Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WISLA-STOMIL

IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:21
    Jak na razie 5-0 !!!!

ps: Czemu Engel nie powolal Zurawskiego,przeciez do 60 min. ma juz strzelone 2
    bramki!!!???
    ps2 A Cantoro strezlil juz 3 bramke na polskich boiskach!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Krak Re: WISLA-STOMIL IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:26
        Cześć Wiślak! Ja też się cieszę, ale zaraz będziemy mieli zgraję Warsiawiaków z
        ich teoriami, że Wisełka kupuje mecze.
        PS. Szkoda, że nie mogę na to patrzeć na żywo!
      • Gość: Krak Re: WISLA-STOMIL IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:38
        Już jest 6:0. Myślę, że Stomil nie będzie lepszy od Legii...
        • Gość: WISLAK Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:43
          6-0 a brame sypnal kto? CANTORO!!! Juz jego 4 bramka w Polsce!!!
          Z tego Cantoro to chyba jednak cos bedzie...! :)

ps: Podobno jest szansa,ze Artek i Olo wroca,bo Turkowie sie nie wywiazuja
          finanosowo wobec nich!
          • Gość: WISLAK Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:48
            SIODMA BRAMKA W TYM MECZU! Ale dla Stomilu wiec jest 6-1 dla WISLY!!!
            • Gość: Krak Re: WISLA-STOMIL IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:51
              No, czyli Stomil jest równie dobry jak Legia.
              • Gość: WISLAK Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:53
                Gość portalu: Krak napisał(a):

> No, czyli Stomil jest równie dobry jak Legia.

:)

• Gość: WISLAK Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:51
              aha i jeszcze jedno- dobrze ze smudas wpuscil Szalege,Nowotczynskiego i
              Brozka;niech mlodziez sie ogrywa!!!
              • Gość: Krak Re: WISLA-STOMIL IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:55
                Pewnie, że dobrze. Ale to, że Artek miałby wrócic to ważniejsze, tą bramkę dla
                Stomilu wyraźnie zapierdolił Słowak.
        • Gość: macias Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 14:55
          Gość portalu: Krak napisał(a):

> Już jest 6:0. Myślę, że Stomil nie będzie lepszy od Legii...

Nie rozumiem, po co ta ironia i uszczypliwosc?
          Az tak Ci duma w oczodol splywa? Az tak puchniesz?
          To przypomniej sobie, ze Twoi (jak mniemam) najwieksi wrogowie - Legia
          wygrali w Olsztynie (nie u siebie) 6:1, czyli tyle, ile teraz prowadzi
          Wisla. I co? Nadal sie puszysz?

Bosz... jak ja nie cierpie takich demonstracji.
          • Gość: WISLAK Re: Do Maciasa!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 14:59
            Macias-komu kibicujesz??? Lechii?
            • Gość: macias Re: Do Maciasa!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 15:04
              Wiesz, jakos nie jaraja mnie te dzieciece zabawy w triady, itd.
              Kibicuje pilce noznej, chociaz nie ukrywam, ze z polskiej zagrody
              jeszcze do niedawna ulubionym klubem byla Amica - obecnie juz nie.

Lubilem Groclin, cenie Lecha, kibicuje Legii i Wisle jako reprezentantom
              polskiej ligi w Europie. W kazdym razie nie rozumiem Twojego pytania, bo
              jesli chcesz sie tu kreowac na... ehhh... zreszta.

Co by nie bylo - do Arki jestem uprzedzony
              (jako junior doznalem z nimi porazki 1:10 - nie lubie ich;-).
              • Gość: WISLAK Re: Do Maciasa!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 15:13

jejku macias-WYLUZUJ!!! Na nikogo sie nie chce kreowac,poprsostu zwykla
                ciekawosc
                • Gość: WISLAK Re: 6:1??? MALO!!! :) IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 15:20
                  szkoda ze niebylo 7:1! :)

ps: wraz z jedzeniem (sytuacjami bramkowymi) apaetyt (na bramki) rosnie... :)

ps2: i niech teraz macias nie krytykuje mnie za ten post! :):):):)
          • ts-kibic Re: WISLA-STOMIL 10.11.01, 21:07
            Gość portalu: macias napisał(a):

> Gość portalu: Krak napisał(a):
            >
            > > Już jest 6:0. Myślę, że Stomil nie będzie lepszy od Legii...
            >
            > Nie rozumiem, po co ta ironia i uszczypliwosc?
            > Az tak Ci duma w oczodol splywa? Az tak puchniesz?
            > To przypomniej sobie, ze Twoi (jak mniemam) najwieksi wrogowie - Legia
            > wygrali w Olsztynie (nie u siebie) 6:1, czyli tyle, ile teraz prowadzi
            > Wisla. I co? Nadal sie puszysz?
            >
            > Bosz... jak ja nie cierpie takich demonstracji.

