Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRZEPROSINY !!!!!!!!!!

IP: 62.233.233.* 24.03.03, 19:49
    CHCIALBYM PRZEPROSIC WSZYSTKICH KTORYCH URAZILEM TWORZAC DRUZYNE SS
    Aauschwitz I USTANAWIAJAC PREZESA HITLERA. POSTANOWILEM JUZ NIE UZYWAC
    POWAZNYCH RZECZY DLA GLUPIEJ ZABAWY I OBJECUJE ZE TAKI WYBRYK JUZ NIGDY SIE
    NIE POWTORZY. A NAUCZKA NIECH BEDZIE TO ZE STARCE NAGRODE ZA 2 MIEJSCE W 3
    KOLEJCE PILKARZYKOW. I PROSZE O WYBACZENIE JEZELI TO MOZLIWE TO PONOWNE
    DOPUSZCZENIE TEJ SAMEJ DRUZYNY POD INNA NAZWA NP. ENDRU TEAM I PREZESIE
    ENDRU. MAM NADZIEJE ZE MOJE PRZEPROSINY ZOSTANA PRZYJETE I PROSBA POZYTYWNIE
    ROZPATRZONA.
    Obserwuj wątek
      • Gość: meficzek Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.03, 19:58
        Tutaj niby przepraszasz, a pod ksywka "Totenkopfstandarte" w innym Twoim
        poscie piszesz juz troche inaczej. Mam nadzieje ze redakcja nie przychyli sie
        do Twojej prosby.
        • Gość: hehe Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! IP: *.media4.pl 24.03.03, 20:01
          no i co mistrzu zajales drugie miejsce w ktoryms z konkursow i teraz placzesz
          za swoja nazistowska druzyna...hehehe widzisz czasem najpierw warto uzyc tego
          orzeszka ktory nazywasz mozgiem ..ale ty chyba myslales pupa....coz twoja sprawa
          ps.Masz jakies tatuaze z dwoma blyskawicami?
        • Gość: czafer Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! IP: 62.233.233.* 24.03.03, 20:01
          JA GO POPIERM WYBACZYLISMY NIEMCOM TO I JEMU POWINNISMY
          PS - TAMTE POD INNYM NICKIEM TO NIE ON SE ZOBACZ IP!!
          POZDRAWIAM!!!!
          DAJCIE MU SZANSE
          • Gość: meficzek Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.03, 20:07
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=478&w=5055881&a=5058531
            to zobacz sobie to IP

Pozdrawiam
        • Gość: BIENIU Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! IP: 62.233.233.* 24.03.03, 20:04
          TYLKO ZE TO NIE MOJA KSYWA JA SIE POD NIKIM INNYM NIE PODPISUJE JESTEM CZLOWIEK
          HONORU I POTRAFIE SIE PRZYZNAC DO BLEDU
          • Gość: czafer Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! IP: 62.233.233.* 24.03.03, 20:13
            ale na końcu masz gwiazdke
            zreszta redakcja wie jak to sprawdzic!!!!!!
            a co do nagrody to chyba sie zrzekł!!nieprawdasz???
            • Gość: meficzek Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.03, 20:19
              Nie no spoko jezeli to nie on no to sorki, ale taka zbieznosc IP wydala mi
              sie conajmniej dziwna.

PS: a sa wogle nagrody za kolejki? za ile miejsc?
              • Gość: BIENIU Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! IP: 62.233.233.* 24.03.03, 20:23
                NIE SPOKO ZA PIERWSZE 3 BODAJRZE JAK MNIE WROCA TO MOGE SIE NA KOGOS ZRZEC
                NAGRODY TYLKO ZEBYM MIAL SZANSE ALE NAPRAWDE JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA DURNE
                WYGLUPY W SUMIE NIE WIEM CZEMU TO ZROBILEM ALE... DECYZJA NALEZY DO REDAKCJI
                • matbli Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! 25.03.03, 19:51
                  Gościu co ty wogóle pieprzysz za głupoty. Drugiej tak zakłamanej osoby na tym
                  forum jeszcze nie było. Przecież na pierwszy rzut oka widać, że pod Nickami
                  BIENIU, Totenkopfstandarte oraz Czafer kryje się jedna i ta sama osoba. Widać
                  to od razu bo IP jest identyczne.
                  • mufan Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! 25.03.03, 21:24
                    Zgadzam się i dodałbym jeszcze nick Kamila...to już desperacja :-(.
      • Gość: czafer Re: PRZEPROSINY !!!!!!!!!! IP: 62.233.233.* 25.03.03, 21:50
        ale jestes inteligent!!!!!!!te same osoby!!!!!!abuuuuu hahahahah
        pewnie ze znam bienia bo jest odemnie z bloku idioto!!!!!i jestesmy w tej samej
        sieci i cała nasza siec ma ten sam początek ip!!!!!!a gwiazdka ?
        nie widzisz jej * ona oznacza ze jest inna kombinacja czubku!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka