraz 22
          lutego nie będzie miał szans. Doping publiczności wbije koszykarzy Idei w
          parkiet. Dziwi mnie optymizm Ideowca.
          • moniczkabb Re: Idea-Anwil typy? 31.01.02, 19:35
            No zobaczymy. WYgrywaliśmy już we Włocławku, więc w lutym też wygramy. CPWCŚ!!!!
            Zresztą zespół już się powoli wygrzebuje, w maju będzie 17 tytulik mistrza
            Polski.
            Pozdrowienia dla wszystkich z Włocławka i z Wrocławia :)
            • Gość: easy79 Re: Idea-Anwil typy? IP: *.waw.cdp.pl 31.01.02, 19:50
              Siedemnasty tytulik może i będzie, czego sobie i innym kibicom z Wrocławia
              życzę ale po raz kolejny okazuje się że to wszystko na co stać Idee. Była
              szansa na zbudowanie silnej drużyny a co z tego wyszło to wszyscy widzieli:(
              Jest to jednak temat nie na ten wątek.
              Co do meczu z Anwilem to stawiam mimo wszystko na Wrocławian. Udało im się już
              chyba zbudować skład który na naszą ligę powinien wystarczyć i będą chcieli
              pokazać w tym meczu że tak właśnie jest. Oby tak było...

Pozdr.
              • reggie Re: Idea-Anwil typy? 31.01.02, 23:18
                Anwil. Jak zawsze zresztą.
                Pzdr.
                • Gość: Ender Re: Idea-Anwil typy? IP: 213.17.157.* 01.02.02, 09:12
                  reggie napisał(a):

> Anwil. Jak zawsze zresztą.
                  > Pzdr.

Jak zawsze ?????
                  A może ty kibicujesz jakiemuś innemu Anwilowi niż ten, który ja znam????
                  17-0!!!!
                  CPWCŚ
                  • reggie Re: Idea-Anwil typy? 01.02.02, 12:24
                    Nie zrozumiałeś mnie widocznie.
                    Jak zawsze kibicuję anwilowi. A bilans zanam, nie musisz go wywlekać na wierzch.
                    • Gość: kimer Re: Idea-Anwil typy? IP: *.volta.net.pl 01.02.02, 15:38
                      po pierwsze jakie 17-0? a po drugie jak możecie mówić że ten skład Ideii jest w
                      sam raz na polską lige? Przecież Bilu był zasłaby aby być rezerwowym w
                      prokomie,Łopatki nikt nie chciał, Bigus wogóle przestał grać, Adamek też był za
                      słaby do Prokomu,acha jeszcze gwiazda Wikiera który nie istniał w play offach
                      przeciwko Prokomowi i też w Ideii nie jest wielkim wzmocnieniem. Jedyni
                      wartościowi gracze w całym podkreślam całym zespole to Zielony, Hawk , Wright i
                      Adomaitis. Ciekawe jak nimi grać przez 40 minut. Niestety Domina nie uważam za
                      gracza który potrafi udzwignąć ciężar meczu, a do tego jeszcze te kontuzje.
                      (czasami mu wychodzi jakiś mecz to fakt, ale raczej nie wyjdą mu dwa mecze z
                      rzędu a po anwilu jadą do sopotu)Ja obstawim finał Anwil i Prokom czego
                      wszystkim i sobie życzę!!!
                      Pozrowienia
                      • Gość: dzidzi Re: Idea-Anwil typy? IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:30
                        0:0 i oba won!Najpierw do Pruszkowa posprzatać halę,a później do Tarnowa wyprać
                        koszulki koszykarzom.A gaże oddać Radiu Maryja.
                      • Gość: RafaelRR Re: Idea-Anwil typy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:38
                        Gość portalu: kimer napisał(a):

> [...] Niestety Domina nie uważam za
                        > gracza który potrafi udzwignąć ciężar meczu, a do tego jeszcze te kontuzje.

hmmm ... Tomczyk kiepski, ale sie ubawilem:))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka