maal 09.11.01, 11:31 Ja stawiam na Anwil piecioma pkt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kimer Re: Idea-Anwil typy? IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 15:12 jestem za prokomem dlatego w ty meczu obstawiam zwycięstwo Anwilu(max 2 ptk). a to by dało 1 miejsce PROKOMOWI. Pozdrawiam wszystkie kluby i ich kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UDI Re: Idea-Anwil typy? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.11.01, 18:22 IDEA ŚLĄSK WROCŁAW - ANWIL WŁOCŁAWEK < 1-5 ptk. Prokom obejmie fotel lidera a Sląsk sie rozpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
szakalradek Re: Idea-Anwil typy? 09.11.01, 19:09 Zdecydowane zwycięstwo Anwilu 20pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroc Re: Idea-Anwil typy? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 11:05 HEJ SLASK, HEJ SLASK, HEJ SLASK, HEJ SLASK, HEJ SLASK!!!!!!!! CALA POLSKA W CIENIU SLASKA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tit0 Re: Idea-Anwil typy? 30.01.02, 16:42 Wszystkim ktorzy stawiaja na anwil albo prokom mowimy zdecydowane NIE . Slask byl jest i bedzie najlepszy , a to ze slask jest na pierwszym miejscu w lidze z tak slabym skladem , (dywersent- einikis itp. ) to swiadczy tylko o jego potedze . W rundzie rewanzowej sie o tym przekonacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ideowiec Re: Idea-Anwil typy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:16 Tu nie ma co obstawiać i typować. Idea wygra i basta. Dziwi mnie wasz optymizm dla Anwilu Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: Idea-Anwil typy? 31.01.02, 15:11 Wątek założylem przawie 4 mce temu. No i we Wrocławiu Śląsk wygrał. Teraz 22 lutego nie będzie miał szans. Doping publiczności wbije koszykarzy Idei w parkiet. Dziwi mnie optymizm Ideowca. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Idea-Anwil typy? 31.01.02, 19:35 No zobaczymy. WYgrywaliśmy już we Włocławku, więc w lutym też wygramy. CPWCŚ!!!! Zresztą zespół już się powoli wygrzebuje, w maju będzie 17 tytulik mistrza Polski. Pozdrowienia dla wszystkich z Włocławka i z Wrocławia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy79 Re: Idea-Anwil typy? IP: *.waw.cdp.pl 31.01.02, 19:50 Siedemnasty tytulik może i będzie, czego sobie i innym kibicom z Wrocławia życzę ale po raz kolejny okazuje się że to wszystko na co stać Idee. Była szansa na zbudowanie silnej drużyny a co z tego wyszło to wszyscy widzieli:( Jest to jednak temat nie na ten wątek. Co do meczu z Anwilem to stawiam mimo wszystko na Wrocławian. Udało im się już chyba zbudować skład który na naszą ligę powinien wystarczyć i będą chcieli pokazać w tym meczu że tak właśnie jest. Oby tak było... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: Idea-Anwil typy? IP: 213.17.157.* 01.02.02, 09:12 reggie napisał(a): > Anwil. Jak zawsze zresztą. > Pzdr. Jak zawsze ????? A może ty kibicujesz jakiemuś innemu Anwilowi niż ten, który ja znam???? 17-0!!!! CPWCŚ Odpowiedz Link Zgłoś
reggie Re: Idea-Anwil typy? 01.02.02, 12:24 Nie zrozumiałeś mnie widocznie. Jak zawsze kibicuję anwilowi. A bilans zanam, nie musisz go wywlekać na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimer Re: Idea-Anwil typy? IP: *.volta.net.pl 01.02.02, 15:38 po pierwsze jakie 17-0? a po drugie jak możecie mówić że ten skład Ideii jest w sam raz na polską lige? Przecież Bilu był zasłaby aby być rezerwowym w prokomie,Łopatki nikt nie chciał, Bigus wogóle przestał grać, Adamek też był za słaby do Prokomu,acha jeszcze gwiazda Wikiera który nie istniał w play offach przeciwko Prokomowi i też w Ideii nie jest wielkim wzmocnieniem. Jedyni wartościowi gracze w całym podkreślam całym zespole to Zielony, Hawk , Wright i Adomaitis. Ciekawe jak nimi grać przez 40 minut. Niestety Domina nie uważam za gracza który potrafi udzwignąć ciężar meczu, a do tego jeszcze te kontuzje. (czasami mu wychodzi jakiś mecz to fakt, ale raczej nie wyjdą mu dwa mecze z rzędu a po anwilu jadą do sopotu)Ja obstawim finał Anwil i Prokom czego wszystkim i sobie życzę!!! Pozrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: Idea-Anwil typy? IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:30 0:0 i oba won!Najpierw do Pruszkowa posprzatać halę,a później do Tarnowa wyprać koszulki koszykarzom.A gaże oddać Radiu Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafaelRR Re: Idea-Anwil typy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:38 Gość portalu: kimer napisał(a): > [...] Niestety Domina nie uważam za > gracza który potrafi udzwignąć ciężar meczu, a do tego jeszcze te kontuzje. hmmm ... Tomczyk kiepski, ale sie ubawilem:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś