Gość: WISLAK IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:21 Jak na razie 5-0 !!!! ps: Czemu Engel nie powolal Zurawskiego,przeciez do 60 min. ma juz strzelone 2 bramki!!!??? ps2 A Cantoro strezlil juz 3 bramke na polskich boiskach!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krak Re: WISLA-STOMIL IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:26 Cześć Wiślak! Ja też się cieszę, ale zaraz będziemy mieli zgraję Warsiawiaków z ich teoriami, że Wisełka kupuje mecze. PS. Szkoda, że nie mogę na to patrzeć na żywo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Re: WISLA-STOMIL IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:38 Już jest 6:0. Myślę, że Stomil nie będzie lepszy od Legii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:43 6-0 a brame sypnal kto? CANTORO!!! Juz jego 4 bramka w Polsce!!! Z tego Cantoro to chyba jednak cos bedzie...! :) ps: Podobno jest szansa,ze Artek i Olo wroca,bo Turkowie sie nie wywiazuja finanosowo wobec nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:48 SIODMA BRAMKA W TYM MECZU! Ale dla Stomilu wiec jest 6-1 dla WISLY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Re: WISLA-STOMIL IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:51 No, czyli Stomil jest równie dobry jak Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:53 Gość portalu: Krak napisał(a): > No, czyli Stomil jest równie dobry jak Legia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:51 aha i jeszcze jedno- dobrze ze smudas wpuscil Szalege,Nowotczynskiego i Brozka;niech mlodziez sie ogrywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Re: WISLA-STOMIL IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:55 Pewnie, że dobrze. Ale to, że Artek miałby wrócic to ważniejsze, tą bramkę dla Stomilu wyraźnie zapierdolił Słowak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:55 Gość portalu: Krak napisał(a): > Już jest 6:0. Myślę, że Stomil nie będzie lepszy od Legii... Nie rozumiem, po co ta ironia i uszczypliwosc? Az tak Ci duma w oczodol splywa? Az tak puchniesz? To przypomniej sobie, ze Twoi (jak mniemam) najwieksi wrogowie - Legia wygrali w Olsztynie (nie u siebie) 6:1, czyli tyle, ile teraz prowadzi Wisla. I co? Nadal sie puszysz? Bosz... jak ja nie cierpie takich demonstracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: Do Maciasa!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:59 Macias-komu kibicujesz??? Lechii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Do Maciasa!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 15:04 Wiesz, jakos nie jaraja mnie te dzieciece zabawy w triady, itd. Kibicuje pilce noznej, chociaz nie ukrywam, ze z polskiej zagrody jeszcze do niedawna ulubionym klubem byla Amica - obecnie juz nie. Lubilem Groclin, cenie Lecha, kibicuje Legii i Wisle jako reprezentantom polskiej ligi w Europie. W kazdym razie nie rozumiem Twojego pytania, bo jesli chcesz sie tu kreowac na... ehhh... zreszta. Co by nie bylo - do Arki jestem uprzedzony (jako junior doznalem z nimi porazki 1:10 - nie lubie ich;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: Do Maciasa!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 15:13 jejku macias-WYLUZUJ!!! Na nikogo sie nie chce kreowac,poprsostu zwykla ciekawosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: 6:1??? MALO!!! :) IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 15:20 szkoda ze niebylo 7:1! :) ps: wraz z jedzeniem (sytuacjami bramkowymi) apaetyt (na bramki) rosnie... :) ps2: i niech teraz macias nie krytykuje mnie za ten post! :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ts-kibic Re: WISLA-STOMIL 10.11.01, 21:07 Gość portalu: macias napisał(a): > Gość portalu: Krak napisał(a): > > > Już jest 6:0. Myślę, że Stomil nie będzie lepszy od Legii... > > Nie rozumiem, po co ta ironia i uszczypliwosc? > Az tak Ci duma w oczodol splywa? Az tak puchniesz? > To