Tylko że Wisła w odróżnieniu od legii grała w rezerwowym składzie i mając pewny
            awans oszczędzała siły na ligę. Przypomnę ci że do przerwy było 5-0 a mogło być
            8-0. Natomiast ten mecz pokazał słabość grupy B i może sobie przypominasz jak to
            po tamtym meczu ogłaszaliście już wszem i obec że legia po takim wspaniałym
            zwycięstwie będzie mistrzem.
            • Gość: macias Re: WISLA-STOMIL IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 21:59
              ts-kibic napisał(a):

> > Bosz... jak ja nie cierpie takich demonstracji.
              >
              > Tylko że Wisła w odróżnieniu od legii grała w rezerwowym składzie

Zurawski, Frankowski, Cantoro, Zajace, Moskal, Baszczynski, Pater, Szymkowiak,
              Kosowski, Trabalik - rezerwy jak cholera! Ba! Smiem twierdzic, ze to nawet
              krakowska trzecia, a moze i czwarta jedenastka, czyz nie? ROTFL!

Po co te klamstwa?
              Nikt nie umniejsza sukcesu Wisly. Denerwuja mnie tylko te uszczypliwosci i
              bezpodstawne wywyzszanie sie...

> Przypomnę ci że do przerwy było 5-0 a mogło być 8-0.

Nie no, jasne - po prostu zal im sie zrobilo chlopakow z Olsztyna.

> Natomiast ten mecz pokazał słabość grupy B i może sobie przypominasz
              > jak to po tamtym meczu ogłaszaliście już wszem i obec że legia po takim
              > wspaniałym zwycięstwie będzie mistrzem.

Mozesz mi przypomniec moje slowa albo - jeszcze lepiej! - dac link do
              posta, w ktorym cokolwiek takiego oglaszam? Nie generalizuj wiec...

A jesli nawet _KTOS_ cos takiego glosil, to czy wojskowi stracili szanse
              na tytul? Czyz nie przewodza w swojej grupie? A dywagacje nt. slabosci grupy
              B mnie zwyczajnie smiesza. To znaczy, co powiesz po zwyciestwie Legii nad
              Stomilem w takim samym stosunku? Ze dolna czesc tabeli grupy B jest slabsza
              od gornej czesci? ROTFL!
              • Gość: Dexy's Re: WISLA-STOMIL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 00:24
                Stomil jest outsiderem ligi. Potwierdzila to Legia, potwierdzila to Wisla. Wg
                ts-kibica po raz kolejny udowodniono ze grupa A jest mocniejsza od grupy B. To
                co powiesz na to ze TRZECI zespol "naszej" grupy wygral z LIDEREM
                grupy "waszej" 3-2? To znaczy ze grupa B jest lepsza od grupy A???
                pozdr.
              • Gość: WISLAK Do maciasa i innych IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 12:08
                Gość portalu: macias napisał(a):

> ts-kibic napisał(a):
                >
                > > > Bosz... jak ja nie cierpie takich demonstracji.
                > >
                > > Tylko że Wisła w odróżnieniu od legii grała w rezerwowym składzie
                >
                > Zurawski, Frankowski, Cantoro, Zajace, Moskal, Baszczynski, Pater, Szymkowiak,
                > Kosowski, Trabalik - rezerwy jak cholera! Ba! Smiem twierdzic, ze to nawet
                > krakowska trzecia, a moze i czwarta jedenastka, czyz nie? ROTFL!
                >
                > Po co te klamstwa?
                > Nikt nie umniejsza sukcesu Wisly. Denerwuja mnie tylko te uszczypliwosci i
                > bezpodstawne wywyzszanie sie...
                >
                > > Przypomnę ci że do przerwy było 5-0 a mogło być 8-0.
                >
                > Nie no, jasne - po prostu zal im sie zrobilo chlopakow z Olsztyna.
                >
                > > Natomiast ten mecz pokazał słabość grupy B i może sobie przypominasz
                > > jak to po tamtym meczu ogłaszaliście już wszem i obec że legia po takim
                > > wspaniałym zwycięstwie będzie mistrzem.
                >
                > Mozesz mi przypomniec moje slowa albo - jeszcze lepiej! - dac link do
                > posta, w ktorym cokolwiek takiego oglaszam? Nie generalizuj wiec...
                >
                > A jesli nawet _KTOS_ cos takiego glosil, to czy wojskowi stracili szanse
                > na tytul? Czyz nie przewodza w swojej grupie? A dywagacje nt. slabosci grupy
                > B mnie zwyczajnie smiesza. To znaczy, co powiesz po zwyciestwie Legii nad
                > Stomilem w takim samym stosunku? Ze dolna czesc tabeli grupy B jest slabsza
                > od gornej czesci? ROTFL!

Mysle ze ts-kibicowi chodzilo o to ze w 2 polowie wszedl szalega,brozek i
                nawotczynski

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka