Gość: Kazik IP: *.icpnet.pl 23.03.03, 20:02 Brawo Dospel. Moze Lech spadnie do II ligi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wolf Re: GKS-Dospel Katowice - Lech Poznań 1:0 (0:0) IP: 195.193.202.* 23.03.03, 20:49 Gość portalu: Kazik napisał(a): > Brawo Dospel. Moze Lech spadnie do II ligi? to niemożliwe, tak samo jak Dospel będzie mistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita Re: GKS-Dospel Katowice - Lech Poznań 1:0 (0:0) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 22:00 Trafna recenzja meczu.Za minimalizm się płaci. Gdzie to gryzienie trawy obiecane przez zawodników. Jak długo najwiekszy leń w zespole Lecha Goliński będzie jeszcze grał na kredyt. W meczach w których nie zabierał kolegom miejsca w składzie Lech łapał punkty. W meczu z GKS po zejściu Kaczorowskiego skończyła się gra. Na miłość Boską panie Panik skończcie z tą grą na aferę.To nie podania diagonalne ale agonalne.Nie chcemy takiej gry. Do piłkarzy chłopaki grajcie swoje kibice jeszcze wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK O co ja widze lech w 2 ;idze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 08:02 I co pyrusy znowu zwycięstwo ha,ha.A jak tam wasz idol gajtek,miał strzelic dwie bramki a strzelił PANU BOGU w okno +jeden strzał w światło bramki.A gdzie był ten co miał obic mi twarz przed meczem ? w domu? mama nie pozwoliła ci jechać? A ty co obcinasz mnie od stycznia ,jak ty chcesz mnie zniszczyć? chyba smiechem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Gajtek ty k....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 08:28 Co ty jestes prawie wychowanek? Ty jestes kur... i tyle , wychowanek GieKSe ma w sercy a ty nawet nie wiesz co to znaczy.W przerwie odchodziłes do paru klubow [ groclin.zagłębie,gornik] i przy kazdym z nich mowiłes że ten klub jest najlepszy ,kibice,atmosfera[ciekawe skąd to wiedziałeś] w koncu wylądowałes w lechu i wcisłes im ten sam kit.Ty swymi wypowiedziami zamkłes za soba drzwi na BUKOWĄ , odeszłes jak ostatnia ku...Moskała tez odszedł,ale on na gieksie zawsze nagradzany będzie oklaskami,bo on miał honor czego ty nigdy nie będziesz miał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: GKS-Dospel Katowice - Lech Poznań 1:0 (0:0) IP: *.icpnet.pl 24.03.03, 17:41 Witam darka - prymitywa.Zgodnie z wcześniejszą obietnicą jako twój fan bacznie cie obserwuję. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Moja krytyka czyni cuda i w kursie przyśpieszonej edukacji czynisz nieprawdopodobne postępy, to szok tyle słów.Udało się tobie po 3 miesiacach napisać więcej niż 3 słowa. Brawo, chociaż prywatnie powiem, że ci nie wierzę (musiałeś mieć kogoś do pomocy). A propos, znowu spóźniłeś się do szkoły, pisałeś ten tekst o 8.06, ale nie dziwię się całnocne przygotowania do jego napisania nadwątliły twoje siły (ciekawe jak pomocnicy ?). Zresztą w szkołach specjalnych mają dużą tolerancję dla swoich podopiecznych więc ocena ze sprawowania będzie przyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: GKS- LECH 1-0 Do cymbała jano-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 14:24 Moze ty byś cos napisał od siebie buraku! Brak ci słow chłopczyku. Odpowiedz Link Zgłoś