przypomniej sobie, ze Twoi (jak mniemam) najwieksi wrogowie - Legia > wygrali w Olsztynie (nie u siebie) 6:1, czyli tyle, ile teraz prowadzi > Wisla. I co? Nadal sie puszysz? > > Bosz... jak ja nie cierpie takich demonstracji. Tylko że Wisła w odróżnieniu od legii grała w rezerwowym składzie i mając pewny awans oszczędzała siły na ligę. Przypomnę ci że do przerwy było 5-0 a mogło być 8-0. Natomiast ten mecz pokazał słabość grupy B i może sobie przypominasz jak to po tamtym meczu ogłaszaliście już wszem i obec że legia po takim wspaniałym zwycięstwie będzie mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 21:59 ts-kibic napisał(a): > > Bosz... jak ja nie cierpie takich demonstracji. > > Tylko że Wisła w odróżnieniu od legii grała w rezerwowym składzie Zurawski, Frankowski, Cantoro, Zajace, Moskal, Baszczynski, Pater, Szymkowiak, Kosowski, Trabalik - rezerwy jak cholera! Ba! Smiem twierdzic, ze to nawet krakowska trzecia, a moze i czwarta jedenastka, czyz nie? ROTFL! Po co te klamstwa? Nikt nie umniejsza sukcesu Wisly. Denerwuja mnie tylko te uszczypliwosci i bezpodstawne wywyzszanie sie... > Przypomnę ci że do przerwy było 5-0 a mogło być 8-0. Nie no, jasne - po prostu zal im sie zrobilo chlopakow z Olsztyna. > Natomiast ten mecz pokazał słabość grupy B i może sobie przypominasz > jak to po tamtym meczu ogłaszaliście już wszem i obec że legia po takim > wspaniałym zwycięstwie będzie mistrzem. Mozesz mi przypomniec moje slowa albo - jeszcze lepiej! - dac link do posta, w ktorym cokolwiek takiego oglaszam? Nie generalizuj wiec... A jesli nawet _KTOS_ cos takiego glosil, to czy wojskowi stracili szanse na tytul? Czyz nie przewodza w swojej grupie? A dywagacje nt. slabosci grupy B mnie zwyczajnie smiesza. To znaczy, co powiesz po zwyciestwie Legii nad Stomilem w takim samym stosunku? Ze dolna czesc tabeli grupy B jest slabsza od gornej czesci? ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexy's Re: WISLA-STOMIL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 00:24 Stomil jest outsiderem ligi. Potwierdzila to Legia, potwierdzila to Wisla. Wg ts-kibica po raz kolejny udowodniono ze grupa A jest mocniejsza od grupy B. To co powiesz na to ze TRZECI zespol "naszej" grupy wygral z LIDEREM grupy "waszej" 3-2? To znaczy ze grupa B jest lepsza od grupy A??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Do maciasa i innych IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 12:08 Gość portalu: macias napisał(a): > ts-kibic napisał(a): > > > > Bosz... jak ja nie cierpie takich demonstracji. > > > > Tylko że Wisła w odróżnieniu od legii grała w rezerwowym składzie > > Zurawski, Frankowski, Cantoro, Zajace, Moskal, Baszczynski, Pater, Szymkowiak, > Kosowski, Trabalik - rezerwy jak cholera! Ba! Smiem twierdzic, ze to nawet > krakowska trzecia, a moze i czwarta jedenastka, czyz nie? ROTFL! > > Po co te klamstwa? > Nikt nie umniejsza sukcesu Wisly. Denerwuja mnie tylko te uszczypliwosci i > bezpodstawne wywyzszanie sie... > > > Przypomnę ci że do przerwy było 5-0 a mogło być 8-0. > > Nie no, jasne - po prostu zal im sie zrobilo chlopakow z Olsztyna. > > > Natomiast ten mecz pokazał słabość grupy B i może sobie przypominasz > > jak to po tamtym meczu ogłaszaliście już wszem i obec że legia po takim > > wspaniałym zwycięstwie będzie mistrzem. > > Mozesz mi przypomniec moje slowa albo - jeszcze lepiej! - dac link do > posta, w ktorym cokolwiek takiego oglaszam? Nie generalizuj wiec... > > A jesli nawet _KTOS_ cos takiego glosil, to czy wojskowi stracili szanse > na tytul? Czyz nie przewodza w swojej grupie? A dywagacje nt. slabosci grupy > B mnie zwyczajnie smiesza. To znaczy, co powiesz po zwyciestwie Legii nad > Stomilem w takim samym stosunku? Ze dolna czesc tabeli grupy B jest slabsza > od gornej czesci? ROTFL! Mysle ze ts-kibicowi chodzilo o to ze w 2 polowie wszedl szalega,brozek i nawotczynski Odpowiedz Link Zgłoś